ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Σάμος: Τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό μάλλον δεν ισχύουν για τους μετανάστες στο Βαθύ (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ως φαίνεται το κλείσιμο στο σπίτι ισχύει μόνο για τους Έλληνες.!! Τι μάς είπε σήμερα στο διάγγελμα του ότι :  ..." Γιατί αν πετύχουμε να περιορίσουμε τη διασπορά της μετάδοσης, θα δώσουμε χρόνο στο σύστημα υγείας να αντιμετωπίσει τα επείγοντα περιστατικά."
Οι λαθραίοι έχουν δικαίωμα στον κορωνοϊό... και να κυκλοφορούν ελεύθερα έξω. Όποιος είναι αντίθετος σε αυτά τα ανθρώπινα δικαιώματα... είναι και φασίστας, αλλά και ρατσιστής! 
Α ρε διπρόσωπε ΕΦΙΑΛΤΗ Kou-Lee . Ο σκοπός  ο δικός σου αλλά και των αφεντικών σου είναι να καταστραφή ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η μικρομεσαία εμπορική αστική τάξη. Ναι μεν θα σωθούμε από τον ιό....αλλά θα ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Οπότε μετά θα είμαστε έρμαια στις αποφάσεις του καθένα.!!!Τα πλοία απογορεύεται να φέρνουν τουρίστες...αλλά επιτρέπεται να φέρνουν λαθρομετανάστες.!! Σε ποιόν τα πουλάς τα "φύκια" σου ρε ΛΑΜΟΓΙΟ;;
 Μη βγείτε έξω από το σπίτι σας... κινδυνεύεται εσείς, αλλά βάζετε σε κίνδυνο και τους άλλους... ήδη ο κορωνοϊός έχει εργαλειοποιηθεί, αναλόγως τα σχέδια των κυβερνήσεων. ΕΞΩ ΡΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΑΚΑΔΑ.!!
 Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΤ1 στον Αναπληρωτή Μετανάστευσης και Ασύλου Γ. Κουμουτσάκο για το τι θα συμβεί αν υπάρξει κάποιο κρούσμα κορονοϊού στη Σάμο ανέφερε τα εξής:
''Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα κρούσμα. Έχουμε δουλέψει σε ένα σενάριο για το τι θα γίνει.Αυτό που θα γίνει αν υπάρξει μια διάδοση θα περιοριστούν αυτοί οι άνθρωποι εκεί που βρίσκονται, δεν θα μπορεί να υπάρχει πρόσβαση στην πόλη, δεν θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό και θα το δούμε μέσα εκεί ( εννοεί προφανώς την φαβέλα γύρω από το ΚΥΤ). Δεν είναι εύκολο, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, υπάρχει ένας υπερπληθυσμός σε περιορισμένο χώρο.''



Τα λεγόμενα του κ. Κουμουτσάκου είναι γενικότητες και προφανώς δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο η σενάριο όπως αναφέρει.
Θέλουμε να ξέρουμε αν εμφανιστεί κάποιο κρούσμα στον καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί περιμετρικά του ΚΥΤ των 9000 μεταναστών με ποιο τρόπο συγκεκριμένα θα περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.
Μέχρι στιγμής οι μετανάστες κυκλοφορούν στην πόλη του Βαθιού ανεξέλεγκτα χωρίς καμία προστασία και αντίληψη για τη σοβαρότητα της κατάστασης. 
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο Βαθύ είναι η φωτογραφία από τοπική αγορά τροφίμων όπου οι μετανάστες συνωστίζονται σε μικρό χώρο
μη τηρώντας τα μέτρα που κήρυξε η κυβέρνηση για την αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού. 
 

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Ευπαθείς ομάδες
ενός ανώτερου Κρονοθεού
οι, οι,οι ΛαθροΡομάδες
Χα, χα,χα!
Κλαίω...