ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ του ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.



Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει επίσημα για το ευρύ κοινό από το 1996, με την αλλαγή του δόγματος της Τουρκίας από τον τότε Τούρκο ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγιά με την μυστική διπλωματία για το Αιγαίο, στο τι ζητά και θέλει η Τουρκία; Η προτάσεις Ερκαγία ήταν οι διπλωματικές θέσεις που είχαν διατυπωθεί επίσημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας από το 1976 και εντεύθεν, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα στο Αιγαίο χωρίς Casus Belli (αιτία πολέμου). Οπωσδήποτε ο διαμελισμός του Αιγαίου αποτελούσε ένα τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορούσε όλη την χερσόνησο του Αίμου και την Μέση Ανατολή, και όπου είχε ήδη προταθεί από τις Η.Π.Α. στην άλλοτε ΕΣΣΔ, από την δυσάρεστη επίσκεψη του τότε Πρόεδρου των Η.Π.Α. και του Χ. Κίσινγκερ στην Μόσχα, τον Μάιο του 1972.

 Από τότε υπάρχουν αυτά τα σχέδια τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας, για το πώς θα γίνει αυτός ο διαμελισμός, είτε χωρίς πόλεμο, είτε με πόλεμο…. Βεβαίως σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο, και η Τουρκία πρόκειται να διαμελιστεί, διότι τα σχέδια αφορούν όλα τα κράτη που βρίσκονται μέσα στην γεωγραφική περιοχή της Χερσόνησου του Αίμου και της Μέσης Ανατολής, έστω και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να αποφύγει με νέες συμμαχίες εκτός Ν.Α.Τ.Ο. τις βασικές δομές του υπάρχοντος εν ενεργεία και εν εξελίξει σχεδίου. Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του "Χάνουμε το Αιγαίο", είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.

  Η παρούσα δημοσίευση είναι μια μικρή γεύση για αυτά που άργησαν αλλά έρχονται πολύ σύντομα… αφιερώνεται δε, σε όσους στις εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου "Χάνουμε το Αιγαίο", γίνεται σύντομη αναφορά του περιεχομένου των επίσημων εγγράφων από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνεις ένα κατέβασμα του αρχείου φωτογραφίας και βλέπεις τι περιέχει, ανάμεσα σε αυτά περί νήσων Ρόδου - Καστελόριζου και Κρήτης!!! ........"Πρότεινε στην Τουρκία την ανταλλαγή υφαλοκρηπίδων Ν.Α. της Ρόδου η της Κρήτης, με αντίστοιχη του Αιγαίου, που θεωρούν οι Τούρκοι δικό τους"...

Υ.Γ Θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω κάτι πολύ αποκαλυπτικό που αναγράφεται στο βιβλίο... ότι ο Κων. Μητσοτάκης από το 1980 - 1981 που έγινε υπουργός των Εξωτερικών στην κυβέρνηση Γ. Ράλλη..."Συμφώνησε με τους Τούρκους στην μη καθιέρωση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.) στα υπερκείμενα ύδατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο"... α) Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 80 υπάρχει ο όρος Α.Ο.Ζ. β) Η πλάκα είναι ότι περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να ανακηρύξει από κοινού, Α.Ο.Ζ. με τον Ν. Αναστασιάδη!!!

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , πέρα από τα νούμερα της βουλής και όχι μόνον και τους παρτάκηδες , γνωρίζουμε όσοι νοιαζόμαστε ότι κυβερνούν ανθέλληνες τόσα χρόνια και συνεχίζουν . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχαμε λίγες διαρροές εδώ και 40 χρόνια για τις προδοσίες που γίνονται , που σημαίνει είναι πολλοί και οργανωμένοι να μην βγαίνουν παραέξω πολλά . Με τόσους κρατικούς υπαλλήλους που έχουμε δεν βγαίνουν πολλά που θα έπρεπε να διαρρέουν έστω φωτογραφίες από έγγραφα που περνούν από τα χέρια τους . Με βάση το παραπάνω έγγραφο καταλαβαίνουμε γιατί δεν αναπτύσσονται τα περιφερειακά αεροδρόμια και λιμάνια , Κρήτης και νήσων , ώστε να μην αναπτυχθόυν . Βλέποντας τώρα στο skyscanner θέλω 431 ευρώ το εισιτήριο Ηράκλειο - Σάμο με αεροπλάνο ή 140 ευρώ Ηράκλειο - Σαντορίνη που είναι δίπλα με το πλοίο π.χ. Που να την επισκευθείς ? (το άτομο κ θέλω 4 εισιτήρια οικογενειακώς ). Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν πολλοί ακόμα ότι είναι ή αυτοί ή εμείς , δεν θα ζησουν όλοι . Και από ότι καταλαβαίνω από το άρθρο δεν είχε μεγάλες δυνατότητες ελιγμών το κράτος μας όλα αυτά τα χρόνια με την απειλή να γίνουμε λίβανος σε περίπτωση αντίστασης του μη διαβρωμένου κρατικού μηχανισμού . Και πονάει η καρδια μου να βλέπω το προδοταριό να σουλατσάρει με τόση αναίδεια και να μην φοβάται τίποτα . Όπως οι αναφερόμενοι στο άρθρο πλέον μακαρίτες του 70-80 .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και από ότι καταλαβαίνω από το άρθρο δεν είχε μεγάλες δυνατότητες ελιγμών το κράτος μας"

Αγαπητέ Νικόλα...αυτό το κράτος ΔΕΝ είναι δικό μας κράτος.! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Από εποχής Καποδίστρια έχουμε να δούμε Έλληνα Κυβερνήτη-Πρωθυπουργό σε αυτήν την χώρα. Ακόμα και αυτοί που το παίζουν "εθνικιστές" και δεν μπήκαν στην Βουλή...είναι εθνικιστές από τα Lidl.!!Στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν έχουν πάρει μέρος μόνο οι λαοπλάνοι πολιτικοί, αλλά ι ΟΛΟΙ οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι, μιας και ορκίστηκαν στο Σύνταγμα (και όχι στους πολιτικούς) ώστε να έχουν τις μηνιαίες απολαβές τους…
Για αυτές τις μηνιαίες απολαβές τους ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ τα πάντα.! Ο κάθε πολιτικός έχει απο πίσω του ολόκληρο στρατό απο ορκισθέντες κηφήνες και έναν κομματικό στρατό που το μόνο που υπολογίζει είναι η τσέπη του και η πάρτη του.!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ..για αυτό και δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα πολλά δημόσια έγγραφα η φωτογραφίες που περνάνε από τα χέρια τους.!

Έχω την εντύπωση ότι για να θυμηθεί κάποιος ποιος είναι, θα πρέπει να απαρνηθεί ως ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό την ύλη….Αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο "θεός" τους.
https://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/story/2016/03/20/25881/main/euro500.jpg

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το αέναο και διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οι άλλοι, αλλά είμαστε εμείς. Έχει περάσει προ πολλού ο καιρός της αναχαίτισης… ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο της διαφύλαξης για το μετά τον Γ΄Π.Π. Αλλά αυτά είναι "ψιλά" γράμματα για το όρθιο δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων.

kakos04 είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε , και εμένα αυτή είναι η εντύπωση μου ότι δυστυχώς έχει περάσει ο καιρός της αναχαίτισης και δεν βλέπω και κανέναν πρόθυμο να κοπιάσει για την χώρα . Την αλήθεια ψαχουλέυουμε κάποιοι και πως θα την βγάλουμε ζωντανοί εμείς σε αυτά που έρχονται , οι οικογένειες μας και η απαραίτητη μαγιά που χρειάζεται για το μέλλον . Αλλά είναι μεγάλο το μέτωπο που πρέπει να οργανώσουμε και πολυέξοδο. Συμβουλές δεκτές να κάνουμε μια οργάνωση βασικών πραγμάτων που θα χρειαστούμε .

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Οι φορολογικοί παράδεισοι ως προέκταση της διεθνούς κλεπτοκρατίας και της ευρωζώνης

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_665.html