ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ

Αν ο Τσιόδρας ήταν επιστήμονας, θα είχε ήδη κατονομάσει μια μια τις ιδεοληψίες που κέρδισαν την επιστήμη και προκάλεσαν 19.000 αδικαιολόγητους θανάτους, τεκμηριώνοντας και το γιατί έγινε αυτό.
 
Καντηλανάφτης ήταν πάντα ο άνθρωπος και μόνο καντηλανάφτης παραμένει.
 
Η παρέκκλιση από την απλή αλήθεια ότι τα πορίσματα της επιστήμης έρχονται πάντα μαζί με ποσοστό σφάλματος και κριτήρια διαψευσιμότητας πώς λέγεται;; Όταν τα κριτήρια αυτά διαψεύδονται κι οι "επιστήμονες", ιεροψάλτες και μη, εξακολουθούν να ψέλνουν το ίδιο τροπάριο (από το οποίο κερδίζουν μόνο πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα) τότε πώς τους ονομάζουμε αυτούς τους "επιστήμονες";;
 
Απάντηση : Κομπογιαννίτες.
 
Αφού με την ασυλία είναι καλυμμένος και με την ορθοδοξία θα εξομολογηθεί και θα ξεμπλέξει με πεντέξι πατερημά χεσμένη την έχει την επιστήμη. Και αν μου διαγράψει και αυτήν την ανάρτηση ο Κούγκλης διότι λέει ότι η ανάρτηση δεν συνάδει με την πολιτική του....θα τους γανώσω τα καντήλια.!!
 
Τέστ θα σας γανώσω τα καντήλια εκιά στο κούγκλη
Τέστ θα σας γανώσω τα καντήλια εκιά στο κούγκλη
Τέστ θα σας γανώσω τα καντήλια εκιά στο κούγκλη
 

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Γάνωσον, μάμωσον γλουγλούδας και θρησκοκιλότας, Λυκ!

Εδώ ο μόνος σοβαρός και αξιοπρεπής λοιμωξιολόγος της χώρας βγήκε σήμερα πρωί, δεν κράτησα δυστυχώς το όνομα, και είπε ότι αι επιδημίαι κρατούν το πολύ δυόμισυ χρόνια, παρουσιάζοντας στο τέλος ύφεσι στην επικινδυνότητά των παρά την έκτασί των (ίσως και γι αυτό το λόγο). Και μέχρι να επιστρέψη πάλι μια άλλη επιδημία περνούν τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Αυτό το ορθόδοξο τρομολαγνικό κριάρι ούτε αυτό δεν άκουσε;
Πάλι σε κανένα προσευχομάγαζο της συμφοράς θα θεομπεκρούλιαζε πάλι.

Δυστυχία σου Ελλάς,
με τους ρωμηοΤσιόδρες που γεννάς!