ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ψάχνουν οι αμερικάνοι έναν χρήστη αρκετά ηλίθιο για να του φορτώσουν τα σαπάκια τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ετοιμάζονται οι Αμερικανοί. Πρέπει να βρεθεί χρήστης να ξεφορτωθούν άμεσα τα σαπάκια τους, τις ρωγμές στα κύτη, τα εξωφρενικά κόστη, τις μηχανολογικές αστοχίες, τις αποτυχημένες διασυνδέσεις του RAM και του συρόμενου σόναρ. 

Πρέπει να βρεθεί ένας χρήστης αρκετά ηλίθιος που θα τον αρμέγει η αμερικανική βιομηχανία όπλων για αέρα κοπανιστό, για να έχει τη σημαία του στον ιστό ενός άοπλου πλοίου, που σε αμερικανική χρήση περιορίστηκε στην καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών.

Σύντομα θα μάθουμε, εάν όλα αυτά αληθεύουν και δεν θα πέσουμε απ' τα σύννεφα φυσικά. Να ναι καλά η αμερικανοκρατία, αν είχε δεχθεί ο Λυμπέρης τα αμερικανικά σαπάκια θα ήταν τώρα Α ΓΕΝ. Όποιος τόλμησε να ορθώσει το ανάστημα του απέναντι στις αμερικανικές πιέσεις για ξεφόρτωμα στην πατρίδα μας ακατάλληλων και επικίνδυνων πολεμικών πλοίων φαγώθηκε από το σύστημα .

Στην Ευελπίδων ακόμη λένε : " ψηλά φτάνουν οι αετοί με τα φτερά τους και οι σαλίγκαροι με το σάλιο και τα κερατά τους" . Μη πάει ο νους σας στα τσίγκινα φτερά που φοράνε στη στολή, μιλάμε για εκείνα που κάποιοι έχουν κάποιοι στην ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: