ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ν. Χαρδαλιάς: Επιτέλους να αντιληφθούμε τη σημασία του «μένουμε σπίτι»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι μας λές ρε κακομούτσουνε.!! Με 9 θανάτους οι οποίοι ήταν όλοι ογδόντα φεύγα και θέλεις να περιορίσεις τα πάντα.!! Με δέκα ανθρώπους νεκρούς; Από την εποχική γρίπη έχουμε 105 νεκρούς στην Ελλάδα μέσα στο 2020. Σοβαρολογείς;
Το έχετε καταλάβει ότι η κυβέρνηση θέλει να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο καταστρέφοντας παράλληλα ολοκληρωτικά την οικονομία, έτσι; Μέτα την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ξηγημένα πράγματα. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο προηγούμενο μεταπολεμικά...σε μια χώρα με ασθενική οικονομία και με κατεστραμμένη τη βαριά βιομηχανία. Ο λογαριασμός θα έρθει αργότερα και θα είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ. Η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, προετοιμάζεται μεθοδικά και προπαγανδίζεται συστηματικά, ήρθε και η ξαφνική εκτόξευση των θανάτων, για να αιτιολογήσει την ανάγκη επιβολής της.  Όπως πάμε, θα σκάνε μύτη στα νοσοκομεία μαχαιρωμένοι με καμμιά 30ριά σουγιαδιές, η γεμάτοι κουμπότρυπες από τίποτα πιστολιές και όταν καταλήγουν, θα λένε ότι πεθάνανε από κορωνοϊό. Καρακόλια  ΔΕΝ επιτρέπεται στους Έλληνες να πανε στα νησιά τους...επιτρέπεται όμως στους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ που είναι τίγκα στον ιό και σε άλλες αρρώστιες να έρχονται με το έτσι θέλω στα νησιά μας, να πάνε όπου θέλουν και να γυρνάνε έξω.

Οι ανεύθυνες συμπεριφορές προβληματίζουν την πολιτεία, που καταγράφει ποιοι περνούν τα διόδια, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στις τεράστιες ουρές οχημάτων που σχηματίσθηκαν στους σταθμούς διοδίων.
Σας ενημερώνω ότι:
Από αύριο Σάββατο επιτρέπεται η μετάβαση στα νησιά μόνο των μόνιμων κατοίκων. Με τον τρόπο αυτό προστατεύουμε τους κατοίκους των νησιών. Οσο πιο μικρό είναι το νησί, τόσο πιο δύσκολη η περίθαλψή τους. Απαραίτητη η επίδειξη αντιγράφου φορολογικής δήλωσης για την έκδοση εισιτηρίου.
Απαγορεύται ο απόπλους και κατάπλους πλοίων αναψυχής. Το λιμενικό και οι λιμενικές αρχές έχουν πάρει σαφείς οδηγίες για την εφαρμογή του μέτρου.

Αύριο εκτάκτως κλειστές οι λαϊκές αγορές και από τη Δευτέρα εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα, μειώνοντας στο ήμισυ την παρουσία των παραγωγών.
Υποχρεωτική η απόφαση για έναν πελάτη ανά 15 μέτρα στα σούπερ-μάρκετ αντί για δέκα. Απαγορεύονται οι επισκέψεις στα κέντρα κράτησης.
Απαγορεύονται οι δημόσιες, υπαίθριες συναθροίσεις δέκα ή περισσοτέρων ατόμων, με κύρωση και επιβολή χρηματικού προστίμου. Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας σε πάρκα και δημόσιους χώρους, ώστε να τηρηθούν οι κανόνες.
Επαναλαμβάνουμε ότι η κυκλοφορία εκτός οικίας γίνεται μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους, όπως μετάβαση στην εργασία ή επίσκεψη στο γιατρό, μετάβαση στην τράπεζα ή σε πρατήριο καυσίμων.
Δεν πρόκειται για άσκηση ετοιμότητας, αλλά για πραγματική μάχη. Είναι επιτέλους η ύστατη στιγμή να αντιληφθούμε τη σημασία του «μένουμε σπίτι» και τηρούμε τις οδηγίες.

naftemporiki.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Κακομόυτσουνος"
Έγραψες!!!!!!!!!
Είναι σαν μπραβονιόνιος! Και να δεις ένα "κουδούνι" που έχει για γυναίκα με γυμναστήρια και έτσι...!
Θέλουν να κρυφτούν και δεν τους αφήνουν οι φάτσες τους!
Σκέτος υπόκοσμος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σαν εμπορος ναρκωτικων ειναι ο ετσι δικο εχει ο ανωθεν σχολιαστης