ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Με προβληματική εφηβεία και ταραγμένο παρελθόν ο δράστης του μακελειού στο Οχάιο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μα όλοι οι αγγλοσάξονες που αποίκησαν την Αμερική , όλοι είναι προβληματικοί και ελαττωματικοί ως  φυλή και ράτσα .! Είναι εύκολοι στο να τους χειραγωγήσει κανείς και εύκολα τους ελέγχεις νοητικά. Οι Αγγλοσάξονες πριν εξανθρωπιστούν και γίνουν άνθρωποι...ήταν πίθηκοι στα σκοτεινά δάση της Βόρειας Ευρώπης. Το ανθρώπινο είδος αποτελείται από πολλές φυλές και είδη. Δεν είναι όλοι όμοιοι . Ακόμα και ο μισοαλβανός (μισός Αλβανός και μισός Αγγλοσάξονας είναι) αγγλοσάξονας Τρόμπας...έχει το ψυχολογικό του θεματάκι. Στο παρελθόν είχε πολλά και πλαστά πρόσωπα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Washington Post» είτε ως Τζον Μίλερ, άλλοτε ως Τζον Μπάρον και μερικές φορές με όποιο όνομα ερχόταν πρόχειρα στο μυαλό του συνήθιζε να επικοινωνεί με δημοσιογράφους και να παριστάνει τον εκπρόσωπό του.!!



Ο 24χρονος Κόνορ Μπετς που τα τα ξημερώματα της Κυριακής σκότωσε εννέα ανθρώπους και  τραυμάτισε άλλους 27, σε ένοπλη επίθεση σε συνοικία του Ντέιτον  γεμάτη κόσμο, στο Οχάιο,  είχε προβληματικό παρελθόν, ενώ είχε απειλήσει συμμαθητές του στο σχολείο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να διευκρινιστεί το κίνητρο για το χθεσινό μακελειό. «Είμαστε σε πολύ, πολύ πρώιμο στάδιο σε αυτή την έρευνα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντέιτον Ρίτσαρντ Μπίελ σε συνέντευξη Τύπου χθες. «Θα ήταν ανεύθυνο σε αυτή τη φάση να κάνουμε υποθέσεις για το κίνητρο».
«Δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες σε αυτό το στάδιο για να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα που θέτει όλος ο κόσμος "Γιατί;"».

Η αδελφή του Μπετς, η 22χρονη Μέγκαν Μπετς, ήταν η πρώτη που σκοτώθηκε. Ο Μπίελ δήλωσε ότι τα δύο αδέλφια έφθασαν στο σημείο με το ίδιο όχημα μαζί με ένα ακόμα άτομο νωρίτερα το ίδιο βράδυ, αλλά χωρίστηκαν πριν από την επίθεση.
Στο Ντέιτον σκοτώθηκαν τέσσερις γυναίκες και πέντε άνδρες, ηλικίας από 22 έως 57 ετών, σύμφωνα με τις αρχές. Έξι από τους εννέα ήταν Αφροαμερικανοί.
Το περιστατικό με πυροβολισμούς στο Ντέιτον, μια παραποτάμια πόλη περίπου 140.000 κατοίκων στο νοτιοδυτικό Οχάιο, συνέβη μόλις 13 ώρες ύστερα από επίθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας, όπου 20 άτομα σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν. Ο 21 ετών ύποπτος για αυτή την επίθεση συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με την θανατική ποινή.
Η προβληματική εφηβεία και το ταραγμένο παρελθόν του Κόνορ Μπετς 

Ο Μπετς αντιμετώπισε προβλήματα στο λύκειο ενώ σε κάποια φάση είχε δημιουργήσει ένα "hit list", έναν κατάλογο με ονόματα συμμαθητών του ως πιθανούς στόχους που θα ήθελε να σκοτώσει ή με κάποιο τρόπο να βλάψει, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το CNN μετέδωσε επίσης ότι ο Μπετς είχε ιστορικό στο να απειλεί γυναίκες που τον απέρριπταν ερωτικά. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, κάποια στιγμή στη μαθητική του ζωή απομακρύνθηκε από το σχολικό λεωφορείο από την αστυνομία. Εκτός από τα προβλήματα αυτά, ο Μπετς είχε λάβει κλήσεις από την τροχαία για υπερβολική ταχύτητα και άλλες μικρές παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σπούδαζε ψυχολογία σε τοπικό κολλέγιο και εργαζόταν σε εστιατόριο. Σε διαδικτυακό του προφίλ, ο Μπετς φέρεται να λέει για τον εαυτό του ότι «Αντιδρώ καλά υπό πίεση. Μαθαίνω γρήγορα. Θέλω να πετύχω». Τίποτα στο ιστορικό του δεν αποτελεί ένδειξη ότι θα μπορούσε να αγοράσει ένα τουφέκι εφόδου, το οποίο υπέστη μετατροπές όταν πουλήθηκε, ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας. Στο τουφέκι προστέθηκε γεμιστήρας μεγάλης χωρητικότητας. Αγοράστηκε διαδικτυακά από έμπορο στο Τέξας και εστάλη σε τοπικό αντιπρόσωπο όπλων, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Στις έρευνες συμμετέχουν και πράκτορες του FBI
Ο Μπίελ δήλωσε ότι οι γονείς του Μπετς περνούν δύσκολες ώρες. «Είναι εφιάλτης για αυτούς και νομίζω ότι υποφέρουν, όπως αντιλαμβάνεστε», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.
Από τους 27 τραυματίες, οι τέσσερις είναι σε σοβαρή κατάσταση και κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση υγείας ενός ανθρώπου, σύμφωνα με αξιωματούχους από τις υπηρεσίες υγείας.

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MKULTRA ειναι ο τυπος,σχεδιο της αλιτ για αφοπλισμο των Αμερικανων γιατι κλανουν μεντες οσο περναει ο καιρος και ολοι ειναι με οπλα...