ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

«Τελευταία» ευκαιρία για τους SPIKE NLOS - Επιστρέφουν στην Αθήνα οι Ισραηλινοί

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τα ίδια άτομα παρέμειναν. Σκατά τα έκαναν και πριν, σκατά τα κάνουν και τώρα. Τους βάλαμε και για 20 χρόνια στην Ελλάδα ,να μας κατασκοπεύουν νόμιμα .

Σε «αδιέξοδο» οδηγείται το ζήτημα της προμήθειας των ισραηλινών πυραύλων ακριβείας SPIKE NLOS/ΕR2 για τον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό καθώς μετά από μήνες διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην Αθήνα και το Τελ Αβίβ, δεν διαφαίνεται «λευκός» καπνός.

Τη Δευτέρα, οι ισραηλινοί επιστρέφουν στην Αθήνα καθώς «λήγει» η άτυπη παράταση που είχε δοθεί προκειμένου η ελληνική πλευρά να αποφασίσει αν τελικά θέλει το σύστημα, για το οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και σχεδόν τρία χρόνια. Πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι πρόθεση του Τελ Αβίβ είναι να διακόψει τις συζητήσεις με την Αθήνα καθώς υπάρχουν άλλοι πελάτες που ζητούν να προμηθευτούν άμεσα τα συγκεκριμένα συστήματα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ανέφερε ότι οι συμβάσεις θα υπογραφούν στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου. Ανάλογες διαβεβαιώσεις όμως, είχαν δοθεί και πριν τις γιορτές με την ηγεσία να χαρακτηρίζει τότε το θέμα «λήξαν», προσδιορίζοντας μάλιστα την ημερομηνία των υπογραφών στα τέλη Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Φιλε Λυκαστρε γυρισαμε απο το Λαγκαδα αντε ετοιμασε την ομαδα ο καιρος ερχεται.
Ο θεος με φυλαξε και δεν εβρεχε γιατι οι μπαγασηδες δεν σταματουσαν με τιποτε,μη σου πω με εφυγε και η πετρα απο τα νεφρα απο το ζορι μου.