ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ο Ερντογάν "με την ουρά στα σκέλια" ζήτησε βοήθεια από τον Πούτιν για τους υπό πολιορκία στρατιώτες του στο Παρατηρητήριο 9

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Που είναι οι  "ανίκητοι" " υπερπολεμιστές" των ειδικών δυνάμεων των μογγόλων να απεγκλωβίσουν, τους τρομαγμένους τούρκους στρατιώτες από το φυλάκιο;; Γιατί ο φαφλατάς Ερντογάν δεν στέλνει τους καλύτερους που έχει για να καθαρίσουν για πάρτη του;; Όσο "ακατάρριπτα", προηγμένης τεχνολογίας μαχητικά είναι τα F-35 τόσο " ανίκητοι" πολεμιστές είναι οι μόγγολοι.!! Που είναι τα υπερσύγχρονα όπλα λέιζερ να καθαρίσουν την μπουγάδα για πάρτη τους;;Όχι τίποτε άλλο, άλλα είχα βαρεθεί να ακούω για το πόσο μεγάλος ηγέτης, έξυπνος και ικανός είναι ο φαφλατάς και αεριτζής Ερντογάν. Διαβάστε σχετικά με το θέμα και ΕΔΩ.
Επαληθεύονται για μια ακόμα φορά όσα γράφαμε εδώ...Η προπαγάνδα της ξενοδουλείας και της υποτέλειας θέλει να πιστεύουμε στους "τρομερούς και αήττητους" τούρκους πολεμιστές .Το μόνο που αμολάνε είναι πορδές οι Μογγόλοι."
Αν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τουρκία, την παραθέτω σε άρθρο μου που θα δημοσιευθεί την Κυριακή στην εφημερίδα κυριακάτικη δημοκρατία και στο Pontos-NEWS, σήμερα ας αρκεστούμε στο τηλεφώνημα που έκανε ο Ερντογάν προς τον Πούτιν, εν όψει της πολιορκίας του Παρατηρητηρίου Νο 9 από το στρατό της Συρίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι δύο ηγέτες συζήτησαν θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στη Συρία και τη Λιβύη, καθώς και τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Ερντογάν, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής προεδρείας, τόνισε στον Πούτιν το ανθρωπιστικό δράμα που προκάλεσε η παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός από την κυβέρνηση της Συρίας και οι επιθέσεις του συριακού στρατού. 
Επίσης, ο Ερντογάν τόνισε ότι οι επιθέσεις της Συρίας προκαλούν ζημιά στις προσπάθεις επίλυσης του προβλήματος στη Συρία και ότι η κατάσταση έχει μετατραπεί σε πολύ σοβαή απειλή για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας.
Πάντως Τούρκοι παρατηρητές συνδέουν το εσπευσμένο τηλεφώνημα Ερντογάν προς Πούτιν με την πολιορκία του Παρατηρητηρίου Νο 9, και ότι ζήτησε τη βοήθεια της Ρωσίας για την απαγκίστρωσή τους, παρά τις δηλώσεις που λένε ότι δεν πρόκειται να αποσυρθούν από εκεί.   

 ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΜΕΙΔΙΑΣ Β΄ είπε...


Μεμετιστάν, Πορδιστάν, ο τρομερός τρομοκράτης του Γραικυλιστάν.