ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ο Λελιάτσος στον STATUS για ΕΟΖ και Προσφυγικό

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν τα λέμε όλοι εμείς είμαστε συνομωσιολόγοι. Τα λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ για ΕΟΖ , ΝΕΟΜ και για την περιβόητη ΔΕΒΖΟΣ . Τι γράφαμε τότε :.."Έχουμε ξαναμιλήσει για την μυστική συμφωνία μεταξύ των Αμερικανών, των Ευρωπαίων και των Τούρκων ΕΔΩ , με την σιωπηλή ανοχή και της Ρωσσίας ,για την δημιουργία μιας Νέας ΝΕΟΜ στην Θράκη. Δηλαδή την ίδρυση ενός νέου επενδυτικού κράτους με την μορφή εταιρείας, στα εδάφη του ευρωπαϊκού τμήματος της Τουρκίας, στα πρότυπα της ΝΕΟΜ της Ερυθράς θάλασσας.
Σε αυτήν την χώρα, εκτός του ότι ο κάτοικος έχει κοντή μνήμη , δεν είναι εις θέσιν να δει μακριά στο μέλλον. Ακόμα και σε επίπεδο πολιτικής , ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν και να αντιληφθούν όχι μόνο το τι γίνεται, αλλά και το τι έρχεται."

Όλα αυτά όμως τα λαμόγια δεξιά και αριστερά πάτε και τα ψηφίζετε. Αλλά θα μου πεις τι αξία έχει η Ελλάδα αρκεί εσείς να βολέψετε το παιδί σας στο δημόσιο.!Σας το έχω πει πει εδώ και καιρό.....με το τέλος της λήξης του Α' μέρος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, το δίποδο κουνάβι που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων θα έχει μειωθεί κατά πολύ. Και ναι μεν στα χρόνια που έρχονται η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ....ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων και ουχί Έλληνας θα μικρύνει.! Αυτή η ιερή γή θα γεννήσει πάλι Έλληνες...αλλά όταν θα έρθει ο καιρός και η σωστή ώρα. Πρώτα όμως θα επέλθει κάθαρση.

Μία μικρή παρατήρηση για τον τίτλο...δεν είναι προσφυγικό αλλά λαθροεισβολή από τυχοδιώκτες που έρχονται για να κάθονται και να πληρώνονται. Λαθροταρίφες είναι, που τα σκάνε χοντρά για να έρθουν εδώ να παίρνουν σπίτια και επιδόματα χωρίς να δουλέψουν. Τους έχω νέα όμως το τυράκι το είδαν την φάκα όχι;; Welcome to HELLas  λαμόγια θα περάσετε καλά και αυτή την φορά. Οι νέοι σκλάβοι για τις ΕΟΖ θα είστε. Αμφιβάλλω αν θα έχετε το κουράγιο μετά απο16-17 ώρες εργασίας για τα θρησκευτικά σας πρεζοδικαιώματα. Ήδη το εφαρμόζουμε στις "Μανωλάδες" και στα συσκευαστήρια και την φόρτωση φρούτων .Με16-17 ώρες εργασίας, μεροκάματο 100ευρά ανασφάλιστα το μήνα για όσους είναι νέοι γεροί , δυνατοί και τυχεροί...Σκεφτείτε να τους στοιβάξουν και στις ΕΟΖ , όταν αυτές ξεφυτρώσουν σε λίγο. Γι αυτό τους διανέμουν στις "κλειστές δομές"... Με την αποικιοκρατία κινδύνευαν, αλλά ήταν ελεύθεροι και είχαν Ελπίδες...


Για ΕΟΖ και Προσφυγικό μίλησε στον STATUS και στον Δημοσθένη Δούκα ο Υποψήφιος Βουλευτής  Έβρου με την Λαϊκή Ενότητα Παναγιώτης Λελιάτσος. Ταυτόχρονα μίλησε για την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για την δημιουργία hotspots στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

ΠΗΓΗ


4 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Κουναβι;;

!!!!!!

Ράιτ ον δε €£¥ (μουνι).

Για να μην παρασύρονται οι σκέψεις....

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Μας τα ειπε η ΝΔ πριν χρονια οταν το ακουσα αλλα κυριως οταν το καταλαβα τοτε πηρα και τις αποφασεις μου.
Ακονιζουν τα μαχαιρια και μεις παραγγελνουμε φρεντο εσπρεσο με δυο καστανες και κανελα,για τετοιες μαλακιες ειμαστε πρωτοι.
Εγω παντως Λυκαστρε για να παρω και την ευθυνη των λογων μου ειμαι ετοιμος να τα βαλω ολα φωτια και να τα χτισω απο την αρχη αν ζησω.
Οντως θα μικρινει ο κατοικος της χωρας κυριως γιατι σαν υπνωτισμενος οδευει προς το τελος του,και για να πω και την αληθεια στα αρχιδια μου για ατομα που τους νοιαζει τι θα φαν τι θα πιουν και οτι αρπαξει ο κωλος τους.

Μμ. είπε...



Παχυνόμενοι ισλαμοχοίροι ώστε οι ¨Μανωλάδιοι¨ επενδυταί για τα προσεχή εργατοκολαστήρια (ΕΟΖ). Αμ πώς; Οι περιούσιοι κιματομηχανές των εθνών κερδίζουν και σώζοντας και σκλαβώνοντας γκόιμς.
Το τυράκι οσονούπω τελειώνει. Και η μεγάλη φάκα του μεγάλου αδελφού είναι σχεδόν έτοιμη. Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. (Εξαιρούνται οι χαμένοι ήδη από χέρι.)
Αμ δεν ήξερες, αμ δεν ρώταγες;

Sunday Καλημεραι τοίς πάσιν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΝΘΟΥΛΑ ,Η ΔΑΜΑΣΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΑΦΗ