ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Οι Γερμανοί ψάχνουν για ΜΑΛΑΚΕΣ !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Γερμανοί ψάχνουν για ΜΑΛΑΚΕΣ !!

Σύμφωνα με είδηση που διαβάσαμε ΕΔΩ, η Ελλάδα ενημέρωσε την Γερμανία ότι μπορούμε περιμένουμε τις παραδόσεις των 40 σύγχρονων Marder IFV αν η Γερμανία επιλέξει να τα στείλει στην Ουκρανία αντί για εμάς.!!!

Ας ελπίσουμε να μην ισχύει αυτό. Η Τουρκία σχεδιάζει να μας επιτεθεί και εμείς αντί να κλείνουμε τάχιστα τα κενά, δίνουμε χρόνο στον εχθρό, που θέλει να κάνει αποβάσεις σε νησιά; Ας δώσει η Γερμανία απ' τα δικά της, έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκεται υπό άμεση απειλή. Εμείς δεν έχουμε για γείτονες τους Ελβετούς, αλλά τους Τούρκους..

Τραγικό εάν ισχύει πως λήφθηκε τέτοια απόφαση απ' την κυβέρνηση. Ας ελπίσουμε να διαψευστούν τέτοια σενάρια  και οι Γερμανοί να μαζευτούν. Απ' την Ελλάδα περνά το 45% της ουκρανικής βοήθειας. Δώσαμε όλμους, rpg, σφαίρες και είμαστε χώρα που δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τις βιομηχανικές δυνατότητες της Γερμανίας. Δεν πειράζει εάν ξεβολευτεί η Γερμανία. Να δώσει απ' τα δικά της Marder. 

Την απειλούν μήπως οι Γάλλοι;; Θα εισβάλλει κάνεις στα σύνορα της και δεν μπορεί να δώσει απ' το δικό της απόθεμα ή ψάχνουν μαλακές να φορτώσουν το πρόβλημα της αποτυχημένης ανάπτυξης στην πρόσφατη άσκηση των puma, που βγήκαν όλα εκτός λειτουργίας; Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και φέρε μας επιπλέον marder για να μην σας πάρει και σας σηκώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: