ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα Νο 2 ετοιμάζουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μυστικές πηγές πληροφοριών (και είναι πολλές) επιβεβαιώνουν τώρα ότι η πιθανή απόφαση της Γερμανίας να στείλει άρματα μάχης στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ρωσίας θα πυροδοτήσει μια ασύλληπτη απάντηση από τη Ρωσία.  

Η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα στη συνεδρίαση του «Πολεμικού Συμβουλίου» του ΝΑΤΟ στην Ramstein Air Βάση στη Γερμανία, αργότερα αυτή την εβδομάδα στις 20 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πηγές πληροφοριών στη Ρωσία, ο αντιστράτηγος Αντρέι Γκουρούλεφ είπε στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν  : " Ότι μόλις εμφανιστούν τα γερμανικά τανκς στο ρωσικό έδαφος, η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να ανακοινώσει γενική κινητοποίηση. "  

Ο Στρατηγός συνέχισε λέγοντας στον Πρόεδρο Πούτιν ότι «τα γερμανικά τανκς είναι μια ξεκάθαρη παραβίαση των συμφώνων αποστρατικοποίησης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου». Ο Πούτιν φέρεται να απάντησε στον Στρατηγό λέγοντας ότι «γερμανικά τανκς μπήκαν στο ρωσικό έδαφος μια φορά στο παρελθόν και κόστισαν στη Ρωσία 27 εκατομμύρια νεκρούς».  

Πηγές μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ επίσης μέσω πολιτικών καναλιών υποστήριξης πως η Ρωσία είπε στη Γερμανία ότι αυτό είναι μια Κόκκινη γραμμή και "Και ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι βέβαιο ότι θα συμβεί μετά από  αυτό".

Όλα έρχονται και "δένουν" μια χαρά.  Αν όλα τα BW Leo2 με τα γερμανικά πληρώματα (πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει) πάνε στην Ουκρανία , τότε τίποτα δεν θα μπορεί να συμβεί στον Πούτιν πολιτικά από τους Ρώσους , όλοι θα στέκονται στο πλευρό του και θα είναι υπέρ του πολέμου. Όλα τότε μοιάζουν - θυμηθείτε την συνέντευξη της Μέρκελ στην Die Zeit- σαν μια και μόνο γιγάντια βλακεία, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στον Πούτιν.

 Ως δεύτερο βήμα, ο Πούτιν στην συνέχεια θα κινητοποιήσει και τα 20 εκατομμύρια Ρώσους εφέδρους (αν και δεν έχω ιδέα πώς υποτίθεται ότι θα λειτουργήσει στην πράξη η επανεκπαίδευση από τη ρωσική πλευρά). Ο Πούτιν μπορεί να δικαιολογήσει αυτό το βήμα στον Ρωσικό λαό λέγοντας ότι την τελευταία φορά που γερμανικά τανκς έτρεξαν εναντίον της Ρωσίας, 27 εκατομμύρια Ρώσοι ήταν νεκροί στο τέλος (πολιτικά αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει).

Να σκέφτεστε πάντα , ότι ο Πούτιν και η Μέρκελ εκπαιδεύτηκαν μαζί και φυσικά βοηθούν ο ένας τον άλλον. Με τη συνέντευξη της στην Zeit, η Μέρκελ βοήθησε τον Πούτιν πολιτικά (ακόμα και διεθνώς, νομικά) με τους Ρώσους του. Ο 33 βαθμού Scholz θα κάνει το ίδιο πολιτικά με αυτό που αποκαλούν Barbarossa 2...

Υ.Γ  Η Ρωσία έχει αποφασίσει να καταστρέψει αυτά τα τανκς. Η Ρωσία διαθέτει T90M με πλήρες σύστημα μάχης που τα υποστηρίζει. Τα leapords θα συντριβούν χωρίς πυροβολικό και αεροπορική υποστήριξη. Οι Ρώσοι πυροβολητές αρμάτων θα ήθελαν μια μονομαχία με τανκς για να δείξουν πόσο αδύναμο είναι το ΝΑΤΟ. 

Υ.Γ 1  Θα επιζήσει κάποια γερμανική κυβέρνηση μετά από τις πολιτικές επιπτώσεις από την παροχή όλων των γερμανικών αρμάτων μάχης Leo2 μαζί με Γερμανούς οδηγούς τανκς και διοικητές αρμάτων μάχης και χειριστές όπλων στην Ουκρανία;; Ακόμα κι αν πάνε με τα τανκς  στη μάχη στην Ουκρανία, πόσοι Γερμανοί διοικητές αρμάτων μάχης μιλούν τουλάχιστον ρωσικά για να πολεμήσουν μαζί με τα ουκρανικά στρατεύματα δίπλα-δίπλα;;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ/Λύκαστρε, καλησπέρα
Τα T90M είναι τα ΑRΜΑΤΑ;; Εχω διαβάσει άριστες κριτικές, και μάλλον είναι αυτά που άνοιγαν σε βίντεο ένα άρθρο σας για τημ παγκόσμια σκακιέρα του Ποκερ,σνούκερ ή (για να θυμηθούμε τον Μάρκο Ντε Σαντ της "ΜΑυρης Φατρίας") την μπαρμπουτιέρα
Όπως έχω ξαναπεί οι γνώσεις μου στους εξοπλισμούς είναι υποτυπώδης,αλλά όλα τα άρθρα έλεγαν ότι το Αρμάτα μόνο με το καλό αμερικάνικο συγκρίνεται,η δική μου γνώμη απλά και μόνο εξ'όψεως , το λέοπαρντ σαν τα δικά μας είναι πολύ λιγνό, δεν ξέρω από κανόνια και ηλεκτρονικά τι έχουν ,αλλά μου φαίνεται ελλιποβαρές, αν ήταν πυγμάχοι, θα'χαν γύρω στα 15 κιλά διαφορά
Να σας κάνω και ένα ιατρικό απντέη, κοίταγα τις οδηγίες χρήσεως για την αντιβίωση για τον ώμο,και είδα ότι ήταν φαρμακοτεχνικά τροποποιημένο σκεύασμα, που μπορεί να σημαίνει απλά και μόνο ότι έχει παρασκευαστεί.συσκευαστεί.διανεμηθεί από πιστοποιημένη βιομηχανία, 'η ότι χρησιμοποιεί την νανοενθυλάκωση της δραστικής ουσίας, δηλ. τοποθετούν τη δραστική ουσία του φαρμάκου σε νανοσωματίδια τα οποία εισχωρούν στα κύτταρα.........
Ως Λουδίτης σε ότι αφορά την ιατρκή/επιστήμη/φαρμακολογία από τότε που πήγαν να το παίξουν θεοί με την Ντόλυ, και με το προηγούμενο σκάνδαλο με τη γρίππη των πτηνών και τα εμβόλια Αβραμ'οπουλου/Τσιώρδα και εν'ος 3ου που ΄ηταν και στο τημ του Κόβιντ, και επειδή έκαναν γαργάρα τις παρενέργειες από ρα ασύρματα δίκτυα, αποφάσισα νανοτεψνολογία να μην βάλω μέσα μου, όπως και παλαιότερα νανομπογιές για το ξενοδοχείο κτρ.Πλαστικό και ακρυλικό νερού, μέχρι να δούμε σε 2 γενιές τις παρενέργειες.
Ετσι άλλωστε έμεινα ανεμβολίαστος βάσει Ιατρικής και κοινής λογικής Δεν έχει ξαναβγεί εμβόλιο σε 8 μήνες όταν όλα τ'άλλα κάνουν τόσα χρόνια, και με τεχνολογία μΡΝΑ,που αναφέρεται στο ΔΝΑ.Μίλαγα με μια κτηνίατρο, που έκανε το εμβόλιο από τις πρώτες, και μου λέει "Εμείς στην βιολογία μάθαμε ότι το ΡΝΑ δεν αλλάζει το ΔΝΑ". Εγώ που ήμουν σε Κλασσικό Λύκειο και σκράπας στη βιολογία, θυμάμαι ότι είναι αυτό που δίνει τις εντολές στο ΔΝΑ,¨αρα λέμε έχουμε το ΔΝΑ που είναι ρύζι , κιμάς, ντομάτες, αλλά το μΡΝΑ που τα φτιάχνει γεμιστά, ΔΕΝ επιρρεάζει το ΔΝΑ Ελπίζω να μην σε δούμε με ουρά του χρόνου, και τον Μπούρλα να λέει ότι "κάναμε λάθος, αλλά τώρα έχετε καλύτερη ευστάθεια, θα γλυτώσουμε κατάγματα και θανάτους από πτώση"
Τα νανοσωματίδια είναι και αυτά νέα στην πιάτσα.Θυμάμαι ακόμα το κάζο με τις πλαστικές σακούλες που τις έκαναν διασπώμενες, και από κει ποτ πέθαιναν 100 χελώνες στους ωκεανούς που τις έτρωγαν, φτάσανε όλα τα ζώα με ασθμα από τα αιωρούμενα , και σκάνε και από ασφυξία τα φύκια στις ακτές
Ελπίζω να βρήκατε τς απόψεις μου ενδιαφέρουσες, και πραγματικά θα ήθελα να κάνετε τον κόπο να μου δώσετε τα φώτα σας με ένα σχόλιο
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , πολύ φοβάμαι για να γλιτώσουν από μια Νυρεμβέργη 2 για τα εμβόλια οι μπροστινοί θα μας οδηγήσουν στον όλεθρο και όπως λες και κυρίως στην Ευρώπη . Και δεν βλέπω κανέναν σε θέση ισχύος να θέλει να το σταματήσει . Χτες βρήκαν πάλι 32 χρονών νηπιαγωγό στην Θεσσαλονίκη τάβλα στο σπίτι της . Πόσο να κρύβονται ακόμα , θέλουν άλλο αφήγημα γιατί κάποια στιγμή ένας τυφλωμένος γονιός αν το εμπεδώσει θα θέλει εκδίκηση . Να είστε καλά όλοι .

kakos04

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Ο τυφλωμενος γονιος και πολεμος να γινει θα ζητησει παλι εκδικηση,ειδικα αν εχει και ενα δραμι μυαλο θα αρχισει απο τις κεφαλες και μετα θα παει στους υπηρετες.
Και εγω αυτο νομιζω Κακε θα προσπαθησουν με τον πολεμο να κρυψουν την πληρη αποτυχια τους στα εμβολια αλλα δυστιχως η κριση θα ειναι πολυεπιπεδη ηδη φαινονται τα πρωτα σημαδια.
Φιλε Ξενοδοχωφ νανοτεχνολογια ειχαν και οι Αρχαιοι το θεμα ειναι πως την χρισημοποιεις
Και μια ερωτηση προς τον κυριο Λυκαστρο.
Οι Γερμανοι ειναι τοσο απροετημαστοι οσο φαινονται?Η μηπως προετημαζονται καιρο και μεις δεν εχουμε ιδεα,αλλιως το να ερεθιζεις ενα λαο που κατεσφαξες μαλλον για χοντρομαλακια μου φαινεται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι Γερμανοι ειναι τοσο απροετημαστοι οσο φαινονται?"

Τελείως απροετοίμαστοι φίλε μου...και αυτό δεν το λέω διότι το βγάζω από το μυαλό μου, αλλά διότι μιλάω τακτικά με Γερμανούς που αγαπούν την χώρα τους όπως εμείς την δική μας. Μου λέει χθές ένας Γερμανός...." τα ανακαινισμένα Leo2's δεν θα είναι διαθέσιμα πριν από το 2024. Αξιόπιστα είναι μόνο τα μισά από τα 350 γερμανικά Leo2."

Οπότε η άμυνα της Γερμανίας είναι μισή και για αυτά που είναι ακόμα λειτουργικά δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, και μετά θα κάνουν bang bang και θα φωνάζουν bang bang στον πόλεμο των τανκς γύρω από το Βερολίνο.!!! Μην πας μακριά και εμάς μας έχουν αφοπλίσει...ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΔΥΣΗ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ.

Θα στείλουν όσα γερμανικά τανκς ακόμα είναι λειτουργικά στην Ουκρανίαγια να σκοτώσουν Ρώσους, και αυτό θα βοηθήσει τον Πούτιν και τον πόλεμό του επειδή μπορεί στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσει για να κινητοποιήσει τους Ρώσους του γενικά.

Έτσι, στο τέλος ο Πούτιν θα έχει 10 εκατομμύρια στρατιώτες υπό τα όπλα και η πολιτοφυλακή των Γερμανών θα είναι χωρίς τανκς. Τα Leo2 θα καούν όπως και τα 2500 ουκρανικά τανκς ρωσικής κατασκευής πριν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα ζάρια λοιπόν ρίχνονται ξανά. Μετά τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτοί που τους έστησαν ετοιμάζονται να κερδίσουν άλλο έναν νικηφόρο Τρίτο Γύρο με απ'όλα και με κρεμμύδι (για πολύ κλάμα), και θα δούμε πάλι μια ρωσική σημαία κυματίζει ξανά πάνω από το Ράιχσταγκ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επειδή όπως έχουμε πει η Μέρκελ και ο Πούτιν προέρχονται από την ίδια στοά, ο Αμάλεκ θα τα πάει ακόμα χειρότερα. Χάρη στη Μέρκελ, ο Πούτιν μπορεί στη συνέχεια να καταστρέψει τους Γερμανούς για τρίτη φορά ως σχεδιαστής και ηγέτης ενός επιθετικού πολέμου (από το 2014 στο Ντονμπάς) και μετά είναι καιρός να εκχωρήσει ξανά εδάφη και επανορθώσεις. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, γιατί οι Γερμανοί έχουν ήδη ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ πλήρως μέχρι να έρθουν επιτέλους ΚΑΙ οι Ρώσοι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τα T90M είναι τα ΑRΜΑΤΑ;; "

Ναι κ. Ξενοδόχε είναι τα γνωστά ARMATA πολύ σωστά το σκεφτήκατε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχουν αποφασίσει ότι η άμυνα της Γερμανίας(όπως και της Ελλάδας) ΔΕΝ χρειάζεται να έχει τάνκς.!!Εάν οι «πραγματικοί» Ουκρανοί στρατιώτες δεν μπορούν να σταματήσουν τους Ρώσους αδερφούς τους με τα γερμανικά Leo's, τότε ο πολύχρωμος στρατός των Γερμανών δεν θα τα καταφέρει καθόλου.

Και αυτό σημαίνει ότι οι Γερμανοί θα πληρώνουν και πάλι μέχρι το 20122 αποζημιώσεις στους νικητές.Η Γερμανία έχει ΗΔΗ ξεκινήσει και ΜΠΕΙ μέσα στον πόλεμο από το 2014....και ο χαμένος πληρώνει πάντα, όπως ήδη γνωρίζουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ελπίζω να βρήκατε τς απόψεις μου ενδιαφέρουσες, και πραγματικά θα ήθελα να κάνετε τον κόπο να μου δώσετε τα φώτα σας με ένα σχόλιο"

Κ.Ξενοδόχε...πάντα όταν έχω χρόνο απαντώ (όπως σήμερα).Τώρα στο θέμα μας, όντως βρίσκω τις σπόψεις σου ενδιαφέρουσες αλλά να γνωρίζεις ότι γιατρός δεν είμαι και αυτά που σας λέω είναι ότι διαβάζω και βρίσκω από ανθρώπους που το κατέχουν το θέμα. Ξέρεις τι ήταν αυτό που με απασχολούσε εμένα πολύ και μου τριβέλιζε το μυαλό;;

ΓΙΑΤΙ αυτή η επιμονή με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ανθρώπων...αφού όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έχει σχέση με το να μην κολλήσουμε την ασθένεια (την όποια ασθένεια η ιό) και τι στο καλό θέλουν να πετύχουν με την τεχνολογία των mrna σκευασμάτων διότι εμβόλια δεν είναι. Το να ψωφήσουμε μαζικά οι άνθρωποι είναι η εύκολη απάντηση διότι αυτό είναι το μόνο εύκολο το πετυχαίνουν και με άλλες μεθόδους , χωρίς να μας το πούν και χωρίς την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ .

Το σκεφτόμουνα για καιρό και κατέληξα ότι όλα είναι θέμα ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ,ΕΝΤΟΛΕΣ που δέχεται το σώμα σε σχέση με τις συχνότητες και μάλιστα τις ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ συχνότητες. Και αυτό το οποίο δημιουργείται μέσα από το "σασί" που έχουν δημιουργήσει δίνοντας εντολές στον ΑΙΘΕΡΑ γύρω από το "σασί" -αυτό στο οποίο δηλαδή μετατρέπεται ο Αιθέρας και το βλέπουμε εμείς- αυτό είναι που νομίζουμε ότι σταματάει να ζει.

Στην πραγματικότητα το "σασί" είναι επαναχρησιμοποιήσιμο ...και εντολές παίρνει ο Αιθέρας από το "σασί". Το θέμα είναι ΤΙ χρήση γίνεται και ΠΟΙΟΣ τα χρησιμοποιεί.

Τόσο το dna όσο και το mrna επηρεάζονται από τις ΣΥΝΧΟΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για τον χρόνο κ' τις απαντήσεις σας.
Επειδή έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο, μπορώ και κάθομαι και σκέφτομαι...
Ενα από τα πράγματα που με εξέπληξαν, είναι η καθοδική πορεία των γνώσεων μέσα από την υποχρεωτική εκπαίδευση.Οσοι τελείωσαν σχολείο ανάμεσα στο 50-80, θα ήταν άνετα δάσκαλοι στις τάξεις που βγήκαν μετά,σε όποια βαθμίδα
Πρόλαβα ίσα ίσα ένα πρότυπο γυμνάσιο & λύκειο, που μ'εκανε άνθρωπο, παρ'όλο που είχα-και έχω - τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Ο πατέρας μου που τελείωσε νυχτερινό έχει καλύτερες γνώσεις από κει.Κοίταξα και κάτι βιβλία δημοτικού πριν 10 χρόνια, και κατάλαβα.
Ομως υπάρχουν και άλλα που άλλαξαν :
Η διατροφή- τοτε λίγη αλλά αγνή, τώρα χημεία-αντιβιωτικά στο 90%
Η ποιότητα αέρα
Τα δίκτυα-Πρώτα το πλέγμα της ηλεκτρικής καλωδίωσης στο διαμέρισμα,και πλεόν τα ασύρματα+ το κινητό,και το ασύρματο σταθερό.
Η τηλεόραση που πέρα από πρότυπα, ως μέσο δεν είναι πλέον θερμό/λαμπάτο, αλλά ψυχρό.Κάτι που χαλάει τον ύπνο, και ως ακτινοβολία, αλλά και γιατί σου τρώει ώρα(αν δεν είχες,θα κοιμόσουν)
Γυρνώντας στις συχνότητεςπου αναφέρετε στην απάντηση σας, Πριν 5-6 άρθρα είχα στείλει μια μελέτη του νορβηγικού στρατού ότι οι γεννηθέντες μετά το 70 (στην τσίλια πρόλαβα....) είναι πιό χαζοί ,ενώ από το 50 που πρωτοξεκίνησαν τις καταγραφές αξιολόγισης, η εξυπνάδα ήταν ανοδικοί.
Μία 2η μελέτη , διατείνεται ότι αυτό ισχύει για όλες τις αστικές περιοχές, υψηλού βιωτικού επιπέδου, όπου η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα. Το είδα αυτό στην Τα'υ'λάνδη: Το 2005 ,μου είχε κάνει εντύπωση που όλα τα παιδιά στις πόλεις έμεναν στο μαγαζάκι της μαμάς καρφωμένα στην τηλεόραση χαζεύοντας σαπουνόπερες.Το 12, αυτά τα 8χρονα είχαν γίνει ψιλόλιγνα αγοράκια με φράντζα ρουχαλάκι επώνυμο και ΑηΦων, τα δε κοριτσάκια άσχετα επαγγέλματος και σπουδών, μια αρπαχτή για το νέο Αηφων,την έκαναν σίγουρα.
Εβλεπα ένα ντοκυμανταίρ χτες περί μαζικής ύπνωσης, και 1ο παράδειγμα είχε τα κινητά.....
Αν τέλος βάλουμε και στην εξίσωση το τι χασίσι έχει πιεί η νεολαία μετά το ΠΕΤΑΝΙ ΜΠΕΡΙΣΣΑ και τα ρέηβ πάρτυ με τα κουμπιά της μοσσάντ, αρχίζει και γίνεται πιό καθαρό
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ