ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Μυτιληνη: Πολίτες κλεισμένοι μέσα ενώ οι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθερα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ε όχι και μετανάστες "κορίτσια" , λαθροεισβολείς και μάλιστα πληρωμένοι και καλεσμένοι από το κράτος. Κάποιοι μάλλον δεν θα προλάβουν να φύγουν νύχτα..ούτε με ελικόπτερο, αλλά ούτε με υποβρύχιο. Και σίγουρα θα έχουν λάβει πρώτα δωρεάν μια " αισθητική προσώπου". Κούλη σου το έχω ξαναπεί....δεν θα προλάβεις να είσαι Πρωθυπουργός μέχρι τα Χριστούγεννα.!!
Φωτογραφίες από σήμερα το πρωί δείχνουν τους μετανάστες να κινούνται ελεύθερα στους δρόμους της Μυτιλήνης ενώ οι πολίτες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους μετά το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού .
Και ενώ σε κάθε γωνία της πόλης υπάρχει αστυνομία η οποία ελέγχει όποιον βρίσκεται έξω αν έχει πάρει το «Οκ» με SMS ή εάν έχει την ειδική δήλωση (αλλιώς 150€ πρόστιμο ) στη περίπτωση των μεταναστών τα πράγματα είναι αλλιώς .
Οι μετανάστες κυκλοφορούν κανονικά χωρίς κανέναν έλεγχο και χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα απόστασης κάτι που εξοργίζει όλο και περισσότερους πολίτες .
Δηλαδή ο ιός δεν μεταδίδεται από εκείνους ;
Οι νόμοι της χώρας στην οποία βρίσκονται δεν σημαίνουν κάτι γι αυτούς ;
Η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει με αυτή τους τη στάση ;

*Μην ξεχνάμε επίσης οτι συνεχίζεται κανονικά η εισροή μεταναστών στη χώρα και από το πρωί έχουν βγει 3 βάρκες γεμάτες στα παραλία του νησιού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: