ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ελλείψεις στο οπλοστάσιο των ελληνικών F16 που μπορούν να αποβούν καταστροφικές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ελλείψεις στο οπλοστάσιο των ελληνικών F16 που μπορούν να αποβούν καταστροφικές.

Στην εικόνα άνωθεν βλέπουμε την νέα έκδοση του αντιπλοϊκού πυραύλου AGM-84, την N BLK II. Στην εικόνα κάτω βλέπουμε τον JASSM-ER.Και οι δύο τύποι λείπουν με δική μας ευθύνη απ' το ελληνικό οπλοστάσιο.


Εάν υπάρχει άρνηση αποδέσμευσης απ' την Αμερική, τότε πρέπει να επανεξετάσουμε την αγορά αμερικάνικων πλατφορμών και να πάρουμε τα μέτρα μας. Με αυτούς τους πυραύλους θα μπορούσαμε από απόσταση ασφαλείας να πλήξουμε το τουρκικό ναυτικό και διάφορους στόχους στην τουρκική επικράτεια.

Λείπουν επίσης όπλα όπως ο Rampage και οι κατευθυνόμενες βόμβες spice. Με απλά λόγια τα ελληνικά  F16 είναι άοπλα για αποστολές αέρος εδάφους, εάν αναλογιστούμε τις αλλαγές που επέφερε η τεχνολογία...4 χρόνια κυβέρνηση και δεν είδαμε κανένα από αυτά τα όπλα. Εάν δεν φτάνουν τα λεφτά, να βρείτε τρόπο να φτάσουν, εκτός εάν το σενάριο να χρεωθούμε για 200 χρόνια, όπως χρεώνεται η Ουκρανία αυτή τη στιγμή, το θεωρείται πιο ελκυστικό, απ' το να χρεωθούμε 10-20 δις παραπάνω.

Μια ήττα στον επερχόμενο ελληνοτουρκικό πόλεμο, θα εκτινάξει τα χρέη απ' τα 400 δις στα 700+ μέσα σε λίγα μερόνυχτα. Άρα, το να γίνουν 420 δις τα χρέη είναι προτιμότερο, απ' το να χρεωθούμε 700+ και να μας λείπουν και εδάφη ή να έχουμε χάσει πολλαπλάσιους συμπολίτες μας που θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει, με "έξυπνες" αγορές. 

Εάν λοιπόν τα ελληνικά F16 παραμείνουν άοπλα, τότε απλά ή μας δουλεύετε ή μας κρύβετε τις πραγματικές προθέσεις των Αμερικάνων σχετικά με το πόσο οπλισμένους μας θέλουν και η απάντηση των Αμερικανών στην LOR θα μας αποκαλύψει, εάν αξίζει να προκαλέσουμε λογιστικό πονοκέφαλο στην αεροπορία με την αγορά του F-35. Γιατί τι να τα κάνεις τα F-35, εάν 153 F-16 είναι άοπλα για αποστολές αέρος εδάφους;;

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , πες τα χρυσόστομε . Επειδή στην μάσα δεν είναι βλάκες συμπεραίνουμε ότι είναι επίτηδες για να αλωνίζει ο απέναντι . Το θέμα είναι να αναγκαστούν - να εκβιαστούν οι δικοί μας να τα παραγγείλουν της βουλής . Μαζί με τους Spike + 2 3 άλλα πράγματα να μην κουνιέται φύλο . Το να επεκταθούμε στα 12 μίλια χωρίς φόβητρο είναι στημένο κίνητρο για μοιρασιά και θυσία Ελλήνων .
Καλημέρα σε όλους .
Το δράμα είναι ότι στέλνω σε 5-6 άτομα τα προηγούμενα άρθρα σου με τα νομίσματα και αν τα διαβάζουν πάλι δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι . Καλό Σάββατο σε όλους .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Νικόλα. Ακριβώς όπως τα λες. Βλάκες δεν είναι, και να πάρουν την μίζα τους αλλά να παραγγείλουν και τα όπλα. Άρα όπως είπες και εσύ ΕΠΙΤΗΔΕΣ μας αφήνουν ΑΟΠΛΟΥΣ.!!

Για να επεκταθούμε στα 12 μίλια (με η χωρίς όπλα) θα πρέπει να το θέλουν τόσο οι ΗΠΑ, οι Ρώσοι αλλά και όλοι οι "σύμμαχοι". Και αυτήν την στιγμή ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. Τα εδώ τσιράκια εκτελούν τις εντολές των ξένων αφεντικών τους.