ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ...ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Το τι βλακεία λέγεται και  γράφεται το τελευταίο διάστημα, δεν λέγεται.!! Το σημερινό άρθρο αποφάσισα να το γράψω, διότι η βλακεία έχει χτυπήσει...ταβάνι.!! Διαβάζω σε μια συνομιλία ανάμεσα σε 2 άτομα..."Σοφά η ελληνική αστυνομία δεν ανταποδίδει όπως θα μπορούσε δικαιωματικά να πράξει" !!!
Μάλλον ξέχασαν τα αίσχη που έγιναν στην Μυτιλήνη και στο Πισοδέρι .!! Ναι η "ελληνική αστυνομία" ΔΕΝ ανταποδίδει στους πακιστανοαφγανούς...ΜΟΝΟ στον ΝΤΟΠΙΟ πληθυσμό. Και θα εξηγήσουμε παρακάτω το ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτό. Γράφει βέβαια και κάτι το οποίο ναι μεν είναι σωστό...αλλά δεν εξηγεί το ΓΙΑΤΙ...." Οι κινήσεις ένα κράτους, δεν είναι ίδιες με αυτές ενός παρορμητικού πολίτη που παίρνει το ατομικό του ρίσκο να βρεθεί στην φυλακή, επειδή παρακινήθηκε από το θυμικό του.".

Σαφώς και οι κινήσεις ενός κράτους δεν είναι ίδιες με ενός πολίτη.Αλλά  όταν ένας στρατός και μια αστυνομία ή ΜΑΤ χρησιμοποιείται (από ξένα κέντρα) στο εσωτερικό για αστυνόμευση, τότε αυτό λέγεται προετοιμασία για υβριδικό πόλεμο.
Από την μια οι εκτελώντες χρέη της νέας τάξης, εισαγάγουν την ισλαμική τρομοκρατία στο όνομα των δήθεν ανθρώπινων δικαιωμάτων… από την άλλη δίνουν εσωτερικό ρόλο αστυνόμευσης στον στρατό και στην αστυνομία , στο όνομα της ασφάλειας των πολιτών, για τον υβριδικό πόλεμο που έρχεται!

Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει! Πιστεύω ότι τα ΜΑΤ θα πρέπει να βραβευτούν από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, με το βραβείο Ιπεκτσί.

 Υ.Γ.. Πως το βλέπετε;;; Για λογικό;;; Από την μια να βαράτε τον ντόπιο πληθυσμό γιατί ΔΕΝ θέλει την ισλαμοποίηση της χώρας του...και από την άλλη στον Έβρο....να μην αφήνεται την πύλη ανοιχτή για να μπούν όλοι αυτοί οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ , για την εγκατάσταση των οποίων στην Μυτιλήνη (να σας δω στο Ρούπελ τι θα κάνετε) χτυπούσατε τον ντόπιο πληθυσμό.!!!! Η  υπόφυση του εγκεφάλου είναι ένας αδένας στο μέγεθος μπιζελιού…μήπως το "μπιζέλι" σας το έχετε "κάψει";;;

Υ.Γ 1  Αυτό που θα κάνω είναι να χρησιμοποιώ ήδη την εικονική πραγματικότητα που σας έχουν δώσει, εναντίων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: