ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΡΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΡΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...

22 Ιανουαρίου και ο Ουρανός αφού έφτασε μέχρι την 14°57'του Ταύρου από αναδρομή...γίνεται και αυτός ορθός...Απρόβλεπτες αλλαγές και πάλι..άλλωστε όλοι οι πλανήτες πλέον ορθοί ως τις 21/4
Αίτημά του βρείτε νέους δρόμους να διαβείτε..δεν του αρέσει με τίποτε η μονιμότητα..Η δυσκολία στα σταθερά Β δεκαημέρου..που θα πρέπει να δεχτούν τις αλλαγές να τις αγκαλιάσουν εάν θέλουν την εξέλιξή τους...συνεχίζονται έως τον Μάιο όπου θα περάσει στα Γ Δεκαήμερα.
 
30/1 τρίγωνο με Ερμή..
8/2 εξάγωνο με Αφροδίτη 21/2 τετράγωνο με Ερμή από τον Υδροχόο..σπάμε τα ρολόγια... Έχει αρκετές όψεις στη συνέχεια ως τις 23° θα φτάσει και 28/8 θα γίνει ανάδρομος και πάλι το υπόλοιπο της χρονιάς..Ανταρσία και επανάσταση...
 
Οπότε και όποιος πλανήτης συναντά τον Ουρανό..σείεται η γη..αιφνίδιες αλλαγές..έκρηξη μεταφορικά και κυριολεκτικά...επανάσταση αναστάτωση...σχέσεις και χρήματα τινάζονται στον αέρα..και αν και τελειώσαμε με τα τετράγωνα με Κρόνο..ισχύει όλο τον Φλεβάρη..ακόμη η όψη αχνή μεν αλλά ευτυχώς δεν θα ακολουθήσουν άλλες που έφεραν τις ανατροπές ως συνέχεια του 2020... 2021 και 2022.
 
Οικονομικό το πλήγμα μέσα από καταστροφές...Ακόμη και ξαφνικούς μαζικούς θανάτους συνέχεια ακούμε για ανακοπές..Ο 1 στους 6 πάει για πτώχευση..Φορτισμένο το κλίμα....Ο Ουρανός στις δύσκολες όψεις σε πάει εκεί που δεν έχεις την δύναμη να πας μόνος.
 
Ένας σεισμός αναμενόμενος..
Μία φωτιά εξαιτίας του αέρα..
Μια επέκταση εκρηκτικών καταστάσεων.
 
Ο Ουρανός κόντρα στον Ουρανό της Ελλάδος και στην Ελλάδα γενικά σε αυτές τις μοίρες που ορθοδρομει με πολλές σοκαριστικες αποκαλύψεις για πολιτικούς λίγο πριν τις εκλογές.....μας αφορούν άμεσα τα γεγονότα που θα συμβούν.
 
Τον Μάρτιο σταματούν οι δύσκολες όψεις του..και πάμε σε μία πιο προβλέψιμη κατάσταση..Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι..και όσοι έχετε πλανήτες εκεί στην 13°14°15°16°17°18°.. το 3ο πέρασμα γίνεται στην αρχή της χρονιάς αυτής όπου θα κλείσουν γεγονότα και θα δούμε την πραγματική τους διάσταση και έκβαση.
 
Ενεργοποιεί την Έκλειψη της 8/11/2022 και θα συμμετέχει και σε αυτήν στις 5/5 στις 14°15°Ταύρου Σκορπιού.Χωρισμοί...πολλοί συνεργασιών και εραστών..
Πρόοδος στην τεχνολογία...ανατροπές στο σπίτι στην οικογένεια στη καριέρα.. Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι είστε εσείς και όσοι έχετε εκεί πλανήτες που θα αντιμετωπίσετε σοκαρίστηκα γεγονότα μέσα στο 2023.
 
♈Κριοί..
Τριγμοί στα οικονομικά σας..κάποια έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.Απρόσμενη αλλαγή συναισθημάτων...θέλετε να πετάξετε...ανοίγετε φτερά.
♉Ταύροι..
Ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις..ανάλογα τις όψεις που θα κάνει..περίεργες ειδήσεις..περίεργες ανατροπές.Ίσως χαλάσει ο καναπές και σηκωθείτε!!!
♊Δίδυμοι..
Αντιφατικές οι διαθέσεις..μια λέτε ναι..μια λέτε όχι...ασυνήθιστες σκέψεις καλλιεργείτε.
♋Καρκίνοι..
Εμπλοκές με φίλους..που σας προκαλούν σε νέες δραστηριότητες..αλλά κάποια εκκεντρικά πρόσωπα...τα στήνετε στον τοίχο.
♌Λέοντες.
Αιφνιδιάζεστε..εξελίξεις απρόβλεπτες..ξυπνούν παράξενα συναισθήματα.
♍Παρθένοι..
Ευέλικτους σας θέλει τώρα ο Ουρανός..μην χάσετε ευκαιρίες για ταξίδια..ή νομικές υποθέσεις..προσοχή μόνο στον λόγο.
♎Ζυγοί..
Περίπλοκες εξελίξεις σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα..αρκεί να μη μπλέξετε το ένα με το άλλο.Κόντρες σε συναντήσεις.
♏Σκορπιοί..
Απέναντί σας ο Ουρανός εδώ και καιρό...σε προσωπικό επίπεδο φέρνει ανατροπές..άλλοι χωρίζουν..άλλοι παντρεύονται.Τίποτε σταθερό..τα πάντα ρεί..όπως έλεγε ο Ηράκλειτος.
♐Τοξότες..
Ορθή πορεία τώρα ο Ουρανός..σας δείχνει τα θέματα εργασίας ..πως να τα διαχειριστείτε.Θέμα υγείας εάν προκύψει..μην επαναπαυτείτε..δείτε το σοβαρά.
♑Αιγόκεροι..
Αλλαγές μέσω του έρωτα κεραυνοβόλου ή ενός παιδιού..ένα νέο σχέδιο.Γοητεύετε..!!!!
♒Υδροχόοι..
Συναισθηματική τόνωση χρειάζεται η οικογένεια..ο κυβερνήτης σας μέσα απο τετράγωνα ή εξάγωνα...θα αλλάξει το οικογενειακό κατεστημένο.Επανάσταση στο σπίτι.
♓Ιχθείς.
Νέος κύκλος στην ζωή σας..νέοι άνθρωποι..σας αναστατώνουν..και σας εκπλήσσουν..Άλλοτε ευχάριστα άλλοτε δυσάρεστα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπήκε κ' η χρονιά του κουνελιού.....
αν δεν γίνουμε γονείς και φέτο, ένα στιφάδο θα το φάμε.....
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ