ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Meet The New Boss – At The Fed

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτός είναι και ο λόγος που ο Φράντζας έβγαλε σχεδόν 1 μύριο εθνοφρουρά στους δρόμους...δήθεν και καλά για να πολεμήσει ένα...μικρόβιο.!! Ο Τράμπ δεν ανακαλεί την εφεδρεία για να πολεμήσει τον ιό, αλλά για το πιθανό πραξικόπημα της ΦΕΜΑ. Στην Αμερική το παιχνίδι χοντραίνει, τα πονταρίσματα ανεβαίνουν επικίνδυνα και ο Τράμπ αντιδρά στο κυοφορούμενο πραξικόπημα. Και αυτό γιατί οι Εβραίοι εκπρόσωποι του διεθνιστικού κεφαλαίου, δηλαδή των «πολύ μεγάλων για να πτωχεύσουν» τραπεζιτικών ομίλων, των «ευαγών» χρηματοοικονομικών Οίκων και των «πράσινων» Πολυεθνικών, πέρασαν στο νομοσχέδιο για τον κορωνοϊό (H.R. 748, the “Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security Act” or the “CARES” Act), άρθρα που στοχεύουν, στο να παρακάμψουν και τελικά να περιορίσουν τις αρμοδιότητες του Προέδρου. Ο Τράμπ έκανε δήλωση, ότι θεωρεί τα άρθρα αυτά αντισυνταγματικά και μη δεσμευτικά:
Μάλιστα σε άμεση αντίδραση, κινητοποιεί τους πολίτες, ενεργοποιώντας την εφεδρεία, προκειμένου να υπερασπιστούν οι ίδιοι την ελευθερία τους και το Σύνταγμα, αν και όποτε αυτό απαιτηθεί.
Η εκτός νόμου πολιτοφυλακή της Μοντάνα, συγκεντρώνει τα πρώην μέλη της ενεργά και μη σε κλειστές συγκεντρώσεις και προετοιμάζει την αντίσταση στα σχέδια των Σιωνιστών και της ελεγχόμενης από αυτούς ΦΕΜΑ.
Παρά το λυσσαλέο κυνήγι από τον νεοεποχίτη Κυβερνήτη της Μοντάνα Steve Bullock, ο οποίος έχει επιβάλλει εντελώς αχρείαστα, δρακόντεια μέτρα με αφορμή τον κορωνοϊό, προσπαθώντας να κλείσει τους πολιτοφύλακες στα σπίτια τους, αφού δεν κατάφερε να τους τρομοκρατήσει με τις κλήσεις στα αστυνομικά τμήματα και την απαίτηση να δηλώσουν τα όπλα τους, προοίμιο κατάσχεσης. Στην Αμερική ήδη καλούνται σε αστυνομικά τμήματα και ανακρίνονται, πρώην και ενεργά μέλη της Πολιτοφυλακής της Μοντάνα. Τους ζητείται να προσέλθουν, με όλα τα πυροβόλα όπλα που έχουν στην κατοχή τους. Τα μέλη της Πολιτοφυλακής της Μοντάνα, πρώην και ενεργά, ήδη αψηφούν την τοπική Κυβέρνηση και το FBI και δεν προσέρχονται στα τμήματα, για να δηλώσουν τα όπλα και τα πυρομαχικά που έχουν στην κατοχή τους. Η υπόθεση στην Αμερική μυρίζει...μπαρούτι.!!
The Fed will finance a special purpose vehicle (SPV) for each acronym to conduct these operations. The Treasury, using the Exchange Stabilization Fund, will make an equity investment in each SPV and be in a “first loss” position. What does this mean? In essence, the Treasury, not the Fed, is buying all these securities and backstopping of loans; the Fed is acting as banker and providing financing. The Fed hired BlackRock Inc. to purchase these securities and handle the administration of the SPVs on behalf of the owner, the Treasury.
In other words, the federal government is nationalizing large swaths of the financial markets. The Fed is providing the money to do it. BlackRock will be doing the trades.

This scheme essentially merges the Fed and Treasury into one organization. So, meet your new Fed chairman, Donald J. Trump.”

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: