ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ότι και να κάνετε είναι πολύ αργά. Οι δυνάμεις της κόλασης που οδηγούν αυτόν τον πόλεμο μεταξύ των Σλάβων αδελφών δεν θα αρκεστούν μόνο σε αυτό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ομάδα εξοπλισμών της Rheinmetall θα μπορούσε να παραδώσει συνολικά 139 άρματα μάχης Leopard Type 1 και Type 2. Αυτό αναφέρει το «Redaktionsnetzwerk Deutschland» στην έκδοσή του σήμερα Τρίτη, επικαλούμενο εκπρόσωπο της εταιρείας. 

«Έχουμε ακόμα 22 οχήματα από τα Leopard 2A4 που θα μπορούσαμε να προετοιμάσουμε για χρήση και να τα παραδώσουμε στην Ουκρανία», είπε στο RND. "Η επισκευή αυτών των οχημάτων θα διαρκέσει σχεδόν ένα χρόνο. Η παράδοση θα είναι δυνατή στα τέλη του 2023/αρχές του 2024. Υπάρχουν επίσης 29 Leopard 2A4 στα οποία εργαζόμαστε για τα έργα ανταλλαγής δακτυλίων και τα οποία θα έχουμε ήδη έτοιμα το Απρίλιος/Μάιος 2023.

" Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Από τα Leopard 1 θα μπορούσαμε να διαθέσουμε 88 οχήματα». Η μικτή κατάσταση είναι «πολύ ασταθής» λόγω του πλαισίου πολιτικής ασφαλείας, των διαφόρων μορφών άμεσης ή έμμεσης παράδοσης και των μεταβαλλόμενων προτεραιοτήτων των παραγγελιών. «Είναι λοιπόν δύσκολο, για παράδειγμα, να ονομάσουμε συγκεκριμένες περιόδους για τις παραδόσεις», είπε ο εκπρόσωπος.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ότι και να κάνετε είναι πολύ αργά.  Οι δυνάμεις της κόλασης που οδηγούν αυτόν τον πόλεμο μεταξύ των Σλάβων αδελφών δεν θα αρκεστούν μόνο σε αυτό...Τα κράτη της Βαλτικής έχουν ήδη παραδώσει όλα τα τάνκς και τα πυροβόλα τους στην Ουκρανία. Οι στρατοί του ΝΑΤΟ των χωρών της Βαλτικής δεν έχουν πλέον πυροβολικό. Και η κατάσταση είναι παρόμοια με τα πυρομαχικά των Αμερικανών. Τα αποθέματα πυρομαχικών για άλλες πιθανές περιοχές κρίσης έχουν ήδη εξαντληθεί.

Υπάρχει μια παγκόσμια συνεργασία για να γίνει όλο αυτό. Για  παράδειγμα όταν η Μέρκελ δίνει μια συνέντευξη στο Zeit που βοηθά πραγματικά τον παλιό κατάσκοπο φίλο της Πούτιν να παρακινήσει τον λαό του για αυτόν τον πόλεμο. Μάλλον παρόμοια θα είναι τα πράγματα και με τα «γερμανικά» τανκς. Ο Πούτιν το χρειάζεται αυτό για να μπορέσει να αναβιώσει τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο ενάντια στους Γερμανούς Ναζί.  

Ο Kolomoisky και ο ραβίνος Natan Khazin έχουν ήδη συμβάλει καθοριστικά στην ίδρυση του ναζιστικού τάγματος Azov. Χωρίς αυτόν τον στρατό, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο για τον Πούτιν να πείσει τους Ρώσους του να πραγματοποιήσουν μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση». Συμμετέχουν όλοι και  όλοι είναι απλά πιόνια σκακιού προγραμματισμένα πολύ εκ των προτέρων.

4 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ακόμη μια σχετική τοποθέτηση

https://www.voltairenet.org/article218706.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Ηλιου Αλκή...να υποθέσω ότι σου αρέσει το συγκεκριμένο ιστολόγιο του Thierry;; Κάτι πάει να πει ο Thierry..το φέρνει από εδώ το γυρνάει από εκεί αλλά αυγά δεν σπάει για να κάνει ομελέτα. Για παράδειγμα σε αυτό το σημείο :

"The current U.S. strategy, which does not weaken Russia but the European Union under the pretext of fighting Russia,"

Ποιά στρατηγική;;; Και αυτή η στρατηγική είναι πράγματι των Αμερικανών ή μήπως άλλοι αποφασίζουν την στρατηγική ΚΑΙ για αυτούς. Και αφού η "στρατηγική" των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ είναι με το μέρος της Ουκρανίας και ενάντια της Ρωσίας τότε ΠΩΣ η στρατηγική τους ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ την Ρωσία αφού η Ε.Ε είναι που χάνει όλα τα καπίκια της;;; χα χα χα

Θυμάσαι τι έγραφα περί πρέφας πριν τον Thierry που τα γραφει σήμερα;;
Εδώ περί πρέφας

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/12/blog-post_26.html

" Οπότε η στρατηγική που συνήθως διαμορφώνεται είναι να βάλουν δύο τον τρίτο παίχτη "στην μέση" και να του πάρουν, κατ' αρχάς, όλα του τα καπίκια. Μετά το παιχνίδι γίνεται απλό. Είτε ο ένας είτε ο άλλος θα βγει νικητής."

Πρώτος στόχος είναι η αποδυνάμωση της Ε.Ε για αυτό την έχουν βάλει στην μέση ΗΠΑ και Ρωσία και της κλέβουν όλα τα καπίκια.

Δεύτερος στόχος είναι η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ της Ρωσίας. Και η Κίνα είναι μέσα στο κόλπο αυτό, μιας και οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ συνεργάζονται με την Κίνα.Οι ονειροπόλοι στην Ρωσία ίσως να νομίζουν την Κίνα ως σύμμαχο στη βάση που το επιθυμούν. Αλλά η Κίνα δεν νοιάζεται για τους Ρώσους ονειροπόλους. Έχει τα δικά της συμφέροντα.

Η Ρωσία είναι σαν μια αγελάδα για την Κίνα. Το γάλα είναι καλό. Αλλά όταν δεν θα υπάρχει γάλα, μετά θα σκοτώσουν την αγελάδα για το κρέας.

Τρίτος στόχος είναι να γίνει η Βόρεια Αμερική μία ζώνη. Όχι χώρα, ζώνη. Οτιδήποτε δίνει η Ρωσία στο Μεξικό είναι ωχρό σε σύγκριση με αυτό που παρείχε η Κίνα..Η Κίνα καθώς το ΚΚΚ ελέγχει ΟΛΑ τα καρτέλ καθώς το ΚΚΚ θέλει οι ΗΠΑ να πνιγούν στα ναρκωτικά. Να ρωτήσω κάτι....Πώς γίνεται διαφορετικά καρτέλ αντί να εκμεταλλεύονται ότι συνελήφθη ένας αρχηγός ενός από τους αντιπάλους τους. Αντίθετα, συνεργάζονται και πολεμούν όχι μόνο την κρατική αστυνομία αλλά και τον στρατό απευθείας. Η σύμμαχος της Ρωσίας, η Κίνα, ΚΑΤΕΧΕΙ τα περισσότερα από τα λιμάνια στον Ειρηνικό στο Μεξικό που δεν θα ήταν δύσκολο να διακινήσουν λαθραία οτιδήποτε θέλουν.

Καλό σου βράδυ φίλε μου.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...


"Αλλά όταν δεν θα υπάρχει γάλα, μετά θα σκοτώσουν την αγελάδα για το κρέας."


ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα.

ΝΑΖΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας.

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις έναν ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζείς καλύτερα.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3.

ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονομάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσμο.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτοαρμέγονται.

ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειμμα για φαγητό.

ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5. Τις ξαναμετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42. Την τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά. Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, 300 ανθρώπους να τις αρμέγουν, ισχυρίζεσαι ότι εξασφαλίζεις πλήρη απασχόληση και υψηλή παραγωγικότητα και συλλαμβάνεις το δημοσιογράφο που ανακοινώνει τους παραπάνω αριθμούς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις.

ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και απλά τις λατρεύεις.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές.


ΠΗΓΗ

https://www.lifo.gr/lifoland/mikropragmata/i-pagkosmia-oikonomia-me-aploystata-paradeigmata



Υγ- Αρκετα Καλό το ιστολογιο του Τιερρυ & φίλων. Παρέχει πληροφορίες που δεν θα βρεις ανοθευτες στο μαζικό επιχειρηματικό σκοταδιστικο διαδίκτυο.

Ως θέμα ανάλυσης από εκεί και πέρα αυτό εναποκειται πιστεύω στις ιδιαίτερες ιδιότητες του κάθε αναγνώστη ( γνώση, κρίση, ανάλυση, σύνθεση, φαντασία κ.ο.κ ) μέσω της σκέψεως.

Η δική σου " ομελεττα" εξηγεί αρκετά που είναι αφανή για πολλούς. Ελπίζω να ειναι αφομοιώσιμη κιόλας διότι άλλο υπολογισμοί και άλλο πραγματικότητα για ορισμένους.

Οπωσ και να έχει ζούμε σε περίοδο κατάρρευσης, αποκαλύψεων και βίας.

Για εμένα νικητής σε κόσμο γεμάτο νεκρούς μιζέριας φτωχούς και αμορφωτους σκλάβους δεν είναι νικητής αλλά μάστιγα αποανθρωπισης.

Πιθανόν όμως να είναι απαραίτητη και αυτή η μεταβατικη κατάσταση για ένα ίσως μέλλον που διαμορφώνεται ακόμα.

Σου εύχομαι καλή μέρα να έχεις!

Για τα υπόλοιπα έχει ο καιρός!









Ανώνυμος είπε...

έίχα πρωτομάθει για τον Τιερρύ όταν το 2001 έγραψε ότι η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου είναι σκηνοθετημένη.Όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία, μετέβη στην Δαμασκό απ'όπου και έστελνε τις αναφορές του,και έφτιαξε και το σάητ με όλες τις αναλύσεις του.
τον θεωρώ αρκετά τίμιο,και αρκετά ικανό τόσο στις αναλύσεις όσο και τις προβλέψεις.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ