ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

 (Τα στοιχειά είναι από την ίδια την Eurostat. Θάνατοι λόγω αναπνευστικού το 2016 )

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Όλα είναι φτιαχτά ...Θάνατοι λόγω αναπνευστικού το 2016 .....10.900
All in all covid-19 = bullshit
Κλείνει όλα τα εμπορικά καταστήματα. Θέλει να καταστρέψει το ελληνικό λιανεμπόριο για να έρθουν μετά οι ξένοι και να αλώσουν όλη την Ελληνική αγορά.
Ότι λέει ο Κουλης ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ
Ότι έκανε και ο ΓΑΠ και ο ΤΣΙΠΡΑΣ με τα "capital controls" ο Κουλης το κάνει με τον Κορονοϊο δηλαδή μια γρίπη.!! Σκοπός τους η κατακρήμνιση της Ελληνικής οικονομίας (αλλά και σε όλον τον πλανήτη) και μια βαθύτατη οικονομική κρίση, που θα προσθέσει στον ήδη μεγάλο αριθμό ανέργων, ακόμα ένα εκατομμύριο ανέργους για αρχή , και πάνω από 200.000 μικρομάγαζα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείσουν.  Ενώ η οικονομία της Ελλάδος, θα φτάσει σε σημείο πολύ χειρότερο, από αυτό που βρισκόταν στην κορύφωση της κρίσης με τα μνημόνια.
Για να μην μιλήσουμε για το πόσες οικογένειες θα διαλυθούν, πόσοι θα αυτοκτονήσουν, πόσα παιδιά δεν θα γεννηθούν και τι ποσοστό του πληθυσμού θα αποκτήσει κατάθλιψη και άλλα ψυχικά νοσήματα.


Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό για να δείτε ότι πάμε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ.... Εν μέσω κορωνοϊουστερίας και πρωτοφανούς οικονομικού αιματοκυλίσματος στις Η.Π.Α., ενώ κάθε άλλη δραστηριότητα έχει ανασταλεί, 4 Σιωνιστές Γερουσιαστές, οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι, Lindsey Graham, Richard Blumenthal, Josh Hawley και Dianne Feinstein, έχουν μόνο μια πρεμούρα:
Να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες και ουσιαστικά εν κρυπτώ και παραβύστω από τον αμερικανικό λαό, το EARN IT Act, το οποίο καταργεί κάθε έννοια ιδιωτικότητας στο ίντερνετ.
Επιβάλλοντας υπό την απειλή εξοντωτικών ποινών στις εταιρείες παροχής κρυπτογραφημένων δεδομένων, όπως η Telegram και η Protonmail, να δώσουν την δυνατότητα στις υπηρεσίες ασφαλείας, να παρακολουθούν και να ηχογραφούν ιδιωτικές συζητήσεις. Να μην αμφιβάλλεται  ότι θα εφαρμοστεί και εδώ, βάσει των συμφωνιών αμοιβαίας συνεργασίας με τις Η.Π.Α.

 Και παρ' όλ' αυτά, ακόμα υπάρχουν και κυριαρχούν οι οπαδοί της καινούριας «αυστηρής συμμόρφωσης». Η παγκοσμιοποίηση  και η παγκόσμια Κυβέρνηση είναι εδώ. Και πρέπει να εφαρμοστούν με κάθε κόστος. Άλλωστε το είπε χθές και ο ΓΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: