ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

Όχι στην έκδοση ευρωομολόγων λέει η Μέρκελ και παραπέμπει στον ΕΜΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έχουμε να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις στην Αγγέλα...κάτι μάθαμε, μας το είπε το Μεγάλο Πνεύμα του Μανιτού,  και θέλουμε να ρωτήσουμε τα εξής :
- ΑΛΗΘΕΥΕΙ  Αγγέλα, ότι σε συζητήσεις με αντιπροσώπους δυο κρατών, προβλέψατε πως στο εγγύς μέλλον ορισμένες περιοχές της Δυτικής Θράκης και μια ζώνη...γύρω από την Φλώρινα θα ανεξαρτητοποιηθούν, προκειμένου να παράσχουν προστασία στις "μειονότητες" που διαμένουν εκεί;;
- ΑΛΗΘΕΥΕΙ  Αγγέλα , ότι μέλη της ελληνικής κυβέρνησης σας εζήτησαν, υπό τον φόβο μελλοντικών διώξεων εκ μέρους της ελληνικής δικαιοσύνης, να δεσμευτείτε ότι θα τους προστατέψετε;;
Αν δεν το έχετε καταλάβει...το Δ' Ράιχ σας θα καταρρεύσει σε λιγάκι. Πάπαλα Ε.Ε . Και όλα εδώ πληρώνονται και μάλιστα με τόκο.!!
Την πάγια γερμανική θέση εναντίον των ευρωομολόγων επανέλαβε τις πρωινές ώρες η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες, εκ νέου με τηλεδιάσκεψη.

Σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό, ζήτησε την υπομονή των πολιτών, τονίζοντας ότι είναι ακόμη νωρίς προκειμένου να μιλήσει κανείς για χαλάρωση των περιορισμών. "Πιστεύω ότι με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας έχουμε ένα εργαλείο κατάλληλο για τις κρίσεις, το οποίο μας ανοίγει πολλές δυνατότητες, οι οποίες δεν θέτουν υπό αμφισβήτηση τις θεμελιώδεις αρχές μας", δήλωσε η κυρία Μέρκελ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μέσω του διαδικτύου μετά την Σύνοδο Κορυφής.

Η ίδια ωστόσο προειδοποίησε ότι οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης του κορωνοϊού θα είναι βαρύτερες από εκείνες της κρίσης του 2008 και παρέπεμψε στους υπουργούς Οικονομικών, στους οποίους ανατέθηκε η ευθύνη να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους εντός δύο εβδομάδων.

Η καγκελάριος επαίνεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ταχύτητα και την ευελιξία που επέδειξε στον σχεδιασμό και την εφαρμογή μέτρων ανακούφισης για τα κράτη μέλη και επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στην πρωτοβουλία για την προμήθεια προστατευτικού εξοπλισμού για το νοσηλευτικό προσωπικό, η οποία, είπε, θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις μικρότερες χώρες.

Αναφέρθηκε επίσης στην έμπρακτη αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών χωρών σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Επισήμανε ενδεικτικά ότι η Γερμανία έχει αναλάβει τη φροντίδα ασθενών από την Γαλλία και την Ιταλία, καθώς και ότι οι ευρωπαϊκές χώρες διευκολύνουν συστηματικά στον επαναπατρισμό πολιτών εταίρων τους.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την διάρκεια των μέτρων "περιορισμού των επαφών" των πολιτών, η Καγκελάριος επέμεινε στο ότι "δεν βρισκόμαστε ακόμη στο σημείο να μιλάμε για χαλάρωση", αφού δεν έχει ακόμη κριθεί η αποτελεσματικότητά τους.

"Πρέπει πραγματικά να παρακαλέσω τους ανθρώπους στην Γερμανία να κάνουν υπομονή", είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά της - από την περασμένη Κυριακή βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι της, αφού ήρθε σε επαφή με τον γιατρό της που αργότερα διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό - η κυρία Μέρκελ δήλωσε ότι είναι "πάρα πολύ απασχολημένη", αλλά παραδέχθηκε ότι της λείπει η προσωπική επαφή με τους συνεργάτες της, ιδίως στο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχει πλέον τηλεφωνικώς.
ΚΥΠΕ

3 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Μπορεί να ζητούν προστασία από την Αγγελική, οι νυν, οι πρώην και οι προ-προηγούμενοι αλλά δεν θα τη βρουν.Θα τούς καταδιώξουν
"έμπειροι"θεοί και δαίμονες.Τι στο καλό.
Πού θα πάνε; Πού θα κρυφτούν;
Μιά σταλιά έχει γίνει αυτός ο κόσμος.
Και να δεις Λύκαστρε που θα πληρώσουν και τα "αμαρτήματα" των γονέων τους.
Πώς το λέγανε;
Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα;

Μμ. είπε...


Συμφωνώ και επαυξάνω.

Πώς λέει και το γνωστόν μυθιστόρημα ¨Η αγάπη άργησε μια μέρα.¨

εδώ γαρ ¨Η καταδίκη των επί ναζιστικής κατοχής ψευδελλήνων
γερμανοδοσιλόγων άργησε κάποιες δεκαετίες¨
ίνα περιλαμβάνηι,
μετά και το τέλος του σοβιετοκομμουνισμού και ευρωγερμανοκομμουνισμού,
όλον το φιλελεύθερον ψευδοδεξιόν και αριστεροκομμουνιστικόν πακέτον.

Είπαμε ο θεός της ελευθέρας Ελλάδος εστί ο ευφυέστερος
πάντων.

ΟΤΑΝ ΕΒΓΩΜΕΝ ΓΑΡ, ΣΥΝ ΘΕΩ, ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΝ
ΚΑΤΟΧΗΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΝ
ΘΑ ΕΛΘΩΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ,
μεγάλαι γεωπολιτικαί και οικονομικοπολιτικαί ανακατατάξεις,
πιθανώς και πολλοί εκτεταμένοι πόλεμοι εθνοκαθάρσεως
και εις την μεταναστευτικώς διαβεβρωμένην και μεμολυσμένην Ευρώπην...
Επανεκκίνησις, εθνικόν ΡΕΣΤΑΡΤ επί τέλους διότι εγγίσαμεν τα όρια μας.

ΥΓ.
Κάποιοι φύλακες Έλληνες ευπατρίδες, η οιονεί εθνική μας εφεδρεία,
καταγεγράφασι ήδη, και εν πάσηι λεπτομερεία,
τα ναζιστικά έως και μνημονιακά και μακεδονικά ¨έπη¨
γενιτσαρικής προδοσίας των εν λόγω πολιτικών μεταπολεμικών
και μεταπολιτευτικών δοσιλόγων.
Καθ' ων η συσσωρευμένη λαϊκή οργή 50 ετών μέλλει ξεσπάσειν
λυσσωδώς.
Δυστυχώς αυτοίς η σύγχρονος τεχνολογία παρέχει προς τούτο εχέγγυα.
Προφανώς δεν θα λείψει κανείς.
Όλοι θα πάρωσιν, ούτε ψύλλος
εις το προκόλπιον αυτών, χω, χω!
Ε ρε, γλέντια, φωτιά και πέλεκυς τότε, και εθνολαϊκά δικαστήρια...

Νυν απολλύοις τον μάγκα σου, Μεγάλε....

Μπάμπης είπε...

Τελικά ο θεός είναι πολύ μάγκας.
Ξεβρακώνει όλες τις μαϊμούδες και τις βάζει να ανέβουν ψηλά.
Μόνο πού όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος τους.
Να'σαι καλά φίλε Μμ.