ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Τι έγινε μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες τόσο σημαντικό, που αυτοί που την τοποθέτησαν σε αυτήν την θέση, αναγκάστηκαν να την "ξηλώσουν";;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε στο Λονδίνο μετά από διακοπές στην Καραϊβική. Για την ακρίβεια τον επιστρέψανε, δέχτηκε τηλεφώνημα για αυτό και γύρισε άρον-άρον πίσω.

Και όσο το σκέφτομαι με το διαστροφικό μυαλό μου παίδες, αυτή η "παραίτηση" της Τράς...ήταν μια πολύ "σκοτεινή παραίτηση". Μετά από μόλις 45 ημέρες. Μπορεί να υπήρχε κάτι σε αυτές τις 45 μέρες που δεν τα κατάφερε τόσο καλά. Στις 6 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της και στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου σημειώνεται έκρηξη στον Nord Stream, 3 εβδομάδες αργότερα τελείωσε.!!

Τι έγινε μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες τόσο σημαντικό, που αυτοί που την τοποθέτησαν σε αυτήν την θέση, αναγκάστηκαν να την "ξηλώσουν";; Το ότι είναι χαζή δεν πειράζει και ο Κούλης είναι χαζός αλλά ακόμη δεν τον έχουν ξηλώσει. Ίσα-ίσα που το να είναι κανείς χαζός σε τέτοιες θέσεις ευθύνης είναι προσόν . Διότι έτσι είναι εύκολα χειραγωγήσιμοι  από αυτούς που τους βάζουν σε αυτές τις θέσεις.

Κάτι άλλο παίχτηκε και νομίζω ότι έχει να κάνει με την αυτήν ΕΔΩ την ανάρτηση που έχουμε κάνει. 

" Η Σουηδία κατέταξε αμέσως το drone και την έρευνα ως χρήσιμη απόκρυψη για λόγους «εθνικής ασφάλειας». Το μοντέλο του drone ξεκαθαρίζει ποιος είναι ο δράστης. Η Σουηδία δεν αποκαλύπτει το μοντέλο του drone ή άλλες πληροφορίες γύρω από αυτό."

Μήπως λέω μήπως το drone ΔΕΝ ήταν αμερικάνικο....αλλά αγγλικό;;; Μήπως δεν ήταν από πίσω η κυβέρνηση του Μπάιντεν...αλλά το Λιζάκι με το iq αμοιβάδας;;; Λέω μήπως...υποθέσεις κάνω.

Υ.Γ Μήπως να τους στέλναμε δανεικό εκείνον τον δ'κωνε μας, τον Τομ Χανκς που ξέρει και από Ναυαγό, να τους αναλάβει;; Ο δ'κος μας, ο άλλος ο εδώ ομόσταυλός της, μάλλον θα πάει από μια al dente και κάτι συναυλίες του Λεξ. Εκεί που τον στολίζουν εν χορώ οι πιτσιρήκαδες, χωρίς έλεος!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Λίζα είναι ο ορισμός της χαζογκομενας. Αυτής που συναντάς σε πάρτυ (μπαράκια, κλπ) και της χουφτωνεις πονηρα την πατούσα και χαζογελαει χιχιχι!
Για σοβαρότητα της πρωθυπουργικής θέσης... καμμία σχέση! (Όχι ότι ο Τζόνσον είναι σοβαρότερος.)