ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Γράφει ο Λύκαστρος :

Το twitter ανακοίνωσε νέα λογοκρισία σε όσους τολμούν να έχουν διαφορετική ανάγνωση της πραγματικότητας, ενώ παγκοσμίως εξαπλώνεται η μόδα να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα σας για να εφαρμόζεται η «απόσταση δυο μέτρων».!!
Όσοι θεωρούν ότι αυτό είναι κάτι παροδικό κάνουν τραγικό λάθος.
Όσοι συμφωνείτε με αυτά να κοιταχτείτε σε κανέναν ψυχίατρο. Όχι σε λοιμωξιολόγο- επιδημιολόγο.
Tώρα είναι η  καλύτερη ευκαιρία για τα παγκόσμια λαμόγια , για να εγκαταστήσουν ένα απολυταρχικό σύστημα. Βιοφασιστικό ή οικοφασιστικό. Γιατί φώναζα τους τελευταίους μήνες;
Και για όσους ακόμα επιμένουν ότι έχουμε πανδημία... σε ποια πανδημία ενδίδουν  στην ψυχολογική επιχείρηση; Έχουμε  εικόνα αριθμών;;; Όχι φυσικά.!! 


Όταν φτάσουμε 650 χιλ θανάτους παγκοσμίως το χρόνο όπως της εποχικής γρίπης τα ξαναλέμε. Και ούτε τότε θα δικαιολογείται ο όρος πανδημία. Επίσης όταν το ίδρυμα του Bill Gates έκανε το simulation event 201 (πανδημιας με ιο κορονοϊού) πριν την πανδημία, μαζί με το Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ (που είναι το 1% της παγκόσμιας οικονομίας) συζητούσαν πως θα κοντρολάρουν τις πληροφορίες. Δηλαδή πως θα κοντρολάρουν αυτούς που θα πάνε ενάντια στα μέτρα των εμβολίων κτλ. Καθώς επίσης ανάφεραν ότι το YouTube επειδή θα έχει λιγότερο προσωπικό λόγω της οικονομικής κατάστασης, θα αδυνατεί να διαχειριστεί όλα τα βίντεο άρα θα κατεβάσει κάποια βάση λέει ..αλγορίθμου.. όλοι καταλαβαίνουμε τι βίντεο είναι αυτά που θα κατέβουν...

Υ.Γ  Σας ρωτάω: για τα ebola sars swine flu Η1Ν1 υπήρχαν εμβόλια όταν βγήκαν; Ξέρετε τί θνησιμότητα είχαν;; Ο ebola 90% πχ. Σας τρομοκράτησε κανείς;;; Όχι φυσικά....Μην χάσουμε και την λογική μας.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: