ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πάμε να δούμε κάποιες γενικότερες προβλέψεις ξέρω πολλοί δεν τα πιστεύουν , αλλά έχουν κάποια αξία. Για παράδειγμα όταν ο Άρης μπήκε στους Διδύμους επηρεάστηκε η Αγγλία. Και όντως άλλαξε η κυβέρνηση, πέθανε η στρίγγλα , για αυτούς ήταν βέβαια ένα πλήγμα, εμείς χεστήκαμε.

Το γεγονός ότι χτυπιέται η Αφροδίτη, αλλά και η έκλειψη πάνω στον Σκορπιό θα ζορίσει και την Ρωσία αλλά και τις ΗΠΑ ...προς τα τέλη του μήνα , οπότε εκεί κάπου με τον Ερμή να αρχίζει να μπαίνει σε ανάδρομη πορεία περιμένω κάποια ανάφλεξη των καταστάσεων που έχουν ξεκινήσει στην Ουκρανία.

 Ενώ η Κίνα ως Ζυγός η Ρωσία ως Ζυγός και τα κράτη της Μέσης Ανατολής , η Τουρκία ...εμείς....μπαίνουμε στην Ζώνη του Λυκόφωτος . Ταυτόχρονα και η Ε.Ε ως Αιγόκερος κλυδωνίζεται, δηλαδή με λίγα λόγια ο πλανήτης μπαίνει σε έναν αναβρασμό και φοβάμαι ότι θα ξεκινήσουνε εστίες πολέμου (εμάς θα μας πάρουν απλά τα απόνερα) αλλά φοβάμαι πολύ ότι αυτή η έκλειψη  μαζί με την Αφροδίτη που θα στριμώξει τον Πούτιν στην γωνία θα τον αναγκάσει να κάνει κάποια κίνηση , κάποια απονενοημένη κίνηση και τα πράγματα θα ζορίσουν αρκετά.

Έχουμε και αυτό το κάθαρμα τον Ζελένσκι που είναι και Υδροχόος και δεν λέει να τον πιάσει κάτι εκεί να ψοφήσει και να ησυχάσουμε , τι θες βρε βλάκα να μπεις στο ΝΑΤΟ ;; Κάτσε εκεί που κάθεσαι ρε καραγκιόζη.

Προσέξτε τώρα για τον Κούλη στην συνέχεια τι πλάκα έχει ...ο Κούλης είναι ψάρι (γοργόνα), μέχρι τώρα σχετικά καλά του πήγαιναν τα πράγματα σχετικά. Από τον Σεπτέμβριο όμως και μετά άρχισαν τα όργανα. Άρχισαν τα όργανα διότι ο Άρης τον πιέζει αρκετά και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τώρα .Από τον επόμενο μήνα ο Άρης θα του δώσει να καταλάβει για τα καλά και τον μεθεπόμενο μήνα επίσης , και επειδή θα έχουμε και τους πλανήτες στον Τοξότη από τις 22-23 του Νοέμβρη και μετά ...θα αρχίσει η πολύ μεγάλη πλάκα. Τα έλεγα από παλιά ότι όταν θα αρχίσουν οι εκλείψεις Οκτώβριο και Νοέμβριο θα μάθει με πόσα αυγά γίνεται η ομελέτα.

Μέτα μπαίνει ο Κρόνος στους Ιχθείς , ο Κούλης και ο Ερντογάν είναι ψάρια και οι δύο (γοργόνες) οπότε εκεί προβλέπω να παθαίνουνε και οι δύο ένα τουρλομπούκιον. Βέβαια ο Ερνοτγάν είναι ο ποιο μετριοπαθείς από τους άλλους ναζιστομόγγολους της Τουρκίας. Και πιστεύω ότι όσο είναι στην εξουσία ο Ερντογάν δεν θα γίνει πόλεμος...όχι γιατί σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, ...αλλά γιατί έχει απέναντι του πολλούς που τον έχουνε στο στόχαστρο και είναι και ο ποιο αδύναμος κρίκος. Άρα προς τον παρόν ΔΕΝ θα παίξει μπάλα, η αν προσπαθήσει να παίξει μπάλα δεν του δίνω και πολύ χρόνο , διότι η Ρωσία έχει τα δικά της προβλήματα δεν θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί του , και οι Τζώνηδες τον έχουνε στην μπούκα.

Αλλά πολύ γουστάρω πηγαίνοντας και οι δύο προς τις εκλογές , εκεί ο Κούλης και ο Ερντογάν θα τα βρούνε σκούρα. Βέβαια οι όψεις δεν ευνοούν ούτε τον Ανδρουλάκη που είναι Υδροχόος ούτε τον Τσίπρα που είναι   Λιοντάρι . Ποιόν ευνοούν οεο;;; Έλα μου ντε. Ο Κανένας δεν έχει Κρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: