ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Τι ΑΟΖ θα παραδώσεις μωρή;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι ΑΟΖ θα παραδώσεις μωρή ;;

Και που θα την παραδώσει ;; ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΏΝ COMMODITIES του αντιδολαριου R5 που ετοιμάζει ο Πουτιν. Βλάκα ΝΔούλη...ΕΔΩ.

Βρώμαγε και έζεχνε από τον τρόπο που υπογράφτηκε η συμφωνία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο το καλοκαίρι του 20. Το ερώτημα είναι "τώρα τι λες", αλλά κυρίως τι κάνουμε. 
 
ΤΑ "ΕΠΙΤΕΎΓΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ
(Η τι ακριβώς "χαρίζει" στον κ. Κοτς, το βαθύ κράτος της Τουρκίας δηλαδή)
 
Συνοπτικά, η νέα διόδευση του αγωγού φυσικού αερίου EastMed (με την κόκκινη διακεκομμένη γραμμή στον χάρτη) , που πρέπει να γίνει αν θέλει η ΕΕ να απεξαρτηθεί κάποτε από τους γεωπολιτικούς εκβιασμούς περί τα ενεργειακά:
 
🔸 Αφήνει την Κύπρο έρμαιο των ορέξεων της Άγκυρας
🔸 Αναγνωρίζει το "γκριζάρισμα" που έκανε η Τουρκία το καλοκαίρι του 20 με το Oruck Reis (με πορτοκάλι στον χάρτη) "για να παραταθούν οι αντιδράσεις της Τουρκίας γι αυτόν τον αγωγό"
🔸Για τους ίδιους νομικούς λόγους, επιτρέπει τώρα στην Τουρκία για αντίστοιχο γκριζάρισμα εντός του Αιγαίου. Συνολική έκταση: 1,4φορες η χερσαία έκταση της Ελλάδας
🔸 Χαρίζει στο βαθύ κράτος της Τουρκίας, τον κ. Κοτς της Turkish Petrolium, τα κοιτάσματα παγωμένου μεθανίου που υπάρχουν στον πυθμένα αυτής της περιοχής. Η αξία τους περίπου 100φορες όλων των κοιτασμάτων φυσικού αερίου όλης της Ανατολικής Μεσογείου (τεχνολογίες συλλογής τους έχει σήμερα μόνο η Κίνα)
🔸 Αφήνει για πολλά χρόνια την Κρήτη, την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα χωρίς δίκτυο κορμού αερίων (τώρα φυσικό αέριο, αύριο και υδρογόνο) με προφανείς καταστροφικές συνέπειες για την τοπική ανάπτυξη.
🔸Μας καθιστά απόλυτα εξαρτώμενους ενεργειακά από την Αίγυπτο. Θα εισάγουμε, λέει, ηλεκτρισμό από εκεί, από το αέριο στο ίδιο κοίτασμα που δεν εκμεταλλευόμαστε (περίπου 30δισ€ τον χρόνο απώλειες στο ΑΕΠ).
 


Αυτά και μόνο αυτά είναι ικανά για ένα "ξεκουμπιστείτε τώρα".
 
Όλο το σχέδιο της "προσωπικής διπλωματίας" πάρτα όλα του Κούλη  ΕΔΩ.
 

9 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, δυστυχώς τα έχεις ξαναπεί, ούτε προφήτης να ήσουνα τέτοιο κακογραμμένο θέατρο με Αοζ κτλ. Αν τους περάσει η Ελλάδα θα μπει σε τροχιά συρρίκνωσης για αρχή. Η εξουσιαστική σέχτα εδώ είναι κ ηλίθια για νομίζει ότι θα μείνουν στην μια δαγκωνιά οι Μόγγολοι την συμφωνημενη. Δεν ξέρω ο θείος σαμ αν συμμετέχει στην σκηνοθεσία, πάντως οι σιωνιστες με τον Κοτς υποτίθεται ότι συγκρούονται με τον Ερντογαν κ καλά! Ο Μητσοτάκης μας βγάζει από τον παγκόσμιο χάρτη για τα επόμενα 80 χρόνια σε όλους τους τομείς . Όχι στείρωση θέλουν τα κωλοσογα (και τα εφοπλιστικά) αλλά ξερίζωμα άκρων κ εσοχών σωματικών παραδειγματικα . Όλοι οι ομοϊδεάτες να εξοντωθουν. Αν τον πιούμε εμείς πάει κ η Γαλλία σε βάθος χρόνου. Το θέμα είναι να τους σταματήσουμε αλλά πως ? Και να εξαλειφθεί η γαγραινα. Συγχυστηκα πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις ανοησίες και κομματική προπαγάνδα!
Τo κωλο μας κάτω να χτυπάγαμε το Καστελλόριζο δεν θα έπαιρνε πλήρη επιρροή ΑΟΖ από κανένα διεθνές δικαστήριο…
Τα υπόλοιπα ειναι απλα…παλληκάρια της φακής και small dick energies και λοιποί προεκλογικοί λεονταρισμοί….

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

23 Ιανουαρίου 2023 στις 12:49 π.μ

Ρε άντε ψώφα σάπιο αρχίδι να ξεβρωμίσει ο τόπος που θα μας πεις ότι κάνουμε και κομματική προπαγάνδα.!! ΗΛΙΘΙΕ. ΝΔάρχιδο που σου θίξαμε την σαπίλα που ψηφίζεις. Μια χαρά έχει ΠΛΗΡΗ επήρεια ΑΟΖ το Καστελόριζο . Αυτά τράβα να τα πεις στους ομοίους σου τους τούρκους εσωτερικού. Λαμόγιο...όσο για τα small dick energies στον κώλο σου.

kakos04 είπε...

Χαχα, καλημέρα Οικοδεσπότη . Κάποιους η αλήθεια απελευθερώνει και κάποιους η αλήθεια τσούζει. Δεν έχει επήρεια η ΑΟΖ που αποφεύγει η μεταπολίτευση να ανακηρύξει ανώνυμε ? Δεν χρειάζεται υπεράσπιση επίσης για αυτό ξεκληρίζει όλους τους πατριώτες αξιωματικούς από την επετηρίδα κ κρατάει το Φλωρικο σύστημα. Το 10χρόνο παιδί πάλι χτες πέθανε από μόνο του χωρίς συμβολή του τσιρκοβουλίου ; Δεν νιώθουμε τις προδοσίες που δίνει 250 ευρώ επίδομα σε κάθε μουσουλμανικό παιδί εισβολέων κ ένα 50ρακι στις Ελληνικές οικογένειες αντίστοιχα το μήνα. Εδώ γνωστός σταμάτησε τα παιδιά από τα αγγλικά γιατί δεν έχει να τα πληρώνει κ τα ψευτοδιαβάζει αυτός. Οι δηλώσεις του γκαβου στο Νταβός είναι deepfake :). Τσίπα δεν έχεις να δουλεύεις για τον εχθρό τις δολοφονίες του ή δεν τα βλέπεις. Έχουμε κ τον online στρατό σχολίων του συστήματος.... Η αλήθεια ήδη δεν κρύβεται αλλά θα έρθει η ώρα που θα ψάχνουμε ποιοι δούλευαν για το σύστημα να τιμωρηθούν κ πληρώνονταν από αυτό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Κακέ....παλαιότερα έλεγα ότι πρέπει να πέσει λεπίδι αλύπητα και να πέσουν καμιά 30.000 κεφάλια. Γράψε λάθος και κάνε το νούμερο 100.000 το κομμένο και πεσμένο κεφάλι που θα κατρακυλά θα τους κάνει όλους τους υπόλοιπους να έρθουν στα ίσια τους.

Το Καστελλόριζο, όπως και όλα τα νησιά του Αιγαίου χουν, εκτός από Αιγιαλίτιδα Ζώνη, και υφαλοκρηπίδα καθώς και ΑΟΖ κατά το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (Σύμβαση του Montego Bay του 1982).

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Μαζεύτηκαν εν Ελλάδι όλοι οι πουστοκομμουνοτουρκόπατοι
κι έφτιαξαν ένα κοινοβουλευτικό απόπατο!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Αρριων δεν ειναι μονο οι κουμουνιστες ειναι και η δηθεν πατριωτες, τωρα εδω που φτασαμε ειναι η εμεις η αυτοι.
Ενω μας λενε οτι αγοραζουν αεροπλανα τα παιρνουν αοπλα,το ιδιο με τα πλοια κλπ.
Το 100.000 ειναι λογικο νουμερο Λυκαστρε.
Εδω ο φιλος ανωνυμος αναδεικνυει την βασικη προπαγανδα και πλυση εγκεφαλου οτι εμεις δεν μπορουμε να κανουμε Τ Ι Π Ο Τ Α χωρις εγκριση των Αμερικανων.
Αυτη η πλυση εγκεφαλου εχει επεκταθει και σε αλλα θεματα οπως για παραδειγμα το εμβολιο, οπου επρεπε να πιστεψουμε οτι μονο με αυτο σωνομαστε.
Η γενικη απαξιωση για καθε τι Ελληνικο εχει γινει επιστημη πλεον και τα λεφτα τους εχουν μπουκωσει ολους.
Ο Ελληνας η ο κατοικος αυτης της χωρας που λεει ο Λυκαστρος πλεον εχει παραδοθει αλλοι θα υπερασπιστουν την πατριδα του αλλοι θα δουλεψουν γι αυτον και στο τελος αλλοι θα γαμησουν την γυναικα του.. ετσι πανε αυτα αφου αυτος πλεον εχει μια ανυσηχια για το περιβαλον και που ξερεις γιατι οχι και για την θυλυκη του πλευρα.
Κουλουβαχτα δηλαδη μου θυμιζει μια διαφημηση ενος μηχανηματος για κοιλιακους θα πατας ενα κουμπι και θα γινεις φετες αφου εφαγες τον αγλεουρα τωρα δεν θες να ιδρωσεις να πονεσεις να φτυσεις αιμα.
Για αυτο Λυκαστρε βλεπεις τετοιες αποψεις γιατι αμα σου πει οτι το Καστελοριζο ειναι δικο μου θα πρεπει να το υπερασπιτει κιολας αλλα ο μαγκας δεν θελει να ιδρωσει η κωλοτρυπιδα οπως επαθα εγω το σαββατοκυριακο.
Θελει να τον ταιζει ο Μητσοτακουλας ψευτικες ελπιδες για αυτο και θα φαει το γαμησι που του αξιζει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Για αυτο Λυκαστρε βλεπεις τετοιες αποψεις γιατι αμα σου πει οτι το Καστελοριζο ειναι δικο μου θα πρεπει να το υπερασπιτει κιολας"

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ αυτό φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....το έπιασες το βαθύτερο νόημα. Άλλο η αποφυγή του πολέμου και άλλο η...αποτροπή! Όταν ο αντίπαλος γνωρίζει ότι έχεις αποφασίσει να αποφύγεις με κάθε θυσία τον πόλεμο θα σε πάει...ξέρετε πως για να κάνεις ακόμα και ...ανεπανόρθωτες υποχωρήσεις.

ΑΡΡ είπε...



Δηλώσεις του τύπου ¨δεν θα γίνη ελληνοτουρκικός πόλεμος¨ του Εφιαλ-τάκη είναι εσκεμένος εθνομειοδοτικός υβριδικός πόλεμος, ο πιο ύπουλος και επικίνδυνος ως εκ των έσω. Δίνει μηνύματα εφησυχασμού, λιποψυχίας, μοιρολατρίας και σε ελληνικό λαό και στρατό ου μην αλλά και σε ξένους συμμάχους ότι η Ελλάς θα προδώσει όσους θέλουν να βασιστούν επάνω της εν καιρώ πολέμου. Οπότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Ότι επίσης ο πολυδάπανος εξοπλισμός είναι για την μιζοκονόμα και στάχτη στα μάτια των Ελληνοφρόνων. Το δε ελληνοτουρκικό παιχνίδι είναι πλέον αποκλειστικά σε ξένα, αμερικάνικα χέρια και συμφέροντα. Το δημοκρατικό σύστημα κινείται πλέον όλο και πιο φανερά και βαθιά σε εθνοπροδοτική γραμμή. Ποτέ όμως και η εθνική νύχτα δεν βρισκόταν τόσο κοντά στην σωτήριο εθνική αυγή. Ευτυχώς δεν έχουν όλοι οι Έλληνες χάσει την εθνική ψυχή τους. Γι αυτό επέζησαν ως τώρα με όλο το κακό του κόσμου εναντιον τους και γι αυτό μέλλεται να δοξασθούν και πάλι. Κι αν δεν φαίνονται ακόμα είναι γιατί είναι λίγοι και γι αυτό υπερπολύτιμοι και μη αναλώσιμοι. Ώστε ετοιμάζονται και περιμένουν την κρίσιμη ώρα που η μάχη και η θυσία τους θα πιάσει τόπο και θα ταρακουνήσει καθαρτικά και πάλι όλη την ανθρωπότητα. Έσσεται και πάλιν ελληνικόν ήμαρ.