ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Ες αύριον τα σπουδαία. Η στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό που λέμε και στην Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Ο βουλευτής Kevin McCarthy εξελέγη πρόεδρος της Βουλής μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και 15 γύρους ψηφοφορίας. Ο τελικός απολογισμός ήταν 216 ψήφοι για τον McCarthy, 212 για τον ηγέτη του Δημοκρατικού Σώματος Hakeem Jeffries με έξι εκπροσώπους να ψήφισαν «παρών».

Οι Ρεπουμπλικάνοι συμφώνησαν προηγουμένως να υποδείξουν τον ΜακΚάρθι, αλλά η πορεία του προς την εκλογή ήταν αβέβαιη αφού μια ομάδα ατόμων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος απείλησε να εκτροχιάσει την υποψηφιότητά του. Γιατί άραγε;;

Αρκετές ημέρες αδιεξόδου έδωσαν τη θέση τους σε δραματικές στιγμές αργά το βράδυ της Παρασκευής. Στον 14ο γύρο,  ξέσπασε μια εξαιρετική σκηνή  , με τον ΜακΚάρθι να αντιμετωπίζει τον βουλευτή Ματ Γκάετς, η ψήφος του οποίου σε αυτό το ψηφοδέλτιο θα μπορούσε να του δώσει τον ρόλο που επιζητούσε τόσο καιρό.

Σε μια άλλη εξαιρετική στιγμή, ο βουλευτής Mike Rogers έπρεπε να συγκρατηθεί αφού την έπεσε (φωτογραφία παρακάτω) στον εκπρόσωπο Matt Gaetz μετά τον 14ο γύρο ψηφοφορίας. Στη συνέχεια, ο Ρότζερς από την Αλαμπάμα την έπεσε στο Γκάετς και έπρεπε να συγκρατηθεί από τον βουλευτή Ρίτσαρντ Χάντσον προτού του ρίξει μια ολική γροθιά και τον στείλει στο πάτωμα της Βουλής.


Ακολουθεί βίντεο από εκείνη τη στιγμή της πτώσης:

 

Ο ΜακΚάρθι, έχει διασυνδέσεις με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), μια κομμουνιστική ομάδα που προωθεί το σλόγκαν «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος» ως το όραμά τους για το μέλλον των ανθρώπων στη γη. 

Μερικοί άνθρωποι το βλέπουν όλο αυτό ως κάποιο είδος κακού ή ίσως μια ταινία του Τζέιμς Μποντ! Αλλά για να φτάσουμε κατευθείαν στην ουσία του, αρκεί να κοιτάξουμε την παρακάτω φωτογραφία του Schwab στη μελέτη του σπιτιού του. με μια προτομή του Βλαντιμίρ Λένιν στο ράφι του.

Ο Λένιν*, όπως οι περισσότεροι, ήταν ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες του σοβιετικού κομμουνισμού κατά τη διάρκεια της επανάστασης των Μπολσεβίκων το 1917, και το σύστημα που επέβαλε με τη βία στη Ρωσία, αποδείχθηκε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Αποδείχτηκε τόσο φρικτό, που η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε πάνω του και διαλύθηκε το 1991. Γιατί ο Klaus Schwab θα λάτρευε έναν τέτοιο άνθρωπο και ένα τέτοιο σύστημα σηκώνει κάθε λογής συναγερμό στα κεφάλια των περισσότερων σκεπτόμενων ανθρώπων;;. Κανείς δεν θέλει μια επανάληψη του σοβιετικού κομμουνισμού και σίγουρα δεν το θέλουν στην Αμερική.

Έτσι, οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί ο Kevin McCarthy επέτρεψε στον εαυτό του να διαφημίζεται ως "Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης" του WEF, και μάλιστα άφησε τον εαυτό του να διαφημίζετε στον ιστότοπο του WEF;;!

Υπάρχουν πληροφορίες για μια πιθανή «συμφωνία» μεταξύ του McCarthy και των . . . Δημοκρατικών. Αλλά αυτό είναι μόνο ΦΗΜΗ για την ώρα. Η ΦΗΜΗ είναι ότι οι Δημοκρατικοί προσφέρθηκαν να αλλάξουν ψήφους είκοσι από τα μέλη τους και να τις δώσουν στον ΜακΚάρθι, με την προϋπόθεση ότι αυτοί οι Δημοκρατικοί θα ανταμειφθούν με την Προεδρία των επιτροπών από τον ΜακΚάρθι, μόλις καθίσει ως Πρόεδρος.

Εάν συμβεί αυτό, θα εξουδετερώσει ουσιαστικά την πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών και ουσιαστικά θα κρατούσε το Κογκρέσο υπό τον έλεγχο των Δημοκρατικών. Θα κάνει ο McCarthy μια τέτοια συμφωνία με τους Δημοκρατικούς;  

* Ο Λένιν ήταν φίλος με τον Μουσολίνι στην Ελβετία. Ο Μουσολίνι πληρώνονταν από την MI5. Οι δύο κατάσκοποι μοιράζονταν ακόμη και την ίδια γκόμενα/συντονίστρια (όπως η Μαρέγκα του Κούλη) την Σιωνίστρια Angelica Balabanoff με φιλικό τρόπο μεταξύ τους . Ο Λένιν λοιπόν πρέπει να ήταν στην υπηρεσία της ίδιας μυστικής υπηρεσίας.

Παρεμπιπτόντως, ο Λένιν και ο Τρότσκι ξεπλήρωσαν υπηρεσιακά τα χρέη τους στους Χαζάρους τραπεζίτες που τους χρηματοδότησαν και τους ανέδειξαν. Ψάξτε σχετικά με μια συμφωνία ατμομηχανών  με ένα σουηδικό σιδηροδρομικό δίκτυο. Παραγγέλθηκαν 200 ατμομηχανές με έξοδα των Ρώσων και προκαταβλήθηκαν με χρυσό από το ρωσικό ταμείο και δάνειο.
Πηγή: ιστορικός Starikov και άλλοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά κ.Λϋκαστρε, δεν έπαιρνε ο Μπιντές ένα τηλέφωνο τον Μιζοτάκη, να του δώσει τις σημειώσεις του πατέα του από τον Ιούλιο του 1965, έπρεπε να φτάσουν στις 15 ψηφοφοριες ΚΑΙ να χάσουν την θέση;;;;
Θυμίζει σκηνικό ΜιζοτακοΝΔ/τΣυριζα όπου είναι πιό πολλοι οι Σημιτάνθρωποι εκεί, παρά στο ΚυναιΔαλ, έτσι οι ρεπάπλικανζ έχουν πιό πολλούς πιστούς στην ΟμπάμιαΜπούς κλίκα παρα στους δικούς τους.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Επί Καραμανλή του Νωθρού, είχα δει 2 ντοκυμανταίρ στην ΕΡΤ 3 ,ρώσσικγς παραγωγής, μάλλον επί Γιέλτσιν γυρισμένα.Το ένα ήταν για τον Πάρβους, το άλλο για τον Τρότσκι........Το ςο τελείωσε 1.30 το βράδυ, και εγώ έκλαιγα ως τις 4 και τελικά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ, γιατί συνειδητοποίησα ότι ΑΝ κάτι απόσα είδα ήταν αλήθεια, τότε εκατομμύρια άτομα πήγαν χαμένα τσάμπα, για τα σχέδια 2-3 τραπεζιτών.Περνώντας τα χρόνια, κατάλαβα ότι από τότε θα έπρεπε να κλαίω για εμάς (την ανθρωπότητα) αφού τελικά παντού ισχύουν τα ίδια, οι 3 τραπεζίτες είναι ακόμα οι σκηνοιέτες, και μεις οι θλιβεροί κομπάρσοι.
\ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ