ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Τι έγινε ρε μάγκες; Που πήγαν οι SM2; Ποτέ δεν μας έδωσαν οι Αμερικανοί όπλα υπεροχής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι έγινε ρε μάγκες; Που πήγαν οι SM2; Που πήγαν τα "εδώ μας αποδεσμεύουν φου35, sm2 δεν θα αποδεσμεύσουν"; Όλα καλά; Είμαστε ρωσοψεκ; Μήπως γαλλοψεκ; Μήπως κομμουνια ή μήπως ρεαλιστές; Ποτέ δεν μας έδωσαν οι Αμερικανοί όπλα υπεροχής. Μόνο η Γαλλία το έκανε (exocet scalp).

-Δεν μπορούν οι Αμερικανοί να μας δώσουν μεγάλο απόθεμα. 

- Ε ας αγοράσουμε τότε sm2 

- Όκι, Όκι. Καλύτερα να δώσουμε λεφτά για πιστοποίηση aster 30 και να αγοράσουμε επιπλέον aster 30 ή να δώσουμε λεφτά για ανάπτυξη iris t slx και μετά να τον αγοράσουμε. 

-Νιε, όπως τα λες θα 'ναι

Το δεν μας δίνουν 122SM2, άρα να βάλουμε Αστέρ30, σημαίνει δεν μας δίνουν ούτε έναν SM2. Γιατί 32 SM2 τελευταίας γενιάς θα είναι υπεραρκετοί, μαζί με ESSM, Τόμαχωκ, ASROC, SM6, αλλά για να λένε Τίκο με Αστέρ καταλαβαίνετε ότι δεν δίνουν όχι Τόμαχωκ και SM6, αλλά ούτε SM2.

Και άμα ξεκινήσουμε πιστοποιήσεις σε aster 30 ή ανάπτυξη irist slx θα μας βγει πιο ακριβό. Εξάλλου και οι aster 30 δεν φυτρώνουν σε δέντρα, τους αγοράζεις. Άρα, για μια ακόμα φορά επιβεβαιωνόμαστε. Στην φρεγατιάδα δεν υπήρχε ποτέ sm2. Εξού και η επιλογή της προηγούμενης ηγεσίας του ΠΝ.

Και μην ακούσω κανέναν να πει ότι δεν έδιναν ούτε στους απέναντι , διότι στους απέναντι ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ να φτιάξουν βιομηχανία . Το ήθελαν αυτό και οι Τούρκοι, αλλά τώρα το μετάνιωσαν.

Τα άρθρα με μέρος του τίτλου "Think Out Of The Box", που δημοσιεύουν τα ιστολόγια του συγκεκριμένου περιοδικού, στερούνται τεχνικής τεκμηρίωσης, συγχέουν εξειδικευμένα δεδομένα και γενικότερα θυμίζουν πρωτόλεια απόπειρα συγγραφής από πρόσωπα μη σχετικά με το ναυτικό αντικείμενο.

Πάνε καλά;;;   Aster 30 και Iris T σε πλοίο του 70 που τα ηλεκτρονικά του δεν υποστηρίζονται από τον κατασκευαστή;;; Ή που δεν θα έχεις πηγαιους κωδικούς για ενσωμάτωση των όπλων;;;; Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε. Θέλουμε εδώ και τώρα άλλα με όπλα των S.

Δεν υπάρχουν σχόλια: