ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Γιατί δεν ζητάνε για την Ουκρανία και τα Leo2 που έχει η Τουρκία στα κατεχόμενα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε νέο πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία και ότι όλες οι ευρωπαικές χώρες θα πρέπει να "ξηλωθούμε" και να στείλουμε τον οπλισμό μας στην Ουκρανία. Ειδικά η Ελλάδα και η Κύπρος δέχονται πιέσεις να στείλουν τα Leo2 στους Ουκρανούς λές και τους τα χρωστούσαμε ένα πράγμα.

Εδώ θα θέλαμε να ρωτήσουμε στους "ευαισθητούληδες"  ότι Leo2 δεν έχει μόνο η Ελλάδα, αλλά έχει και η Τουρκία και μάλιστα πολλά τα έχει στα κατεχόμενα . Αυτά ΓΙΑΤΙ δεν τα ζητάνε για να πάνε στην Ουκρανία;;; Γιατί δεν ζητάνε τα Leo2 από την Τουρκία;;

Κάποιοι νομίζουν πως το να χειρίζεσαι τανκ είναι σαν να έχεις πάρει δίπλωμα οδήγησης για αμάξι και λίγο πολύ μπορείς να οδηγήσεις οποίο αμάξι θες. Να τα δώσει η Κύπρος και η Ελλάδα ένα προς ένα, αλλά θέλει χρόνο η εκπαίδευση, όπως και το γεγονός ότι πρέπει να έρθουν με πολλά ανταλλακτικά και πυρομαχικά.

Αυτή ακριβώς την δύσκολη περίοδο που διανύουμε θα ήταν αυτοκτονικό για την Εθνική Φρουρά, αν θέλει μπορεί να στείλει τα AMX 30 (αλλά ακόμα και αυτά χρήσιμα είναι), αν θέλουν και οι Ουκρανοί αλλά όχι το tip of the spear . Μη σας πω καλύτερα να μείνουν όλα ως έχουν. Έτσι κι αλλιώς έχει αποδειχθεί πως οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ δεν έχουν ανοίξει κάποιον λογαριασμό, για να λαμβάνουν τα κράτη που συνεισφέρουν στην Ουκρανία, σημαντικά χρηματικά ποσά. Μόνο ανταλλαγές γίνονται.

Υ.Γ  Σε δύο εβδομάδες το αργότερο, ότι οδηγείται και ξεκινά από την Γερμανία θα φορτωθεί σε τρένα προς την Ουκρανία.  Τίποτα από αυτά δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία ούτε θα αλλάξει τελικά την έκβαση του πολέμου. Ξέρετε ότι η συμμορία που τα σχεδίασε όλα, και στην οποία και οι δύο πλευρές παίρνουν μέρος έριξε τα ζάρια που θα δώσουν την νίκη στους Ρώσσους και στους Κινέζους για μια αλλαγή. Κάπως πρέπει να το κάνουν για να βγεί το "Welcome to 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has never Be Better". Εάν το ΝΑΤΟ χάσει μετά θα  πρέπει να πληρώσει αποζημιώσεις στη Ρωσία και την Κίνα για τα επόμενα 100 χρόνια - τότε σίγουρα θα χρειαστεί μια εθνική απαλλοτρίωση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πια Γερμανία.Σημερα 23 μηνα μολις επεστρεψε με οδηγιες η ψηλη και φωναξε για οδηγιες τον σαχλαμάρα πόσα κομμάτια θα στείλει και πότε.Οσο κανει τα χατηρια του μπαιντενακη και στελνει οτι εχουμε και δεν εχουμε στους Ουκρανούς ελπιζει το διδυμο να μεινει εστω και μια μερα ακομη στην καρεκλα. Μεχρι και τα πομολα ειπαμε θα "αξιοποιήσουν".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και όχι μόνο η Γερμανία...ΟΛΑ τα κράτη της Βαλτικής έχουν ήδη παραδώσει όλα τα τανκς και τα πυροβόλα τους στην Ουκρανία. Οι στρατοί του ΝΑΤΟ των χωρών της Βαλτικής ΔΕΝ έχουν πλέον πυροβολικό. Και η κατάσταση είναι παρόμοια με τα πυρομαχικά των Αμερικανών. Τα αποθέματα πυρομαχικών σε άλλες πιθανές περιοχές κρίσης όπως το Ισραήλ και η Νότια Κορέα στην Ουκρανία έχουν ήδη εξαντληθεί. Τι αξίζει λοιπόν το ΝΑΤΟ αν δεν έχει τίποτα άλλο;

Θα το δείτε σε κανά δυο βδομάδες η Γερμανία όπως έχουμε ξαναπεί θα στείλει ΟΛΑ τα μικρά και μεγάλα όπλα της στην Ουκρανία για να καταστραφούν από τους Ρώσους. Μαζί φυσικά θα καταστραφεί και το κακώς εκπαιδευμένο ουκρανικό ή άλλο μισθοφορικό πλήρωμα. Μετά ΤΙ θα έχει απομείνει που θα μπορούσε ίσως να σταματήσει την θυμωμένη αρκούδα μια μέρα;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.