ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

"Τζάμπα" όλοι αυτοί οι τύποι, "για το καλό της παράταξης" δεν δουλεύουν. Αυτό είναι θέμα αρχών! Τι τους πέρασες...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

...απ τον Ιούλη του 19
μας πνιξαν όλα τα σκατά!
Να δεις τι σου 'χω για μετά...
(Λ.Μαχαιρίτσας-Β. Παπακωνσταντίνου.)
 
🔸Η υπόθεση Μίχος  είναι μία κλασσική περίπτωση παιδεραστίας- έκδοσης ανηλίκου σε πορνεία, με άγνωστες όμως (ακόμα) πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις.
 
Το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος από τις πράξεις έκδοσης της ανήλικης σε δεκάδες ανώμαλους, (και υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει 2ο ή και 3ο ανήλικο θύμα), ενδεχομένως να έγινε σχετικά εύκολα μέσα από το ψιλικατζίδικο στα Σεπόλια με την αυτοαναφορική ταμπέλα "Σούπερ Μάρκετ" του μικροαστού που φαντασιώνεται ότι είναι μέγας, ως παράγων-νταραβεριτζής και κολλητός επωνύμων.
 
Ένας απλός έλεγχος της εφορίας στα βιβλία της επιχείρησης θα αποκαλύψει, μάλλον εύκολα, τεράστια διαφορά πωλήσεων πχ εμφιαλωμένου νερού ή καθαριστικών απ' όσα μπορούν να δικαιολογηθούν από τα τιμολόγια αγοράς του. Έκδοση ανήλικης με απόδειξη νερά, είμεθα σοβαρό μαγαζί εμείς κύριος...
 
Μέρος τους όμως ίσως να καλύφθηκε μέσα από τουλάχιστον τριάντα τέσσερις (34! ρε αθεόφοβοι...) απ' ευθείας αναθέσεις υπουργείων στην εν λόγω "μοναδική επιχείρηση προμήθειας ειδών καθαρισμού". Ίσως και για χαρτί υγείας, για να μην μείνει παραπονούμενη και εκείνη η Βούλτεψη.
 
Ο Ηλίας Παν. Μίχος, ο παιδοβιαστής- μαστρωπός- ιεροψάλτης από τον Κολωνό, έχει καταγραφεί σε 34 περίπου πράξεις στη Διαύγεια. Στο Top 10 των φορέων έκδοσης πράξεων στο ΑΦΜ του σιχαμένου δίποδου:
 
- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ (Ε.Ε.Ε.Π.) (20 τιμολόγια)
 
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (6 τιμολόγια)
 
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (4 τιμολόγια)
 
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (1 τιμολόγιο)
 
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (1 τιμολόγιο)
 
Αυτές οι συναλλαγές, που βεβαίως και δεν έγιναν "για να το βοηθήσουμε το παιδί, δικός μας είναι", μην εκπλαγείτε αν δεν άφησαν αρνητικό ταμείο στο "Σούπερ Μάρκετ" του Πατρίς -Θρησκεία -Οικογένεια. Έτσι και καλύπτουν μίζες στους αρμόδιους υπουργούς και σε όλους όσους εμπλέκονται στην συναλλαγή. Αλλά έτσι γίνεται και η πληρωμή προστασίας και προμηθειών από τις άλλες δραστηριότητες της Επιχείρησης. Εκείνες με τα νερά που λέγαμε πιο πάνω, ξεπλένοντας έτσι και μαύρα έσοδα από την έκθεση σε πορνεία της ανήλικης!
 
Οφείλουν να αποδείξουν τώρα όλοι οι κύριοι αρμόδιοι από τα πιο πάνω Υπουργεία ότι δεν είναι ελέφαντες- μέλη κυκλώματος παιδεραστίας και εκβιασμών! (το για ποιους λόγους εκβιασμού, θα το δούμε αν αποκαλυφθούν τα ονόματα των 213). Δια της παρούσας ανάρτησης, τους θεωρώ όλους ύποπτους συνεργούς του Μίχου.
 
🔸Η υπόθεση Λιγνάδη, όπως σκιαγραφήθηκε από εδώ παλαιότερα (Το behind the scenes της υπόθεσης "Λιγνάδη" ΕΔΩ), φαίνεται ότι είναι ακριβώς της ίδιας μορφής! 
 
Μόνο που σε αυτή τα ονόματα που εμπλέκονται στο αντίστοιχο κύκλωμα παιδεραστίας (και ίσως και εμπορίας οργάνων 2.300+ ασυνόδευτων μικρών αλλοδαπών) είναι από άλλη συνοικία, βορειότερα και τα μεγέθη συναλλαγών πολύ μεγαλύτερα. Δεν αρκούν μερικά μαϊμού χτυπήματα σε μια ταμειακή μηχανή για να ξεπλυθούν από ένα ζήτα και, ως εκ τούτου, πρέπει να εμπλακούν "σοβαρότερα μαγαζιά" τύπου family funds για να κάνουν την "μπουγάδα".
 
Που βρίσκεται η εμπλοκή υπουργείου, εκτός ίσως του Πολιτισμού που χρηματοδότησε παραστάσεις στην Επίδαυρο του Λιγνάδη;;
 
Όλα όσα εμπλέκονται στην απόφαση φοροαπαλλαγής των family funds για τα κέρδη τους και όσα τα αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα.
 
"Τζάμπα" όλοι αυτοί οι τύποι, "για το καλό της παράταξης" δεν δουλεύουν.
Αυτό είναι θέμα αρχών! Τι τους πέρασες...
 

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους , και αυτή η περίπτωση βρώμα και δυσωδία . Το δυστύχημα είναι τα παιδάκια , κανονικά θέλουν κόψιμο τα @ρχ1δ1@ με κλαδευτήρι και στον κοντινότερο γκρεμό πέταγμα κατόπιν . Το θέμα είναι ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλοί με τέτοιες ορέξεις από ότι φαίνεται σε όλη την Ελλάδα και θέλουν παραδειγματική τιμωρία και δημοσιοποίηση να μπουν στον κοινωνικό περίγυρο , να μην πω για γυάρο και να υπάρχει βαθύς φόβος για όποιον ξαναπροσπαθήσει . Και οι δημοσιοκάφροι που πήγαν έξω από το σπιτάκι του παιδιού . Για την διαύγεια το αφήνω ασχολίαστο , όλοι ξέρουμε πως παίρνουν τις δουλειές , με τον ιδρώτα στις επικύψεις (και ειδικά 34ς) . Και οι παραγγελίες μπορεί να είναι πληρωμή 2μήνου για τα ραντεβού . Η χώρα έχει πολλούς κατοίκους που είναι σάπιοι . Και όλοι αυτοί που το ήξεραν και έκαναν τις πάπιες . Η γυναίκα του μπακάλη πρέπει να πάει επίσης μέσα για γνώση της πράξης και προτροπή σε ψευδορκία , αλλά υπάρχει μη μασώνος δικαστής ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα...από ότι άκουσαν τα μεγάλα και μυτερά μου αυτιά...κυκλοφορεί η φήμη ότι στην λίστα των 213 βρίσκεται πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας καθώς και στελέχη πρώτης γραμμής.

Τα οποία λαμογια θα πουν στο παιδοβιαστή Μίχο και στα υπόλοιπα καλόπαιδα εξαφανιστείτε για λίγο, σας αναστείλαμε και προσωρινά την κάρτα μέλους της ΝΔ και μόλις ξεχαστεί λίγο το θέμα (βλέπε Λιγνάδη) θα βγείτε ξανά έξω ελεύθεροι!!
Παλιό το κόλπο και αποτελεσματικό..Έχει ήδη δοθεί το μήνυμα για ξέπλυμα του κομματάρχη.

Ανώνυμος είπε...

Διαδίδεται ευρέως ανεπισημα οτι το κινητο τηλεφωνος της μικρης εχει αποθηκευμενες κλησεις σε 13 επωνυμους πολιτικους του γκουβερνου.Το οτι δεν εχει ασχοληθει κανενα μεσο με αυτο το τηλεφωνο αποδυνεκνύει του λογου το αληθές και την προσπάθεια απόκρυψης. Μαλλον θα εχει την τυχη της λιστας Φουρθιωτη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 12 Οκτωβρίου 2022 - 3:10 μ.μ

Nαι το άκουσα και εγώ....Αν το θέμα με τον κομματάρχη παιδεραστή της Νέας Δημοκρατίας δεν κουκουλωθεί... όπως έγινε με τον Λιγνάδη... με όσα ακούγονται.....θα πέσει η κυβέρνηση. Αλλιώς για να μην πέσει η κυβέρνηση θα τον βρούμε «κρεμασμένο» τον τύπο και λήξις η υπόθεση.