ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας η τουρκική βιολογική βόμβα…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και ενώ το γνωρίζουμε ότι όλες αυτές οι "κατσαρίδες" που μας στέλνει ο Ερνογύφτος είναι τίγκα στον κορωνοιό και ένα σωρό άλλες ασθένειες....ο Μηταράκης τους μεταφέρει στην ενδοχώρα.!!! Φυσικά και τα σύνορα δεν φυλάσσονται και κάθε μέρα μπαίνουν ένα σωρό. Στην Τουρκία γίνεται της τρελής από τον ιό και εμείς τους φέρνουμε στην χώρα.!! Όποιος πιστεύει ότι τα σύνορα φυλάσσονται και δεν περνάει κανείς...να δει αυτό εδώ, και να το στείλει και σε κανέναν ευρωπαίο να τους πει και εκείνους περαστικά τους.!! Migrants entering Greece after Turkey opens border. Ποιός είναι μεγαλύτερος εγκληματίας απο τους δύο...ο Έρντυ η ο Μηταράκης.!!
Μια ιδιαίτερα διαδεδομένη αντίληψη αυτών των ημερών είναι ότι ο κορονοϊός είναι ένα βιολογικό όπλο. Σκοτώνει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, γκρεμίζει τις διεθνείς χρηματογορές και αποδομεί τα κράτη. Αν και οι απόψεις αυτές παραμένουν στον γκρίζο κόσμο των θεωριών συνωμοσίας, φαίνεται ότι πράγματι υπάρχει μια χώρα του πλανήτη που έχει εργαλειοποιήσει τον κορονοϊό και τον έχει μετατρέψει σε βιολογικό όπλο. Και η χώρα αυτή είναι η Τουρκία.
Γράφει ο Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΙΒΑΣ
ΠΗΓΗ: SLpress
Όπως είναι γνωστό, η Τουρκία μόλις πριν από μερικές μέρες ανέφερε την ύπαρξη του πρώτου κρούσματος του κορονοϊού στο έδαφός της. Αυτό μάλιστα έγινε μόλις υπήρξε η είδηση ότι οι χώρες που χτυπήθηκαν από τον ιό θα δεχθούν διεθνή οικονομική βοήθεια, για να μην μείνει απέξω.
Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κάποια μαγική δύναμη που προστατεύει την Τουρκία, οι ισχυρισμοί της περί μηδενικών αριθμών κρουσμάτων, θα ήταν κωμικοί αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνη η κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι μια χώρα με τόσο μεγάλο αριθμό κατοίκων είναι αναπόφευκτο να έχει πολλά κρούσματα. Ταυτόχρονα, η Τουρκία είναι μια χώρα με μεγάλο αριθμό επισκεπτών από πλήθος χωρών του κόσμου, –πολλές εκ των οποίων μαστίζονται από τον ιό–, με ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του πλανήτη και πιο μεγάλα αστικά κέντρα.

Η ίδια όμως επιμένει ότι δεν έχει τίποτα. Και αυτή η απόκρυψη δεν είναι κάτι που αφορά μόνον την ίδια, δεδομένου ότι η διάδοση του ιού είναι πρόβλημα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η Τουρκία δεν είναι Βόρειος Κορέα. Η τελευταία επίσης δεν παραδέχεται ότι έχει κρούσματα του ιού. Ωστόσο, ό,τι συμβαίνει περιορίζεται στα σύνορά της μιας και είναι μια κλειστή ουσιαστικά χώρα προς τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με την Τουρκία.
Ουσιαστικά, με τη στάση της αυτή η Τουρκία συσκοτίζει και παραπληροφορεί τις υπόλοιπες χώρες και αποτρέπει τον έλεγχο ανθρώπων που θα μπορούσαν να μεταφέρουν τον ιό. Με άλλα λόγια, η πολιτική της Άγκυρας δημιουργεί μια μαύρη τρύπα στο παγκόσμιο δίκτυο αντιμετώπισης του ιού και μετατρέπει την Τουρκία σε μια πελώρια βιολογική βόμβα. Όσο ήπια λόγια και αν θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι η τουρκική κυβέρνηση αυτήν τη στιγμή διαπράττει ένα δυνάμει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας κοσμογονικών διαστάσεων.
Για να καταλάβουμε το μέγεθος αυτού που συμβαίνει αρκεί να σκεφτούμε το εξής: αν είχε συλληφθεί το καθεστώς της Βορείου Κορέας, του Ιράν ή κάποιας άλλης “χώρας παρίας”(rogue state) του διεθνούς συστήματος, να εξάγει κάποια ποσότητα ραδιολογικού υλικού που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάποια “βρόμικη βόμβα” ή κάποιο χημικό όπλο ή κάτι παρόμοιο, οι διεθνείς αντιδράσεις θα ήταν τεράστιες. Μάλιστα, μπορεί να έφταναν ακόμη και σε πολεμική δράση εναντίον των χωρών αυτών. Κι αυτό που κάνει σήμερα η Τουρκία είναι δραματικά μεγαλύτερων διαστάσεων από μια παρόμοια ενέργεια.
Επιβράβευση Τουρκίας
Όμως, η Άγκυρα αντί να υφίσταται κυρώσεις ή έστω να απειλείται με κυρώσεις από τη λεγόμενη “διεθνή κοινότητα” για αυτήν της την πολιτική ουσιαστικά επιβραβεύεται, τουλάχιστον από τις ισχυρές δυνάμεις της Δύσης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Δείτε και τους δικούς μας τι προκομμένοι που είναι, μόνο για τα λεφτά του εσπα ενδιαφέρονται και τίποτα άλλο .Όχι παραγωγή και αξιοπρεπή εργασία για τους ντόπιους ,ακόμη και αγροτική αν αξίζει να ασχοληθείς (τώρα μόνο ξένοι εργάτες) . Χωρίς να μας ρωτήσουν γεμίζουν εχθρούς και την Κρήτη & βιολογικές βόμβες . Καμαρώστε τα αυτο-αναπαραγώμενα του συστήματος : https://www.efsyn.gr/efkriti/koinonia/234641_arnaoytakis-pros-mitaraki-na-synehistei-i-filoxenia-prosfygon-me-estia

https://www.anher.gr/documents/prosklisi%20ka8aristirio.pdf
https://www.anher.gr/documents/prosklisi%20ka8ariotita.pdf
https://www.anher.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=655&Itemid=196