ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας προειδοποιεί τη Γερμανία να υιοθετήσει μια διαφορετική πολιτική για την Κίνα.!!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας προειδοποιεί τη Γερμανία να υιοθετήσει μια διαφορετική πολιτική για την Κίνα.!!!!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Κέβιν Ραντ κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας να αναπροσαρμόσει την πολιτική της έναντι της Κίνας. «Τους επόμενους μήνες, οι Γερμανοί θα πρέπει να πάρουν την πολύ θεμελιώδη απόφαση για το αν θέλουν να συνεχίσουν την πολιτική τους απέναντι στο Πεκίνο αμετάβλητη, δηλαδή εάν η Volkswagen ή η Siemens θα εξαρτώνται όλο και περισσότερο από την Κίνα. Ή αν θα ακολουθήσουν μια πορεία που θα μειώνει περισσότερο το πολιτικό κόστος που λαμβάνεται υπόψη», είπε ο Ραντ στο «Spiegel».

Μάλιστα η υπερ-ατλαντική μαριονέτα λέει στους άλλους τι να κάνουν. Εδώ να πούμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας γνωρίζει την Κίνα καλύτερα από σχεδόν κάθε άλλο δυτικό πολιτικό. Είναι σινολόγος και έχει εργαστεί ως διπλωμάτης στο Πεκίνο. Ο Ραντ θεωρεί τον ηγέτη της Κίνας Σι Τζινπίνγκ ιδεολόγο. !!!!!

Kevin Rudd - Συνεργάτης της Ατζέντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) EΔΩ.

Xi Jinping - Συνεργάτης της Ατζέντας - Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF ΕΔΩ .

Οι εθνικές συγκρούσεις τροφοδοτούνται - εξυπηρετούν την ατζέντα (όπως στην Ουκρανία).  

Ορισμός Ατζέντας: 

1 : λίστα ή περίγραμμα πραγμάτων που πρέπει να εξεταστούν ή να γίνουν ατζέντα των συνεδριάσεων της σχολής  

2: ένα υποκείμενο συχνά ιδεολογικό σχέδιο ή πρόγραμμα μιας πολιτικής ατζέντας 

Είναι λοιπόν και οι δύο υπηρέτες του Klaus Schwab, ο οποίος μας σερβίρει ξανά τα σχέδια του «Kissi». Ο Κίσινγκερ είναι "ταχυδρόμος" των Δέκα και Φραγκιστής , όπως οι Στράουσιανς (θίασος του Μπάιντεν). Οι Φραγκιστές, όπως ο Chabad Lubavitch (Donald Trump), ακολουθούν τη Λουριανή Καμπάλα. Θα είναι λοιπόν ένας ψεύτικος πόλεμος, μόνο οι νεκροί θα είναι αληθινοί... και πολλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: