ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τα σμήνη καμικάζι drone είναι εδώ.

 one day will be Shahed swarm pic.twitter.com/cIV6NfNM6B

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όσοι έχουν ονειρώξεις με μεταχειρισμένα αμφίβια AAV7 των 300 mil, γερασμένα LSD και πακτωλό χρημάτων για ναύσταθμους για τα LSD θα πρέπει να προβληματιστούν. Στο άνωθεν βίντεο βλέπετε πως κάτι που κοστίζει 50.000€ εντοπίζει και στέλνει στον πάτο της θάλασσας τα ξεπερασμένα αμφίβια.

Εάν κάποιοι εκεί στα επιτελεία δεν μπορούν να παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις που να συμβαδίζουν με τις τεχνολογικές εξελίξεις και με την τσέπη του φορολογούμενου, τότε μπορούν να πάνε σπίτι τους. Τα σμήνη καμικάζι drone είναι εδώ.

Ε όταν ετοιμαζόμαστε να δώσουμε 300 mil για 73 aav7 και άλλα 300 για την fos και θέλουμε και Whidbey, τότε δεν μας φταίει κανείς για αυτό που θα συμβεί. Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις ραντάρ, νέα συστήματα ew, coyote uas.... 

-Κύριε λοχαγέ μπορεί κάποια μέρα να δούμε σμηνώσεις ντρόουν εναντίων μας.. 

-Πιάσε το μυδράλιο παιδί μοοοο… 

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Δυστυχώς και τα σμήνη βλακών και προδοτών μας έχουν βάλει στο μάτι και πρέπει να γλυτώσουμε . Οι 3 τελευταίες αναρτήσεις σου και όχι μόνο αναδεικνύουν τις ελλείψεις μας σε ντρόουν και την άγνοια κινδύνου από αυτά ή την σχεδιαζόμενη ήττα από αυτά χωρίς μέσα αντιμετώπισης και απάντησης ? Διάβασα ότι διώχνουν και άλλα όπλα από τα νησιά .
Εδώ έχει πεθάνει η αγορά και δεν μιλάει κανείς , βλέπεις σε πολλούς την απόγνωση στο βλέμμα και το άγχος (και εμένα και φίλους ) από την στοχευμένη ληστεία και δεν μπορεί να οργανωθεί ένα χάος από εμάς αντίδοτο . Λίγοι διαβάζουμε και τα της πατρίδας , οι περισσότεροι τρέχουν πανικόβλητοι να βγάλουν τα προς το ζην χωρίς να τους φτάνουν εκτός από τα κομματόσκυλα , και υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν την πονάνε .
Πάτα Λυκ το κουμπί για την επανάσταση γιατί έχουμε βαρεθεί να σιγοβράζουμε όσοι το έχουμε καταλάβει .

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Πατα το.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....Καλημέρα Νικόλα. Αν ήταν στο χέρι μου θα το είχα πατήσει να γίνουν όλα μπουρλότο. Αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου. Και συνήθως όλες οι επαναστάσεις είναι "ναρκοθετημένες". Υπάρχει ένας διαχρονικός αθέατος πόλεμος στο εσωτερικό της Ελλάδας, και αυτό το βλέπουμε γύρω μας. Και στην ιστορία μας όσο και στην μυθολογία μας. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει πάλι της πόρνης όπως τότε με την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των Δωριέων.

Όταν οι Δωριείς γύρισαν από τον πόλεμο στην Τροία και βρήκαν τα σπίτια τους κατεστραμμένα και την πατρίδα τους ρημαγμένη από τα γνωστά αρπακτικά...τότε έγινε της πόρνης, που για να το κρύψουν είπαν ότι έγινε "κάθοδος".