ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ίσως άμα βάλουνε ένα spike κάτι γίνεται. Δηλαδή η επόμενη λογική εξέλιξη θα είναι η σύσταση ίλης πολεμικών ελεφάντων;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ΕΔΩ " Ο Ελληνικός Στρατός αποκτά ξανά Ιππικό! Αποστολή φύλαξης του Έβρου", και ήταν απόφαση του "λεβέντη" Φλώρου.!!!!

Αν επιχειρήσει στα σύνορα, τότε στις παρελάσεις βλέπω να βολτάρουνε ψωράλογα... Η μόνη χρήση αλόγων σε ένστολα σώματα θα ήταν στην Αστυνομία, να κλωτσάνε κανένα χουλιγκάνο στη μάπα στα γήπεδα...αλλά και πάλι τι χρωστάει να αναπνέει το άλογο τα καπνογόνα του κάθε πούστη που επειδή φοβάται να βγει από τη ντουλάπα γίνεται χούλιγκαν για να έρχεται σε επαφή με άλλους γυμνούς άντρες.

Ίσως άμα βάλουνε ένα spike κάτι γίνεται. Δηλαδή η επόμενη λογική εξέλιξη θα είναι η σύσταση ίλης πολεμικών ελεφάντων;;

Στα σύνορα θέλουμε ηλεκτρικές μηχανές αθόρυβες...μικρές ευέλικτες μηχανές cross over θα ήταν πιο χρήσιμες στα σύνορα και τα νέα παιδιά με ενθουσιασμό θα αγκάλιαζαν μια τέτοια πρωτοβουλία. Το άλογο είναι καλό μόνο σε επιχειρήσεις ελέγχου πλήθους άοπλων. Είναι μεγάλος στόχος και δύσκολα να καλυφθεί . Κάθε μονάδα ένα τέτοιο "μουλάρι" όπως στο βίντεο :


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς από μουλάρια άλλο τίποτα . Όλος ο πλανήτης πάει σε ρομποτικά μουλάρια στην Βοστώνη , ηλεκτρικές μηχανές και ATV , οι δικοί μας οι στόκοι επανέφεραν τα άλογα . Έχουν μείνει στις σταυροφορίες . Με την πρώτη χειροβομβίδα , νάρκη και αντιαρματικό θα κλαίμε κόσμο , πιθανόν θα τον ρίχνει μόνο του το ζωντανό να σωθεί . Ερώτηση για δυνατούς λύτες ή αλήτες , ο υπερυψωμένος στόχος είναι ευκολότερος ή όχι . Έχει γίνει επιλογή τοποθεσιών για το παχνί , τον πεταλωτή (όχι τον βουλευτή) , το πηγάδι κτλ . Διάλεξαν χτένες από τα τζάμπο ? Ε γαμώ τα σπίτια τους που πετάνε λεφτά .......και δεν είναι δικά τους . Λοφίο του καβαλάρη παράγγειλαν ? Επειδή τρύγησα στα νιάτα μου αρκετές φορές με γαΐδάρους σε πλαγιές για την μεταφορά με τσιγγάκια , θέλουνε παλούκωμα .
Τα ζώα θα είναι εμβολιασμένα μην πάνε άκλαυτα ?
Τώρα που θα αρχίσουμε τις ελιές έχει ένα σωρό βίτσες για συνετισμό , στείλτε μου όποιον υπέγραψε .

Η έμπνευση να υποθέσω ήταν από εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=O0Xwtc_9eXY

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα..όπως τα λες είναι και ακόμα χειρότερα. Οι άλλοι τεχνολογικά πάνε 50 χρόνια μπροστά και εμείς 50 χρόνια πίσω.!! Σε λίγο θα επαναφέρουν και τις σφεντόνες και τα ρόπαλα αντί για όπλα. Όλο αυτό γίνεται για να "ροκανίσουν" λεφτά....θα φάνε πάλι με δέκα μασέλες.

Να φάνε δεν λέω, αλλά τουλάχιστον να πάρουν και τον σωστό εξοπλισμό οι αλήτες. Αυτά βλέπω και διαβάζω κάθε μέρα και επιβεβαιώνομαι ότι οι τούρκοι εσωτερικού έχουν πιάσει όλα τα σημαντικά πόστα.

Σε λιγότερο από 20 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε ρουθούνι από αυτούς. Πάω να κάνω καφέ και να κάτσω να απολαύσω το βιντεάκι που έστειλες. Τι νόμιζες και εγώ ένας μικρός νίντζα είμαι μέσα μου. χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νικόλα....Η Ελλάδα απαντά στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Τουρκίας με Πήγασο, Ανεμοστρόβιλο και Αστραχάν. Ξέρω ακούγεται σαν αστείο, αλλά είμαστε για κλάματα.

Και αυτό τα βιντεάκια από μένα.

https://www.youtube.com/watch?v=LpZNr493vxQ

https://www.youtube.com/watch?v=YW8VgvvpSLA

Με ρωτά ο Φώντας..." Βγαίνουν τα άλογα και σε drown;; Αν ναι ίσως αναβαθμιστούν.

Ναι του απαντώ...Έχουν και πυραύλους εδάφους αέρος.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου ανάμεσα στο 1ο και το 2ο μνημόνιο, έγιναν οι παραο΄λυμπιαλοί και οι Μεσογειακοί στονμ Βόλο.Στους 1ους ρόλο Γιάννας2004 είχε μιά άλλη κιουρία, που είχε φαρδιε΄ς τσέπες και φφσορ λογαριασμούς.Σοτους 2ους ενεπλέχθη σε σκάνδαλο ως νυν σύζυγος της Θωροθέας , της μανας του Δημάρχου Αθηνα΄λιων.τότε πρόδρς νομίζω της Ομοσπονδίας Ιππασίας.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, αν ξαθ ποεόν είναι πρόεδρος της Ολυμπιακ΄ξς Επιτροπής
ΞΕΝΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστούμε φίλε Ξενοδόχε για την πληροφορία. Και εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει σχέση.