ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Αμερικανικά βαρέα πυρηνικά βομβαρδιστικά καταφθάνουν στην Ευρώπη του κορωνοϊού

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Από της 9 Μαρτίου κατέφθασαν αρχικά στην Πορτογαλία... το άλλο όμως που είναι εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι εδώ και λίγες ημέρες, όλα τα στελέχη της εσωτερικής ασφάλειας των Η.Π.Α. μεταφέρθηκαν σε γνωστό μεγάλο πυρηνικό καταφύγιο... με δικαιολογία την πανδημία! Απόλυτα σχετικό με το σημερινό άρθρο είναι και αυτά που γράφαμε ΕΔΩ.Προβλέπω να επιβεβαιωθούμε και πάλι.!!

Olivier Renault, Observateur Continental, Comité Valmy, 26 mars 2020 
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
Η ιταλική ημερήσια εφημερίδα  Ιλ Μανιφέστο δημοσίευσε ένα άρθρο που υπογραμμίζει την αντίφαση μεταξύ της επίσημης ανακοίνωσης για αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τα γιγάντια γυμνάσια του ΝΑΤΟ «Defender Europe 20» και της αποστολής των αμερικανικών βομβαρδιστικών πυρηνικής επίθεσης.
«Επισήμως, λόγω του Κορωνοϊού οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν πολυάριθμες πτήσεις τους στην Ευρώπη. Αλλά υπάρχει μία αμερικανική «εταιρεία» που αντίθετα τις αύξησε, είναι η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία», γράφει η ιταλική εφημερίδα.
Αυτές τις τελευταίες ημέρες η US Air Force ανέπτυξε στην Ευρώπη ένα σμήνος αόρατων βομβαρδιστικών(stealth) B-2 Spirit.
Η ανακοίνωση έγινε στην Στουτγάρδη από την «Αμερικανική Διοίκηση στην Ευρώπη». Είναι υπό τις διαταγές του πτεράρχου Tod D. Wolters, ο οποίος είναι ταυτόχρονα επικεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, ως αρχιστράτηγος των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ (SACEUR). Η «Αμερικανική Ευρωπαϊκή Διοίκηση» αποσαφηνίζει ότι η αεροπορική δύναμη, που απαρτίζεται από μη αναφερόμενο αριθμό βομβαρδιστικών, προερχόμενων από την βάση Χουάϊτμαν στο Μισούρι, «έφθασε στις 9 Μαρτίου στο Lajes Field, στις Αζόρες, στην Πορτογαλία», γράφει η ιταλική εφημερίδα, πληροφορία που επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα του αμερικανικού στρατού.
Το στρατηγικό βομβαρδιστικό B-2 Spirit, το ακριβότερο στον κόσμο αεροπλάνο, το κόστος του οποίου ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια, είναι το πιο εξελιγμένο αμερικανικό αεροπλάνο για πυρηνικούς βομβαρδισμούς. Κάθε αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει 16 θερμοπυρηνικές βόμβες β-61 και Β-83 συνολικής ισχύος ίσης με περισσότερες από 1200 βόμβες της Χιροσίμα. Λόγω της επικάλυψης του και των ηλεκτρονικών συστημάτων του, το B-2 Spirit είναι δύσκολα εντοπιζόμενο από τα ραντάρ, γεγονός που το καθιστά, όπως το χαρακτηρίζει ο Τύπος, ένα  «αόρατο αεροπλάνο».
Μολονότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε έναν πόλεμο, για παράδειγμα στην Λιβύη το 2011, αλλά με μη-πυρηνικές βόμβες μεγάλης ισχύος, (μπορεί να μεταφέρει 80 από αυτές), με δορυφορική καθοδήγηση, χρησιμοποιείται για να διαπεράσει τα εχθρικά συστήματα αεράμυνας και να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστικό πυρηνικό βομβαρδισμό. Η «Αμερικανική Ευρωπαϊκή Διοίκηση» αποσαφηνίζει σε ανακοινωθέν που δημοσίευσε στις 9 Μαρτίου ότι τα βομβαρδιστικά της θα επιχειρήσουν «από διάφορες στρατιωτικές βάσεις στην ζώνη δράσεως  που τελεί υπό την ευθύνη της αμερικανικής διοίκησης. Αυτή η ζώνη δράσης περιλαμβάνει όλη την περιοχή της Ευρώπης και ολόκληρη την Ρωσία, με το ασιατικό τμήμα της.
Αυτό σημαίνει ότι τα πιο προηγμένα αμερικανικά αεροπλάνα πυρηνικού βομβαρδισμού, θα πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις από βάσεις στην Ευρώπη και επομένως πλησίον των συνόρων με την Ρωσία. «Εάν αντιστρέψουμε το σενάριο, είναι σαν τα περισσότερο προηγμένα ρωσικά αεροπλάνα πυρηνικού βομβαρδισμού απογειώνονταν από βάσεις στην Κούβα, σε  ικρή απόσταση από τις ΗΠΑ», επισημαίνει ο Ιταλός δημοσιογράφος.
Η επιδίωξη της Ουάσιγκτον με αυτή την κίνηση είναι προφανής. Αποβλέπει να παροξύνει την ένταση με την Ρωσία, χρησιμοποιώντας την Ευρώπη σαν μέτωπο αναμέτρησης. Αυτό θα επιτρέψει στην Ουάσιγκτον να ενισχύσει τον ηγετικό έλεγχο επί των Ευρωπαίων συμμάχων της και να ποδηγετήσει την στρατιωτική και εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, της οποίας 22 από τα 27 κράτη μέλη ανήκουν στο ΝΑΤΟ, υπό την διοίκηση των ΗΠΑ.
Αυτή η στρατηγική διευκολύνεται από την τεράστια κρίση που προκάλεσε ο Κορωνοϊός. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, σε μιαν Ευρώπη, παράλυτη σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία, οι ΗΠΑ μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει. «Αυτή η μεταφορά των βομβαρδιστικών, που προορίζονται για μιαν αιφνιδιαστική πυρηνική επίθεση σε περίοδο βαρύτατης υγειονομικής κρίσης και σε απόλυτη σιγή των  μαζικών μέσων ενημέρωσης, αποκαλύπτει την συναίνεση που υπάρχει μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και κοινοβουλίων και της Ε.Ε.», καταγγέλλει το Μανιφέστο. « Το είδαμε, άλλωστε στα ΜΜΕ, με την ίδια ερμητική σιωπή σχετικά με τα Νατοϊκά γυμνάσια «Υπερασπιστής της Ευρώπης 20», που περιλάμβαναν την μεγαλύτερη ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.
Πράγματι τα μίντια αναφέρθηκαν σε αυτήν την πολύ μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση (Σημ: 40.000 άνδρες) των δυνάμεων του ΝΑΤΟ μόνο όταν η «Αμερικανική Ευρωπαϊκή Διοίκηση» δημοσίευσε τις ανακοινώσεις για την απειλή του Κορωνοϊού, που εξηγούσε την ανάγκη μείωσης του αριθμού των Αμερικανών στρατιωτών που θα συμμετάσχουν σε αυτά τα γυμνάσια: «Από τις 13 Μαρτίου, όλες οι μετακινήσεις προσωπικού και εφοδίων των ΗΠΑ προς την Ευρώπη έχουν διακοπεί. Η υγεία, η ασφάλεια και η κατάσταση ετοιμότητας των οπλιτών μας, των πολιτών και των μελών των οικογενειών μας αποτελούν την πρώτη ας φροντίδα»
Στα πλαίσια μιας πραγματικής στρατιωτική ψυχολογικής επιχείρησης, που διεξάχθηκε από πολλά ΜΜΕ –και στην Ιταλία, εξηγήθηκε στους αναγνώστες ότι τα γυμνάσια Defender Europe 20  ακυρώθηκαν σχεδόν λόγω της πανδημίας.
Η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση στην Ευρώπη διέδιδε μια καθησυχαστική πληροφορία , που απέβλεπε να πιστευτεί ότι δινόταν προτεραιότητα στην φροντίδα να προστατευτεί η υγεία των  στρατιωτών των ΗΠΑ και των άλλων μελών του ΝΑΤΟ καθώς και των αμάχων πληθυσμών. Αλλά αυτή η αναγγελία της  διακοπής της ανάπτυξης των γυμνασίων «Υπερασπιστής Ευρώπης 20» συγκρούεται με την ανακοίνωση της άφιξης αμερικανικών αεροπλάνων πυρηνικού βομβαρδισμού, κάθε ένα των οποίων έχει καταστροφική ισχύ ίση με περισσότερες από 1200  πυρηνικές βόμβες του βομβαρδισμού της Χιροσίμα.
Την ώρα της υγειονομικής καταστροφής στην Ιταλία, υπό τύπον βομβαρδισμού μεταδιδόμενη από τα ΜΜΕ,  όπως τα στρατιωτικά πολεμικά ανακοινωθέντα, δικαιούμαστε να έχουμε ερωτήματα γι’ αυτήν την αποστολή βομβαρδιστικών στην Ιταλία.

πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολλα λογια ληγιες η καθολου αληθειες,και αυτο που ειπαν οτι η FED αλλαξε χερια δεν το πιστευω,εκεινο που με φοβιζει ειναι οτι οκοσμος παει παλι πολεμο προς οφελος των τραπεζιτων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σημασία δεν έχει τι πιστεύεις εσύ, εγώ η άλλοι..αλλά τι λένε οι ίδιες οι πηγές. Εδώ λέει ότι ο Τράμπ συγχωνεύει την Fed με το Υπουργείο Οικονομικών...δεν θα είναι πλέον αυτόνομη η Fed.
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/meet-new-boss-at-fed.html#more

Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντως τόσο ο Α. Λίνκολν, όσο και ο Τ. Κένεντι που προσπάθησαν να κάνουν κάτι ανάλογο... ξέρετε τι έπαθαν, έτσι δεν είναι;Αν το έκανε, τότε να περιμένουμε πάρα πολύ σύντομα απίστευτες παγκόσμιες ανατροπές, που θα οδηγήσουν στον Γ΄Π.Π....και με οπλιτικό τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

τα ιδια λεμε οτι παλι σε πολεμο θα παμε και μακαρι να μην βγουν παλι νικητες οι τραπεζιτες,γιατι εχει καταντησει αηδια αυτη η ανακυλωση...

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Ευρώπη του Κορονοϊού;

Ξαφνικά η αχαρακτήριστη κυβέρνηση της Ινδίας αποφάσισε επιτέλους να αρχίσει να δημοσιεύει στοιχεία για την κρίση που χτυπά την χώρα εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ποτέ η μαφιόζικη συμμορία που κυβερνά την Κίνα, και δεν κρύβει πλέον λόγια.
Ένας στους τρείς των κατοίκων των μεγάλων πόλεων έχει μολυνθεί από τον ιό, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις. Αυτή η δήλωση μεταφράζεται ουσιαστικά σε εκατοντάδες εκατομμύρια κρούσμα τα και νεκρούς μόνο στην Ινδία.

Βλέπετε εδώ: https://www.moneycontrol.com/news/india/coronavirus-pandemic-3-out-of-10-moving-from-cities-to-villages-may-carry-virus-centre-tells-sc-over-migrant-exodus-5091201.html

Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένοι εργάτες, πολλοί απ' αυτούς βαριά άρρωστοι, υπάρχουν ακόμα παγιδευμένοι στην Τουρκία της οποίας ο ελεεινός αρχισυμμορίτης είχε λυσσάξει πρόσφατα να αδειάσει με κάθε τρόπο και μέσον στην Ελλάδα.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ ό,τι πληροφορείται ο μέσος Έλληνας. Ο Κορονοϊός είναι πραγματικός και θερίζει την Ασία αλύπητα. Ας το έχουν υπ’ όψιν όσοι αμφισβητούν όσα διοχετεύονται στον τύπο. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Αποκρύπτουν το τερατώδες μέγεθος της κρίσης σ’ όλο τον κόσμο. Δεκάδες κρουαζιερόπλοια γεμάτα κορονοϊό έχουν συγκεντρωθεί έξω απ’ τα λιμάνια της Αυστραλίας ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια η οποία δεν πρόκειται να τους δοθεί απλόχερα απ’ ό,τι φαίνεται αφού η ίδια η χώρα έχει πάσει σε χειμέρια κοινωνική και οικονομική νάρκη.


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Ο Κορονοϊός είναι πραγματικός και θερίζει την Ασία αλύπητα. Ας το έχουν υπ’ όψιν όσοι αμφισβητούν όσα διοχετεύονται στον τύπο. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Αποκρύπτουν το τερατώδες μέγεθος της κρίσης σ’ όλο τον κόσμο.

Φίλε Ε ουδείς είπε ότι ο ιός δεν υπάρχει. Όμως..συμβαίνουν πολύ "περίεργα" πράγματα...και από ότι φαίνεται ο ιός είναι πολύ "εκλεκτικός" στις προτιμήσεις του. Ότι έχει κατασκευαστεί τεχνικά σε εργαστήριο...αυτό είναι πέραν κάθε αμφιβολίας. Όμως όπως έχω ξαναγράψει εδώ σε σχόλιο..ο κορωνοιός χτυπάει κυρίως τους Ασιάτες, κατά δεύτερον λόγο τους Λευκούς και καθόλου τους Μαύρους.!!(άρα η Αφρική δεν τους ενδιαφέρει).
Πιθανώς να οφείλεται σε ένα ένζυμο στα κύτταρα, που απαντάται σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά στους ασιατικούς πληθυσμούς.
Πάντως στην Αφρική με 1,5 δις πληθυσμό, μέχρι προχθές, είχανε ελάχιστα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

ΠΡΙΝ γίνει η Πανδημία σε όλον τον πλανήτη, όταν ακόμα το πρόβλημα υπήρχε στην Κίνα..σας είχα γράψει ΕΔΩ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/02/coronavirus-contains-hiv-insertions.html

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο HIV είναι ο ιός που προκαλεί τη νόσο AIDS. Τόσο ο ιός του AIDS όσο και ο Κορονοϊός δημιουργήθηκαν στο ίδιο βιολογικό και γενετικό εργαστήριο των Ατλάντων.!! Μετά διασκορπίστηκαν σε διάφορα σημεία. Αυτοί οι γενετικά τροποποιημένοι ιοί όμως δεν είναι ότι πιο θανατηφόρο έχουν δημιουργήσει. Το πιο θανατηφορό βιολογικό τους όπλο , είναι ένας ιός με το όνομα " Τρίαινα" ....έχει κατασκευαστεί ώστε να ΜΗΝ μπορεί να προσβάλλει την μοναδική γενετική διάταξη στην αλυσίδα του D.N.A των Ατλάντων , ακόμα και αν η γενετική διάταξη έχει μεταλλαχθεί.!! Αλλά για όλους τους άλλους που δεν έχουν αυτήν την γενετική διάταξη στο D.N.A τους, είναι...εκατό τοις εκατό θανατηφόρος.!

H επίμαχη φράση ήταν αυτή.." Αλλά για όλους τους άλλους που δεν έχουν αυτήν την γενετική διάταξη στο D.N.A τους, είναι...εκατό τοις εκατό θανατηφόρος.!"

ΕΜΒΟΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Ας το έχουν υπ’ όψιν όσοι αμφισβητούν όσα διοχετεύονται στον τύπο.

Φίλε Ε ως άνθρωπος που απο την φύση μου έχω ερευνητικό μυαλό, και ψάχνω στις λεπτομέρειες, βλέπω ότι συμβαίνουν πολύ παράξενα πράγματα σε σχέση με τον ιό..στον τύπο, και στα ΜΜΕ γενικότερα. Πως θα εξηγούσες για παράδειγμα αυτό εδώ :

https://tinyurl.com/v6nugd7

Κοίτα να δεις σύμπτωση....Σε αυτά τα 2 νοσοκομεία, το 1 στην Αμερική και το άλλο στην Ιταλία, απλώς έτυχε να έχουν το ίδιο λαπ-τοπ και τον ίδιο κάδο στο ίδιο σημείο και εντελώς συμπτωματικά και πάλι, οι παρευρισκόμενοι να έχουν πάρει την ίδια πόζα στην φωτο.

Όχι βέβαια, δεν υπάρχουν συνωμοσίες, όλα αυτά υπάρχουν μόνο στη φαντασία κάποιων γραφικών.Είναι γνωστό, ότι ζούμε σε έναν «όμορφο κόσμο, θαυμαστό, αγγελικά και ηθικά πλασμένο». Όπου οι καλοί μας Πρωθυπουργοί, δεν μας έβαλαν ποτέ σε μνημόνια, δεν τα άρπαξαν χοντρά, δεν πούλησαν την Μακεδονία, δεν ξέρουνε τίποτα για Μίζενς και Νοβάρτις, όλα αυτά είναι συνωμοσιολογίες και κακεντρέχειες.
Και τώρα που μας έκατσε ο φονιάς ο κορωνοϊός, το μόνο που τους ενδιαφέρει, όπως γινόταν πάντα άλλωστε, είναι να προστατέψουν την υγεία μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως έχω ξαναγράψει ο κορωνοιός είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ στα χέρια κάποιων, με πολλαπλά οφέλη. Και αποψίλωση στις τεράστιες μάζες της Ασίας...και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ χωρίς να πέσει μια σφαίρα...και τον Φράντζα πάνε να ρίξουν. Όλο αυτό το νταβατούρι θα κρατήσει καιρό..και θα τραβήξει μέχρι να ΠΕΣΕΙ ο Τράμπ...η μάλλον να τον ΡΙΞΟΥΝΕ. Για να τον φάνε γίνεται ολόκληρο το νταβαντούρι.

Όταν λέμε Τραμπ, λέμε για έλεγχο της Αμερικής κι όταν λέμε έλεγχο της Αμερικής, λέμε για έλεγχο του πλανήτη. Μόλις τον ρίξουνε θα δεις που όλα θα έρθουν στα ίσια τους.!! Αυτές οι δύο Σεληνιακές βρωμοφάρες πάνω στον πλανήτη...δεν ορρωδούν πουθενά μέχρι να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Μην ανησυχούν όμως..θα πάρουν όλοι τους αυτό που πρέπει. Ετοιμάζεται...το "γλυκό"...για να κεραστούν όλοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και να εξηγήσω και να πω ΓΙΑΤΙ ο ιός είναι "εκλεκτικός" και δεν χτυπά τους μαυρούληδες....BIO “SARS-CoV-2”. Το γενετικό του υλικό είναι RNA, αποτελείται από 30.000 βάσεις και περιέχει 15 γονίδια. Ένα από αυτά, ίσως το σημαντικότερο, λέγεται γονίδιο S και κωδικοποιεί την ομώνυμη πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη S βρίσκεται στο περίβλημα του ιού και είναι αυτή που συνδέεται με έναν υποδοχέα που ονομάζεται ACE2 (υποδοχέας μετατρεπτικού ενζύμου αγγειοτενσίνης 2) ο οποίος βρίσκεται στην επιφάνεια των ανθρώπινων επιθηλιακών κυττάρων στον πνεύμονα κι έτσι μπορεί να εισχωρήσει σε αυτά και να προκαλέσει νόσο.

Γι' αυτό και τους μαυρούληδες που έχουν μικρότερο αριθμό τέτοιων υποδοχέων, δεν τους έχει χτυπήσει. Είπαμε, ο ιός είναι ρατσιστής.
Η μάλλον τα έχουν υπολογίσει ΟΛΑ..δηλαδή ποιες ομάδες πρέπει να χτυπήσει ο ιός.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχούν όμως..θα πάρουν όλοι τους αυτό που πρέπει. Ετοιμάζεται...το "γλυκό"...για να κεραστούν όλοι.


για κανε το πενηνταρακια εδω να εχουμε ψιλα