ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Άρα, το πρόβλημα επαφίεται μόνο στην καλή θέληση των Αμερικανών να μας το αποδεσμεύσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ΕΔΩ Πολεμικό Ναυτικό: Διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή συνεργασία των νέων φρεγατών FDI HN με τα MH-60R

Άρα, αν καταλαβαίνω καλά επαφίεται στους Αμερικανούς η αποδέσμευση των τερματικών για το Hawklink, εάν κάποια στιγμή κρίνουμε πως πρέπει να προστεθεί.

Με λίγα λόγια και απλά ο Νικήτας γράφει πως στα πλοία μπορούν να τοποθετηθούν τερματικά του hawklink σαν stand alone devices που μπορούν να πάρουν κανονικά τη πληροφορία απ' το hawklink του ελικοπτέρου, χωρίς να χρειάζεται ντε και καλά να συνδεθεί με το cms. Άρα, το πρόβλημα επαφίεται μόνο στην καλή θέληση των Αμερικανών να μας το αποδεσμεύσουν.

 Εάν μας κρατάνε μουτρακια, σε 10 χρόνια θα έχει βγει ένα vtol με τις ίδιες δυνατότητες του mh60r και θα κουμπωθεί στις fdi γύρω απ' το bluescan, εάν επιλέξουμε σαν λογισμικό να το αγοράσουμε.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

με τα οπλικά δεν τα πάω καλά, ωστόσο μου ήρθαν στο μυαλό οι αγαπημένοι σας Νταίοι και το άρθρο περί ηλ/κής συνεργασίας πριν κάποιες μέρες ("Όσο στενή θα είναι με τις Doha. Αλήθεια για το Blu..") Τι να γράφει άραγε η εξίσου αγαπημένη σας Πτώση,ότι θα κάνει λάθος το Γκούκλ τρανσέητ από αμερικάνικα σε γαλλέζικα;;;
Επίσης επειδή ο αξιολογότατος κ.Κ.Γρίβας τονίζει πάντα πόσο σημαντική είναι η ηλ/κη διεπαφή όλων των συστημάτων και πώς μέσω αυτής τα 10 Ραφάλ κάνουν ζάφτι 40 Φ16 (α ρε συ Συρίγο, πιό απογοήτευση και από τη δίδα που ανέφερα στο σχόλιο με τις καντάδες κατάντησες) λέτε να καταρφήσουν και το τμήμα ηλεκτρονικών του ναυτικού μετά απ'άυτό του στρατού να δέσουν το γά'ι'δαρο τους στο επερχόμενο ενδοΝΑτο'ι'κό σργμένο επεισόδιο;;;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ