ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Σήμερα Σάββατο τα Leopard και τα "Marder" μπήκαν στην Πολωνία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εμφανίστηκε βίντεο που δείχνει γερμανικά άρματα μάχης "Leopard-2" και οχήματα πεζικού "Marder", σε τρένο που εισέρχεται στην Πολωνία, με προορισμό την Ουκρανία. Αυτά είναι τα ίδια τα όπλα που η Ρωσία είπε ότι θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο παρακάτω σύντομο βίντεο, που τραβήχτηκε στην Πολωνία σήμερα το πρωί του Σαββάτου, 28 Ιανουαρίου 2023, η αδιαμφισβήτητη εικόνα των αρμάτων μάχης Leopard-2 από τη Γερμανία, μπορεί να τα δει κανείς σε βαγόνια με επίπεδη επιφάνεια, εντός της Πολωνίας. Στο τρένο βρίσκονται επίσης οχήματα μάχης πεζικού «Marder». To βίντεο παρακάτω :


Μεταξύ των πυρομαχικών που χρησιμοποιούνται από αυτά τα οπλικά συστήματα είναι τα βλήματα με πυρήνα ουρανίου. που η Ρωσία έχει ήδη ανακοινώσει, ότι «θα θεωρηθεί ως μια βρώμικη πυρηνική βόμβα που χρησιμοποιείται εναντίον της Ρωσίας, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες».

Μια ρωσική εταιρεία πετρελαίου ανακοίνωσε δημόσια ότι θα πληρώσει ανταμοιβή πέντε εκατομμυρία ρούβλια, που ισούται με πενήντα χιλιάδες δολάρια , για την "Πρώτη δολοφονία" από έναν Ρώσο στρατιώτη, είτε ενός αμερικανικού "M1" είτε ενός γερμανικού "Leopard-2". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: