ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Γ΄.Π.Π ...Ν.Τ.Π ...ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ και ΔΕΚΑΣ.!


Γράφει ο Λύκαστρος :

Ο Γ΄Π.Π. έχει αρχίσει από το 1991, τόσο με την εισβολή στο Ιράκ… όσο και στην άλλοτε Γιουγκοσλαβία… ήδη βρισκόμαστε πολύ βαθιά στο τούνελ...αυτή την στιγμή οι μεγάλοι "παίκτες" αναδιατάσσονται. Εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχει επιτάχυνση χρόνου και γεγονότων… σε τέτοιο βαθμό όπου οι μέρες περνάνε πολύ γρηγορότερα, από όσο πρέπει. Οι ομάδες είναι κυρίως 2 με άλλους δύο βοηθητικούς από πίσω. Όλα τα προηγούμενα 6 μεγάλα οικονομικά γεγονότα από τον πόλεμο του Κόλπου έως και σήμερα δεν θα είναι τίποτε μπροστά στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ που έρχεται τώρα.Το άνωθεν βίντεο δεν το έβαλα τυχαία. Το reset έρχεται… και φυσικά θα είναι παγκόσμιο, αυτή την φορά πραγματικά παγκόσμιο.Υπάρχουν ηγέτες, αρχηγοί λαών που μας είχαν προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται.Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι λαοί ουδέποτε ήταν έτοιμοι να διαχειριστούν την ελευθερία τους, και αυτό διότι δεν θέλουν τις ευθύνες που προκύπτουν από αυτή την ίδια την ελευθερία τους, παρά μόνο να περνάνε καλά, έστω και εις βάρος των άλλων.

Οι "παίκτες" δεν είναι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και στις τηλεοράσεις, δεν είναι οι αχυράνθρωποι που έχουν τοποθετήσει ως ηγέτες κρατών π.χ Μέρκελ, Μακρόν, Πούτιν η Τράμπ....οι πραγματικοί παίκτες κάθονται στην "Σκιά" και έχουν όλο τον πλούτο του πλανήτη, μαζεμένο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι "παίκτες" υπάρχουν εδώ και χιλιετηρίδες , και κατά τους αιώνες αλλάζουν ονόματα.!!
Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων...με διαφορετικές ονομασίες...και αυτοί είναι η πραγματική εξουσία. Αυτή η Λερναία Ύδρα έχει μαζέψει όλον τον παγκόσμιο πλούτο εδώ και χιλιάδες χρόνια . Μεταξύ τους φυσικά και υπάρχουν και συγκρούσεις..κάποιοι από αυτούς δεν επιθυμούσαν η Παγκοσμιοποίηση να γίνει με τον τάδε τρόπο η στον χρόνο που έγινε..αλλά συμφωνούσαν όμως στο να γίνει. Η Παγκοσμιοποίηση και η Ν.Τ.Π δεν είναι κάτι καινούργιο , σημερινό που ζούμε στα χρόνια μας μόνο.!!

Όλως τυχαίως… έχω το Λεξικό της Ελληνικής Αρχαιολογίας, του Αλ. Ραγκαβή εκδ. 1888… θα αντιγράψω χωρίς να αναφέρω την σελίδα …»Μετά την νίκη του δε ο Ζευς ηθέλησεν, ίνα νέαν να εισαγάγει τάξη πραγμάτων, να εξολοθρεύσει το κτηνώδες και τραχύ γένος των ανθρώπων, και να πλάσει έτερον κρείττον αυτού»… Η Ν.Τ.Π. μέσα στις χιλιετηρίδες είναι ένα σκεύος, ένα εργαλείο… αν δεν είσαι άξιος να χειριστής εσύ το σκεύος.. τότε θα βρεθούν άλλοι ανάξιοι και με αυτό το σκεύος θα σε γαμήσουν. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας. Η αναφορά στο όνομα του Ζευς (όχι Δία) έχει να κάνει με νομοτελειακό συμπαντικό νόμο της θυσίας, πέρα του γαλαξία μας, που φέρετε να υπάρχουν και εκεί ανθρώπινα όντα, με ανάλογη συμπεριφορά. Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι μόνο εσείς υπάρχετε σε ολόκληρο γαλαξία;; Το όνομα Ζεύς και όχι Δίας έχει να κάνει με άλλο Ηλιακό Σύστημα...με έλλογα όντα.

Βέβαια μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι, κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι από αυτούς τους "παίκτες" θα κερδίσουν. Αυτοί που βλέπουν να χάνουν δύναμη αντιδρούν και προβαίνουν σε αποτρόπαιες πράξεις , όπως πόλεμοι....τρομοκρατικές επιθέσεις....οικονομικά και χρηματιστηριακά κράχ (όπως τώρα). Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι και οι ενορχηστρωτές για όλους τους πολέμους τοπικούς και μη και   για όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα.!! Και αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι για τον μεγάλο πόλεμο στην Ευρασία που έρχεται (δεν είναι τυχαία η άσκηση του ΝΑΤΟ που ακυρώθηκε) τα λέγαμε ΕΔΩ , καθώς και για την επερχόμενη πολεμική σύγκρουση στα Βαλκάνια.!! Δεν είναι ΤΥΧΑΙΑ η τοποθέτηση σε όλο το μήκος των βορείων συνόρων της Ελλάδας...από Αλβανία-Βουλγαρία έως Τουρκία..η εγκατάσταση ΔΟΜΩΝ=ΠΟΛΕΩΝ με ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ τζιχαντιστές πολεμιστές.!! Πάρτε έναν χάρτη...και τοποθετήστε στα σημεία που τους πάνε...κόκκινες καρφίτσες.!! Αυτό που θα εμφανιστεί στον χάρτη , θα είναι κάτι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ.!!  

Αυτοί λοιπόν θα δημιουργήσουν και μια βραχύβια σύγκρουση στο Αιγαίο με σκοπό το ξεκαθάρισμα των πετρελαϊκών συμφερόντων ...εκτός και αν η Ελλάδα συμφωνήσει να μοιραστεί με την Τουρκία το πετρέλαιο στο Αιγαίο , αν δηλαδή συμβιβαστεί όπως έκανε και με το  όνομα της Μακεδονίας στο θέμα των Σκοπίων. 
Βέβαια για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, και την προδοσία του Κ.Μητσοτάκη τα έχουμε πει ΕΔΩ...αυτή την συγκεκριμένη ιστορικά στιγμή είμαστε στο σημείο που ο παίκτης στο βίντεο (2:27) με την φανέλα Νο 32 (3+2=5= Ε) πέφτει κάτω..και "θανατώνεται". Ο πλανήτης μας έχει 6 ηπείρους, αλλά μόνο μια αρχίζει από το γράμμα "Ε" .!! Η γενέτειρα της Λευκής Φυλής.  Η στιγμή που ο Αχιλλέας χάνει τον Πάτροκλο....όμως υπάρχει και ο παίκτης με την φανέλα Νο 73 (7+3=10).....δηλαδή η τέλεια ΔΕΚΆΔΑ.

 δεκάς δε η των κοσμικών ειδών ύπαρξις και ο σύμπας κόσμος… (βλ. και Πρόκλος Σχόλια στην Πολιτεία του Πλάτωνα 2.170.9 – 10).

 …τας δέκα σχέσεις͵ τα σφαιρικά͵ τα κυκλικά͵ γεννητικά͵ τελεστικά͵ εναρμόνια͵ τα τοιαύτα͵ αλλ΄ όπως αυτοίς Κόσμος η δεκάς και Ουρανός͵ Ειμαρμένη͵ Αιών͵ Κράτος͵ Πιστις͵ Ανάγκη͵ Άτλας͵ Ακάμας θεός͵ Φανης͵ Ηλιος͵ Ουρανία͵ Μνήμη͵ Μνημοσύνη; Και πάντα αν οίμαι τα προειρημένα των θεών αυτών ονόματα τη δεκάδι ανήψαντο αν͵ ει μη προλαβόντες εκείνοι ταύτα ιδιοποιήσαντο και συνεχώς τα αυτά κατά πάντων λέγειν ούτοι απώκνησαν͵ επεί Υπέρθεός γε αυτοίς η δεκάς͵ και το κράτος της εν αριθμοίς έχουσα θεότητος... (βλ. και Οικουμενικού Πατριάρχη Φώτιου Βιβλιοθήκη 187.145a.13 – 22).


 Δεν έχει σημασία αν αυτό το Σύστημα της Λερναίας Ύδρας, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα πάνω στον πλανήτη, αν όλοι οι Διεθνείς Οργανισμοί ... -ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ε.Ε , και όλες οι τράπεζες του πλανήτη , οι στρατοί και οι αστυνομίες όλων των κρατών ,και τα δικά μας "μπουμπούκια"-...όλα ανήκουν σε αυτήν το Σύστημα της Λερναίας Ύδρας....όταν θα έρθει η ώρα της ΔΕΚΑΔΑΣ...το κοντέρ θα ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ  Η Λερναία Ύδρα ήταν το πολιτικοοικονομικό σύστημα της Ατλαντίδας. Τα πάντα πάνω στον πλανήτη ανήκουν στην επανιδρυμένη Ατλαντίδα , εκτός από τους....ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. 

Υ.Γ 1  Το γήπεδο στο βίντεο είναι ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας..οι δύο ομάδες που παίζουν είναι τα δύο αντίπαλα κέντρα....τους ανήκουν όλα...γήπεδο παίκτες, διαιτητές...όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τον "παίκτη" με το Νο 73= 10...την  ΔΕΚΑΔΑ.!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

......Λυκαστρε....τετοια κειμενα περιμενω απο σενα!!....
ευχαριστω....
Ι.W.