ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Να πούμε στην Κίνα να περιμένει μέχρι την άνοιξη.!!!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θέλετε να δείτε τι δίνει το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα στους Αμερικάνους;; Τα τανκς Abrams . . . ξέρετε, τα κύρια άρματα μάχης τους. . . δεν μπορούν να ανέβουν λόφους στο χιόνι. Γλιστρούν και γλιστρούν προς τα πίσω. 

Τώρα θα μου πει κάποιος : Ρε μάστορα σχεδιάστηκαν ΜΟΝΟ για να εκτελούν αποστολές στην έρημο, και όχι για το χιόνι. Οπότε κάνουν μόνο για την έρημο. Και ότι  αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείς να ανέβεις μια λεία επιφάνεια από σκυρόδεμα, με πάγο πάνω της και δεν υπάρχει τίποτα να πιάσεις, με ανεπαρκή ταχύτητα*.

Ναι αλλά θα του απαντούσα ότι κοστίζουν από 6 έως 9 εκατομμύρια δολάρια το καθένα.!! Αν αυτή είναι η ποιότητα και η μηχανική υπεροχή του αμερικανικού στρατιωτικού βιομηχανικού συγκροτήματος τότε είναι αξιολύπητη.!!


 

Με οπλικά συστήματα όπως αυτό, θα είναι ακόμη σε θέση να υπερασπιστούν τη χώρα τους τον  χειμώνα;;;

Εε, συγγνώμη θα πρέπει να πούμε στην Κίνα, να περιμένει μέχρι την Άνοιξη για να εισβάλει γιατί τα τανκς τους δεν μπορούν να ανέβουν λόφους στο χιόνι.

*  Αυτό μοιάζει με ένα από τα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπου ένα από τα πράγματα που διδάσκονται στα πληρώματα των τανκς είναι πώς να μετρούν την ταχύτητα που απαιτείται για να ανέβουν σε ομαλές παγωμένες πλαγιές... και να αντιμετωπίσουν την απώλεια πρόσφυσης, ενώ βρίσκεστε σε κλίση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια πρόβα την κάνανε πάντως...........

και από σάητ Μνημονιακής Αριστερής, όχι ΛιακοΠουτινάκια
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

https://www.avgi.gr/social/436396_protofanes-binteo-astynomikoi-kollisan-stin-laspi

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τι μου θύμισες τώρα κ.Ξενοδόχε βλέποντας το βίντεο με τους Γερμανούς αστυνομικούς κολλημένους στην λάσπη μέχρι τον αστράγαλο όμως. Θυμήθηκα όταν εγώ κόλλησα σε λάσπη αλλά με τα πόδια μέσα στην λάσπη μέχρι το γόνατο.!! Ήταν αδύνατον να βγω όση δύναμη και να έβαζα. χα χα χα χα Βέβαια λερώθηκαν από λάσπη μέχρι και τα μαλλιά και τα αυτιά μου μέχρι να καταφέρει ο Φώντας να με τραβήξει έξω...και μετά όταν γύρισα σπίτι....μπήκα στην μπανιέρα μέσα για να βγάλω τα λασπωμένα ρούχα μου για να μην λερώσω τον τόπο όλο.

Αν και μπορώ να πω ότι παιδεύτηκα πολύ για να τα βγάλω...διότι για να βγουν τα ρούχα και ειδικά το παντελόνι που ήταν τίγκα στις λάσπες, έπρεπε πρώτα να βγάλω τα μποτάκια μου.!!! Αλλά το φερμουάρ από τα μποτάκια δεν κατέβαινε διότι είχαν γεμίσει με λάσπες τα δόντια του και έτσι όσο και να το τραβούσα δεν άνοιγε.!!! Έβριζα όση ώρα έκανα για να βγάλω τα λασπωμένα ρούχα και μποτάκια. χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

καλά τα φερμουάρ, αλλά οι γαλότσες έχουν το πολύ-πολύ κορδόνι στην κορφή , νομίζω ότι και η νιτσεράδα το ίδιο.
οι γερμανοί ας πάρουν καμμιά ρακέτα, ή τα πέδιλα των αλπινιστών
Το ξανθό γένος παίζει με μάνικες και στάρια, έχει την ξαφνικίτιδα αβαντγκάρντ, θα δει τι θ'αφήσει και η Πολωνία, μπορεί να μοιράσουν και καμμιά γερμανία μεταξύ τους, αν τα βρούν με το ΝΑΤΟ στον Εύξεινο Πόντο και τον Καύκασο
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ