ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Μολογάνε και δίχως ξύλο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με τον αρχηγό του SPD Lars Klingbeil, η Γερμανία θα μπορούσε να αναγκαστεί να έρθει σε παρόμοια ρήξη με την Κίνα όπως και με τη Ρωσία. «Πρέπει να γνωρίζουμε ότι αύριο, μεθαύριο ή σε δέκα χρόνια μπορεί να έρθει η στιγμή που η Κίνα θα περάσει τα σύνορα, είπε στην εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit. Εάν η Κίνα επιτεθεί** στην Ταϊβάν, η σχέση μας με την Κίνα «θα αλλάξει ριζικά, όπως συμβαίνει τώρα με τη Ρωσία».

Η Γερμανία πρέπει να γίνει πιο ανεξάρτητη από την Κίνα, να ανοίξει άλλες αγορές και να βρει άλλους εταίρους για το εμπόριο πρώτων υλών. «Αυτό είναι το μεγάλο μάθημα από τη σχέση μας με τη Ρωσία», συνέχισε ο Klingbeil. 

Τώρα το πως η Γερμανία θα γίνει πιο ανεξάρτητη από την Κίνα όταν η γερμανική οικονομία αύξησε την εξάρτησή της από την Κίνα κατά την χρονιά του 2022, αυτό δεν μας το λέει ο Lars. Ο Michel απλά δεν θέλει να ξεπεράσει το γεγονός ότι η πλευρά στην οποία βρίσκεται ως Amalek πάντα χάνει.  

Η Κίνα εξοπλίστηκε από το Ισραήλ, και τους Χαζάρους Τραπεζίτες. Το J10 αναπτύχθηκε ακόμη και από τους Lavi στην ισραηλινή αεροδυναμική σήραγγα. Χωρίς τη βοήθειά τους, η Κίνα θα ήταν στο ίδιο επίπεδο με το Ιράν. Ο Klingbeil θα πρέπει να εξετάσει τον αριθμό των στρατιωτών που διαθέτουν στην Κίνα και μετά να προχωρήσει σε πολεμική με την όπισθεν..

* Κάτι ξέρει κάτι ξέρει... 

** Για την Ταιβάν σας τα λέγαμε πολύ ΠΡΙΝ τα πει ο Lars ΕΔΩ και ΕΔΩ. Να θυμίσω τι λέγαμε εμείς  και πολύ πιο πριν ΕΔΩ, ότι η Κίνα θα κάνει την κίνηση αυτή το πολύ μέχρι το 2025.

Η ανοησία της γερμανικής πολιτικής δεν έχει όρια. Αυξάνεται η πιθανότητα αυτή η πολιτική που σκιαγραφήθηκε από τους Klingbeil και Hofreiter - να καταλήξει σε έναν χορό θανάτου. Για δούμε τι σκοπεύει να κάνει η μαφία Schwab παρακάτω. Θα πρέπει να αντικαταστήσουν σύντομα τον αναβλητικό Scholz. Ποιός θα είναι ο εκλεκτός που ολοκληρώσει τον οικονομικό και στρατιωτικό  αυτοευνουχισμό της Γερμανίας και της Ευρώπης γενικότερα και που, μετά την πτώση της Ουκρανίας, θα στείλουν ΚΑΙ τον λαό της Γερμανίας σε έναν ευρωπαϊκό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας ως το επόμενο έθνος-θύμα του ΝΑΤΟ.

Αυτό να μας γίνει ένα μάθημα και εμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: