ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Μιλάμε για πολλά κιλά μαλακίας να συγχαίρεις τον εχθρό σου για τα εδάφη που σου άρπαξε. Αυτό δεν είναι επίθεση φιλίας, αλλά η "επίθεση" του ραγιά.

 We congratulate the people & the Government of #Türkiye on the occasion of their #RepublicDay pic.twitter.com/52WuR9moxn

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιλάμε για πολλά κιλά μαλακίας να συγχαίρεις τον εχθρό σου για τα εδάφη που σου άρπαξε. Αυτό δεν είναι επίθεση φιλίας, αλλά η "επίθεση" του ραγιά.

Αυτό δεν έχει να κάνει με πυλώνες σταθερότητας και συμμαχίες. Αυτή είναι νοοτροπία ραγιά. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε πως τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων (Αμερική, Ρωσία) θα εξυπηρετηθούν με το να βρεθούμε ξανά στην Μ. Ασία με μια διαμελισμένη Τουρκία. Αυτός θα πρέπει να είναι υπόγεια ο στόχος μας.

Το έδαφος αυτό θα είναι υπό νατοϊκό έλεγχο (αφού είμαστε μία νατοϊκή χώρα) και ταυτόχρονα η Αμερική θα διαπραγματευθεί με τη Ρωσία για να βρουν από κοινού μια λύση, που να καλύπτει και τους δύο στα νερά του Αιγαίου (δίαυλοι ναυσιπλοϊας). Οι μεγάλες δυνάμεις κάπως θα τα βρουν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεσπιτώσουμε τον Τούρκο.

Έλληνες έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Κολοκοτρώνης για να έχεις έναν στοιχειώδη αυτοσεβασμό και να ξέρεις πως δεν ευχαριστείς ένα κράτος που σου λέει πως θα μας ξανά πετάξουν στην θάλασσα. Αυτοί που το έγραψαν αυτό έχουν iq αμοιβάδας και ποτέ δεν θα νιώσουν μέσα τους το σεβασμό που πρέπει να τρέφουν για τα ιδανικά όσων πολέμησαν.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...


ΣΟΔΟΜΟΔΗΜΟΚΡΑΤ-ΟΡ-ΙΑ

Δεν παίζονται οι αφορεσμένοι αχυράνθρωποι του σάπιου συνταγματικού τόξου. Αποκομμένοι από κάθε ουσιαστικό, υψηλό και ευγενές ανθρώπινο αίσθημα
δεν έχουν ως τούτου και τίποτα ιερό να υπερασπίσουν άρα ούτε και εχθρούς έχουν.
Η ξεφτίλα τους προκαλεί εθνική ανατριχίλα. Αυτές οι χεσμένες σωβρακοφανέλες θα δώσουν εντολή σε λίγο στον ένδοξο ελληνικό στρατό να πολεμήσει τον Οθωμανό; Αφού ο κρόνιος παροξυσμός του πρωκτού είναι γι αυτούς η υψίστη βιολογική αξία αλλά και διαστροφική κατάρα που λυσσωδώς θα τους κατατρώει.

Ελπίζομεν ότι όταν έλθη η ευλογημένη ώρα των ενόπλων,
αυτοί που πρέπει θα ξέρουν κατά που θα πρέπει πρώτα να στρέψουν τα όπλα
για να έλθη επί τέλους το ελληνικό ποθούμενο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ραγιάδες, είναι εντεταλμένοι, εγκάθετοι και δεν συμμαζεύεται. Λυσσασμένοι και ορκισμένοι εχθροί καθετί ελληνικού! Αλλογενείς, ειδικοί στον ψυχολογικό πόλεμο ενάντια στον αυτόχθονα με απώτερο σκοπό τη βιολογική του εξόντωση!
Ν.