ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

Η Ελλάδα συμφώνησε να υποδέχεται μετανάστες και από την Λιβύη! Για νέα Μόρια στην Κρήτη μιλά ο Κοτζιάς!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Δ Ω Σ Ι Λ Ο Γ Η   κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει "οικογενειακούς δεσμούς αίματος" με συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο. Από την μιά έχουνε "μαντρώσει" τους Έλληνες μέσα στα σπίτια τους με την πολύ βολική δικαιολογία της δήθεν επιδημίας του κορωνοιού....και από την άλλη Ι Σ Λ Α Μ Ο Π Ο Ι Ε Ι την Ελλάδα. Σαν να μην έφταναν οι 28 νέες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ...με έξοδα του Ελληνικού λαού, οι περισσότερες από αυτές στην Μακεδονία, τώρα θέλει να γεμίσει με ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ από την Λιβύη και την Κρήτη.!! Βλέποντας κανείς τον χάρτη με τις 28 νέες μουσουλμανικές πόλεις, θα διαπιστώσει έχουν γεμίσει την Μακεδονία, και τώρα ήρθε και η σειρά της Κρήτης. Και αυτό όχι ΤΥΧΑΙΑ...Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι η Μακεδονία είναι ο στυλοβάτης της Πατρίδας μας.....χωρίς την Μακεδονία να ανήκει στην Ελλάδα...η Θράκη μένει ξεκρέμαστη και ΑΠΟΚΟΠΤΕΤΑΙ απο τον Εθνικό Κορμό.!!! Γεωγραφικά μένει ξεκρέμαστη και φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί....χωρίς Μακεδονία δεν μπορεί να σταθεί και η Ήπειρος.!! Χωρίς Θράκη να υπερασπίζεται με τον όγκο της....το Αιγαίο και την έξοδο των Τούρκων εκεί χάνουμε και τα νησιά.!!Ελλάδα ΜΟΝΟ με Αθήνα και Πελοπόννησο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. Η αν υπάρξει θα είναι ένα παλιοκούρελο τύπου Τιμπουκτού η ακόμα χειρότερα.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Δύο Βαλκανικοί Πόλεμοι έγιναν...με σκοπό την αρπαγή της. Και όπως βλέπω θα πάμε και για Τρίτο Γύρο με απ'όλα.
ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Τώρα θέλουν να γεμίσουν ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ και την Κρήτη ... Μακεδονία και Κρήτη...δηλαδή οι δύο "βραχίονες" της Ελλάδας..τα δύο της χέρια, χωρίς χέρια πως να πολεμήσει κανείς;; Είναι όμως και ο Μυθολογικός Χώρος Γέννησης των Ελλήνων πάνω στον πλανήτη. Η μυθολογική ...Αιγηίδα.  Χερσόνησος του Αίμου και Κρήτη...οι δύο "μυλόπετρες" τα δύο "χέρια" των Ελλήνων...όπου μέσα σε αυτά δόθηκαν όλες οι σημαντικές μάχες των Ελλήνων...και της λευκής Φυλής. Το "λίκνο ζωής" του πλανήτη....είναι η ψυχή – μήτρα του κόσμου και ενεργοποιεί δια της ουράνιας οδού την Στύγα,  το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο – ισχύς της γαίας. 
Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να υποδέχεται μετανάστες από τη Λιβύη σε ελληνικό λιμάνι ,που όπως φαίνεται θα βρίσκεται στην Κρήτη!
Η αποδοχή της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν τα κράτη – μέλη της ΕΕ σχετικά με την ενεργοποίηση της ναυτικής επιχείρησης «Ειρήνη» για την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη, συνοδεύεται από την αποδοχή της Αθήνας να οριστεί ελληνικός λιμένας ως «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» προσφύγων και μεταναστών που θα διασωθούν στο πλαίσιο των περιπολιών.
Η συμφωνία προβλέπει ότι οι διασωθέντες θα διανέμονται στη συνέχεια σε όλες τις χώρες που θα παρέχουν εναέρια ή πλωτά μέσα στην επιχείρηση.
Η Ελλάδα θα μπορεί ανά τετράμηνο να αποσύρει το λιμάνι της αν κρίνει ότι επιβαρύνεται δυσανάλογα. Το κόστος της μεταφοράς και της διαμονής των διασωθέντων θα καλύπτεται από κοινοτικούς πόρους.
Με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ήδη η Ελλάδα στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα ,προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι η Ελλάδα έσπευσε να προσφέρει λιμάνι υποδοχής.
Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς σε μήνυμα του στο twitter κάνει λόγο για τον κίνδυνο νέας Μόριας στην Κρήτη. Γράφει:
“Η Ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε σε ΕΕ να μεταφέρονται πρόσφυγες από Λιβύη σε Ελληνικά λιμάνια. Ως ΥΠΕΞ έβαλα σε ανάλογη πρόταση βέτο. Απέτρεψα να γίνει η Κρήτη, δεύτερη Μοριά. Τούτοι εδώ φαίνεται να μην καταλαβαίνουν σε τι συμφωνούν. Επιπόλαια υποτιμούν προβλήματα, όντας επικίνδυνοι”.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: