ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Όλα τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού στις Ηνωμένες Πολιτείες σταμάτησαν απότομα νωρίς το πρωί της Τετάρτης

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Εμείς δεν πιστεύουμε τίποτε από ότι λέει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Όλες οι πτήσεις ακινητοποιήθηκαν εκτός από εκείνες τις πτήσεις που πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία.Αυτό είναι ένα πρόσχημα για προετοιμασία σε περίπτωση εισβολής. Τα φίλτρα των αμερικανικών συστημάτων αεράμυνας που προσδιορίζουν και ξεχωρίζουν τον «φίλο από εχθρό» δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο λένε στο αμερικανικό κοινό. Εξασκούνται να προσγειώνουν όλα τα αεροσκάφη ενώ εκτελούν προσομοιώσεις με αεράμυνα.Το να πιστεύει κανείς ότι ολόκληρο το σύστημα πτήσης λειτουργεί σε ένα ΜΟΝΟ σύστημα υπολογιστή είναι ένα αστείο! Έχουν παράλληλα συστήματα και αντίγραφα ασφαλείας σε αυτά τα πράγματα. Δεν το πιστεύω ούτε δευτερόλεπτο. Κάτι μυρίζει και μυρίζει ΑΣΧΗΜΑ!


Το σύστημα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) που ειδοποιεί τους πιλότους και το λοιπό προσωπικό πτήσης για κινδύνους ή αλλαγές στις υπηρεσίες και τις σχετικές διαδικασίες των εγκαταστάσεων των αεροδρομίων δεν επεξεργάζεται updated πληροφορίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ρυθμιστικής αρχής πολιτικής αεροπορίας.

Το Notice to Air Missions (NOTAM) μεταφέρει επείγουσες συμβουλευτικές πληροφορίες, απαραίτητες για τις πτήσεις.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η FAA ενημέρωσε ότι το σύστημά της NOTAM (Notice to Air Missions) έχει «παραλείψεις». Δεν υπήρχε άμεση εκτίμηση για το πότε θα επαναλειτουργούσε, αν και όπως αναφέρει έδωσε εντολή στις αεροπορικές εταιρείες να «παγώσουν» όλες τις πτήσεις εσωτερικού μέχρι τις 9 π.μ. ανατολική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδος), προκειμένου να μπορεί η Υπηρεσία να επικυρώσει την ακεραιότητα των πληροφοριών πτήσης και ασφάλειας.

Το γεγονός φρέναρε τα αεροπορικά ταξίδια στις ΗΠΑ νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τη United Airlines Holdings να σταματάει προσωρινά τις πτήσεις προς όλους τους προορισμούς. 

Ο ιστότοπος παρακολούθησης FlightAware έχει ήδη καταγράψει περισσότερες από 1.160 καθυστερήσεις στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την πρώτη φορά που κάθησαν όλα τ'αεροπλάνα στο έδαφος- σύμφωνα με τον Μάηκλ Μούρ-ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ για Σ.Αραβία ήταν οι πτήσεις που έγιναν.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ