ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Οι επιθέσεις κορεσμού των τούρκων έχουν άχτι τις FDI.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κοίτα να δεις που οι επιθέσεις κορεσμού των τούρκων έχουν άχτι τις fdi, αλλά τα αμφίβια AAV7 και τα LSD τα κάνουν πέρα.... Όποιος περιμένει πως υπάρχει πλοίο που μπορεί επιτυχώς να αντιμετωπίσει 500 UAV, loitering κλπ. κάτι έχει καταλάβει λάθος. UAV αντιμετωπίζονται από UAV και ο EW,τα κανόνια και τα πυραυλάκια συμπληρώνουν.

Επίσης όποιος κράζει τις FDI, επειδή έχουν λιγοστούς πυραύλους για να κάνουν τον τερματοφύλακα στα kargi είναι μαλάκας, γιατί κανένα πλοίο του διαγωνισμού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει υπό αυτές τις συνθήκες, γιατί πολύ απλά ο ρόλος τους είναι άλλος, εκτός εάν νομίζουν κάποιοι ότι θα ρίχνουμε essm των 2 mil για να κατεβάσουμε μια κλανιά των 50.000 €. Όσο για το ecm θα μπει νωρίτερα απ' ότι θα φτιαχτεί το ραντάρ apar 2 των sigma /ah140.

Σαφώς και οι FDI θα τραβήξουν παραπάνω προσοχή, αλλά οι άνθρωποι νομίζουν πως ένα πλοίο πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. Αντί να πουν ότι πρέπει να πάρουμε συστήματα σαν τα coyote και να φτιάξουμε uav που να παίρνει κάνα stinger ή κατευθυνόμενες ρουκέτες, μας τα έχουν κάνει πλανήτες με την fdi. Και έχουν και το υφάκι σας τα λέγαμε. Εάν όμως περνάμε τικο τότε θα αδειάζαμε 500 mil πυραύλων πάνω σε swarm drones και tb2 και μετά τι;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: