ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Η Ρωσία έστειλε ΔΥΟ Διηπειρωτικούς Βαλλιστικούς Πυραύλους "YARS" (ICBM's) στον δρόμο μπροστά από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η οργή στη Ρωσία για την ουκρανική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας το Σάββατο, έφτασε στο αποκορύφωμα της με αποτέλεσμα η Ρωσία να οδηγήσει ΔΥΟ Διηπειρωτικούς Βαλλιστικούς Πυραύλους "YARS" (ICBM's) στον δρόμο μπροστά από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα. Οι Ρώσοι πολίτες που κουβαλούσαν την κορδέλα του Αγίου Γεωργίου και ένα εικονικό ICBM, φώναζαν δημόσια «NUKE Washington».

Οι πολίτες της Ρωσίας είναι τόσο εξαγριωμένοι με τις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών (και των άλλων χωρών του ΝΑΤΟ) στην Ουκρανία, που βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας σήμερα φωνάζοντας «Nuke Washington».   

Φέρνοντας τις σημαίες του Αγίου Γεωργίου και οδηγούμενο από ένα πλαστό ICBM, το πλήθος διαμαρτυρήθηκε για τις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών που εξοπλίζουν την Ουκρανία, δίνουν χρήματα στην Ουκρανία και παρέχουν στοιχεία πληροφοριών για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες, που συγκέντρωσαν και περνούσαν. Μόσχα στην Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Η κορδέλα του Αγίου Γεωργίου έχει ιδιαίτερη σημασία και σημασία στη Ρωσία. 

Η κορδέλα του Αγίου Γεωργίου είναι ένα ρωσικό στρατιωτικό σύμβολο που αποτελείται από ένα μαύρο και πορτοκαλί δίχρωμο σχέδιο, με τρεις μαύρες και δύο πορτοκαλί ρίγες. Εμφανίζεται ως παράσημο πολλών υψηλών στρατιωτικών παρασημοφοριών που απονέμονται από τη Ρωσική Αυτοκρατορία, τη Σοβιετική Ένωση και τη σημερινή Ρωσική Ομοσπονδία.

Στις αρχές του 21ου αιώνα, η κορδέλα του Αγίου Γεωργίου άρχισε να χρησιμοποιείται ως κορδέλα ευαισθητοποίησης για τον εορτασμό των βετεράνων του Ανατολικού Μετώπου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (γνωστή στις μετασοβιετικές χώρες ως Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος). Είναι το κύριο σύμβολο που χρησιμοποιείται για την Ημέρα της Νίκης. Απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα στη Ρωσία ως πατριωτικό σύμβολο, καθώς και ως τρόπος να δείξουνε την υποστήριξη του κοινού στη ρωσική κυβέρνηση.

Το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, στον απόηχο των επιθέσεων στη Γέφυρα της Κριμαίας, η ρωσική κυβέρνηση έστειλε ΔΥΟ πλήρως επιχειρησιακά ΦΟΡΤΗΓΑ εκτοξευτών πυρηνικών πυραύλων να οδηγήσουν ακριβώς μπροστά από την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μόσχα.

Τα φορτηγά Transporter / Erector / Launcher μετέφεραν τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο "YARS" ο οποίος είναι οπλισμένος με τουλάχιστον μία πυρηνική κεφαλή 800 κιλοτόνων. Ο πύραυλος μπορεί να φέρει τουλάχιστον τέσσερις κεφαλές, και αν είναι μικρότερες, εκδόσεις 100 kt μπορούν να φέρουν δέκα από αυτές.

Κάθε κεφαλή είναι ένα "MIRV" (Πολλαπλό Ανεξάρτητο Όχημα Επανεισόδου). Κάθε κεφαλή μπορεί να προγραμματιστεί να επιτίθεται σε διαφορετικό στόχο! Που σημαίνει ότι ένας πύραυλος μπορεί να χτυπήσει έως και ΔΕΚΑ αμερικανικές πόλεις  ταυτόχρονα.Ποτέ άλλοτε στην καταγεγραμμένη ιστορία αυτού του κόσμου, κανένα έθνος δεν παρέλασε με ζωντανούς πυρηνικούς πυραύλους σε φορτηγά εκτοξευτών, εναντίον της επίσημης Πρεσβείας άλλου έθνους. Για πολλούς παρατηρητές, αυτή είναι η πιο ρητή προειδοποίηση για πυρηνικό πόλεμο που έχει δοθεί ποτέ. 

Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ξανά και ξανά και ξανά, να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στην Ουκρανία, καθώς δεν είναι δική τους υπόθεση. Η Ουκρανία ΔΕΝ είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Η Ουκρανία δεν έχει συμφωνίες για την άμυνα με τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ δεν έχουν κανένα οικονομικό συμφέρον ή συμφέρον εθνικής ασφάλειας για την Ουκρανία, ωστόσο στέλνουνε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε όπλα, πυρομαχικά, ξοδεύουνε χρήματα στην Ουκρανία. Επιπλέον, χρησιμοποιούν τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους και τα στρατιωτικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα τους, για να συλλέξουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις κινήσεις των ρωσικών στρατευμάτων και στη συνέχεια παρέχουνε ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ στην Ουκρανία, για να σκοτώσουν αυτά τα ρωσικά στρατεύματα.

Η Ρωσία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλα τα προβλήματά τους μπορούν να σταματήσουν χτυπώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα πυρηνικό χτύπημα και χτυπώντας τις ΗΠΑ ΠΡΩΤΑ.

Γνωρίζουν ότι την στιγμή που ένα πυρηνικό θα σκάσει στο έδαφος των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει.    Σίγουρα, το ΗΒ θα εξαπολύσει ένα πυρηνικό χτύπημα ανταπόδοσης, αλλά το ΗΒ είναι μικροσκοπικό και μπορεί να εξαφανιστεί από τον νέο ρωσικό πύραυλο "SARMAT" σε διακόσια δύο δευτερόλεπτα. Ναι, καλά διαβάσατε, 202 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ από την εκτόξευση έως τον αντίκτυπο . . . και το ΗΒ έχει εξαφανιστεί.

Όλες οι μικρές χώρες μέλη του ΝΑΤΟ θα διπλώνονταν και θα τσαλακώνονταν σαν ένα χαρτί τη στιγμή που ο μεγάλος αδερφός χτυπηθεί στις ΗΠΑ. Διότι όλες οι μικρές χώρες του ΝΑΤΟ γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία ευκαιρία αν οι ΗΠΑ δεν θα είναι κοντά για να τις υποστηρίξει. Αργά ή γρήγορα, η Ρωσία θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ή όχι. Και όταν ληφθεί αυτή η μοιραία απόφαση, ΕΣΕΙΣ, ΕΓΩ, και όλη η οικογένεια σας και οι φίλοι μας, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη θα αρχίσουμε να βλέπουμε Φωτεινές, Λευκές, Λάμψεις πριν καούμε μέχρι θανάτου σε πυρηνικές εκρήξεις και πυρκαγιές.

Το λέγαμε ΕΔΩ : Η ανθρωπότητα ολόκληρη και φυσικά εμείς που δεν αποτελούμε εξαίρεση, έχουμε μπει σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ διανύουμε την μετάβαση στον νέο γεωπολιτικό χάρτη.Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει.

 Οι εστίες πολέμου που ήδη είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και άλλες που είναι στα πρόθυρα, από Ελλάδα - Τουρκία, μέχρι Καύκασο και Ταϊβάν, είναι σπίθες που αν ανάψουν, θα οδηγήσουν σε πλήρως ανεξέλεγκτες καταστάσεις.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: