ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΕΡΝΤΟΓΑΝ και ΔΕΒΖΟΣ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Έχουμε ξαναμιλήσει για την μυστική συμφωνία μεταξύ των Αμερικανών, των Ευρωπαίων και των Τούρκων ΕΔΩ , με την σιωπηλή ανοχή και της Ρωσσίας ,για την δημιουργία μιας Νέας ΝΕΟΜ στην Θράκη. Δηλαδή την ίδρυση ενός νέου επενδυτικού κράτους με την μορφή εταιρείας, στα εδάφη του ευρωπαικού τμήματος της Τουρκίας, στα πρότυπα της ΝΕΟΜ της Ερυθράς θάλασσας.
Σε αυτήν την χώρα, εκτός του ότι ο κάτοικος έχει κοντή μνήμη , δεν είναι εις θέσιν να δει μακριά στο μέλλον. Ακόμα και σε επίπεδο πολιτικής , ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν και να αντιληφθούν όχι μόνο το τι γίνεται, αλλά και το τι έρχεται.

Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Ερντογάν να μεταφέρει χιλιάδες "μετανάστες" στην περιοχή της Αδριανούπολης και του παζάρ κουλέ..Να το θυμάστε πως σύντομα όταν υπογράψει συμφωνία με την ΕΕ θα προβλέπει την εγκατάσταση κατοικιών στην εν λόγω περιοχή η οποία θα ονομαστεί ως Ελεύθερη Ζώνη όπως αυτήν που προσπαθεί να σχεδιάσει στην Βόρεια Συρία.
Αυτή η εξαναγκαστική μηχανική μετανάστευση ή καθοδηγούμενη μετανάστευση δημιουργούνται και χειραγωγούνται σκόπιμα για να προκαλέσουν .."πολιτικές, στρατιωτικές ή/και οικονομικές παραχωρήσεις από μια χώρα-στόχο ή χώρες."  Όπως γράφει και στο βιβλίο της η Kelly Greenhill. 
Για κάποιους ο λόγος μπορεί να είναι η συγκράτηση των χιλιάδων μεταναστών στο να εισέλθουν στην χώρα και αυτό είναι το τυρί στη φάκα που μας ετοιμάζουν..Αν αυτόν τον σχεδιασμό τον συνδυάσουμε με το παλαιότερο project που κάποτε είχε περάσει από την βουλή με την περιβόητη ΔΕΒΖΟΣ και οι Εβρίτες το ξέρουν και η οποία σήμερα έχει περάσει σε χέρια Αμερικανικών συμφερόντων και εάν το συνδυάσουμε με το γεγονός πως ήδη κάποιες ξένες εταιρείες δραστηριοποιούνται αγοράζοντας εκτάσεις στον βόρειο Έβρο τότε λογικά καταλήγουμε στο concept που έρχεται....και στην ίδρυση κράτους εταιρίας, που είτε λέγεται ΕΟΖ, είτε λέγετε ΔΕΒΖΟΣ, είτε λέγεται ΝΕΟΜ...η ουσία και το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό.

Διότι τι ακριβώς είναι  η ΔΕΒΖΟΣ Α.Ε;; Μια εταιρεία...που είναι φορέας Διαχείρισης μιας Βιομηχανικής περιοχής που βρίσκεται στα σύνορα με την Βουλγαρία* και Τουρκία καλύπτοντας έκταση 650.000 τ.μ. και λειτουργεί υπό καθεστώς Ελεύθερης Ζώνης με βάση την Υπουργική Απόφαση Τ.1371/30/Γ0019 (ΦΕΚ.358B/23-3-2003). Το ποιο θα είναι αυτό που νομίζω πως ο καθένας από εμάς το αντιλαμβάνεται. Ότι ακριβώς είναι και οι ΕΟΖ ,που θα είναι περιοχές με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Διότι η ΔΕΒΖΟΣ είναι η δημιουργία μιας Ελεύθερης Βιομηχανικής Ζώνης (ΕΟΖ) . Ο Ερντογάν λοιπόν ΔΕΝ διάλεξε ΤΥΧΑΙΑ την εγκατάσταση όλων αυτών των πληθυσμών στην Αν.Θράκη και ειδικά στην περιοχή της Ανδριανούπολης.!! Διότι ο Ερντογάν λειτουργεί ως "μεσίτης" και τοποτηρητής συμφερόντων άλλων ατόμων....που δεν φαίνονται προς στιγμήν.

Έχουμε ξαναπεί ότι το σχέδιο ΕΟΖ στην Θράκη σχετίζεται και με την ίδρυση του DEB που είναι το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ που το ξεκίνησαν το 2010 , και ω τι σύμπτωση τότε διόρισαν την Ντοράκλα (σαν ΥΠΕΞ επί Καραμανλή) για να "προωθήσει" εκεί τα γνωστά θέματα και να τους κάνει τα θελήματα. Δεν ήταν τότε τυχαίος ο διορισμός της ως ΥΠΕΞ. Το ίδιο αυτό κόμμα DEB το αναγνώρισε και ο CIPRAS ....ΕΝΤΟΛΈΣ ΕΔΙΝΕ ο Γιόζεφ Ἄκερμαν. Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός...ότι ο αδελφογιός είναι στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας αυτήν την στιγμή. Στην υπόθεση φυσικά εμπλέκονται και οι ΜΚΟ του Σόρρος αλλά και η DEUTSCHE BANK. Το σχέδιο ΕΟΖ το ξεκίνησε η Ντόρα κατόπιν εντολής από τα κεντρικά της φυλής της, το συνέχισε ο Φοινικοβαβυλώνιος CIPRAS....και θα προσπαθήσουν να το τελειώσει ο Coo-lee.

Υ.Γ Φυσικά και το όλο έχει να κάνει και με την Κωνσταντινούπολη....και τα ΧΟΝΤΡΑ γεγονότα που θα συμβούν εκεί στο άμεσο μέλλον.

ΥΓ * Δεν είναι τυχαίο ότι η Βουλγαρία είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην δημιουργία Δομών=Πόλεων ΣΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΤΗΣ.!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...για αυτό διαμαρτύρεται και όχι διότι νοιάζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: