ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Καταραμένα Lobby

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καταραμένα Lobby
 
Δεν είναι ο βόας, δεν είναι μόνο ο κροταλίας του Κατάρ που λαδώνει τις μηχανές της ΕΕ.
Πρωταθλητής, και με διαφορά, στα έξοδα lobbying στις Βρυξέλλες το κρατικό ινστιτούτο Αtheria με 22,5 λομπίστες πλήρους απασχόλησης! Για πες ποιόν και γιατί για να δω κάτι...
 
Σας βλέπουμε βρε...
 

 

45 με ημιαπασχοληση και ημιδιατροφή. Είναι πολλά τα ρουσφέτια....Αλήθεια το υπουργείο Παιδείας που το εποπτεύει πως τις πέρασε αυτές τις δαπάνες;;;!
 

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , ε ρε γλέντια . Κάποτε λέγαμε ότι άμα σταματήσει το τσιμπούσι δημοσίων - ιδιωτικών παρασίτων θα έμενε 1 δις την βδομάδα για επενδύσεις υγεία - παιδεία - άμυνα κτλ , κάντα 2 δις+ και με αυτά που ανεβάζεις έκανα λάθος εκτίμηση . Και αλλού τρώνε αλλά αυτοί τρώνε και από τις μεθεπόμενες γενιές και βάλε . Με δώρο ένα κατάνα γίνομαι και δήμιος για να ξεβρωμίσουμε να τους κάνουμε λίπασμα για το φαινόμενο του θερμοκηπίου :) .
Η ιστοσελίδα τους https://www.athenarc.gr/

Ο γνωστός Ιωαννίδης είναι πρόεδρος ? Για spin-off start-up accelarator το χω - καταβόθρα κεφαλαίων ή λάθος κατάλαβα ? . Και από το 2003 και δεν έχω ξανακούσει τίποτα ....

Θα ανατγωνιστούμε και την google με αυτό ? :)
Θεανώ: η ψηφιακή βοηθός για τον κορωνοϊό χαχαχαχα

ε ρε που πάνε τα λεφτά μας ....

Και έλεγα ότι έχω δει πολλά .

kakos04 είπε...

συνέχεια , πότε τα προλαβαίνουν όλα όλοι αυτοί πχ

https://www.athenarc.gr/el/news/mpenardoy-dieythyntria-dariah-eu
& https://www.lifo.gr/authors/agiati-mpenardoy

κάτι κάνουμε λάθος οι υπόλοιποι . Ούτε το κλάδεμα δεν προλαβαίνω όχι τόσα ...

Να είστε καλά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ε ρε που πάνε τα λεφτά μας ...."

Καλησπέρα Νικόλα ...είδες είδες που πάνε τα λεφτουδάκια μας;; Και που να το ψάξω και άλλο.!!! Ακόμα δεν είδαμε τίποτε...το κακό είναι ότι ο περισσότερος κοσμάκης κοιμάται. Θερίζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...και ας ξινίζουν τα μουτράκια τους τα μπλέ στρουμφάκια. χα χα χα Και αν είμαι και "ορεξάτος" το μπινελίκι θα πέφτει σύννεφο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Με δώρο ένα κατάνα γίνομαι και δήμιος για να ξεβρωμίσουμε να τους κάνουμε λίπασμα για το φαινόμενο του θερμοκηπίου :) . "

Μπες στην σειρά...δεν είσαι ο μόνος που θέλει να πάρει κεφάλια.!! Τα αιματοβαμμένα κεφάλια τους να κατρακυλάνε και να καρφώνονται επάνω σε παλούκια είναι από τις τακτικές μου εικόνες μέσα στο κεφάλι μου.