ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Είτε πάμε σε FCX-30 είτε σε GW θα πρέπει να μπει για διασύνδεση με τις FDI.Τις φαιδρότητες για διασύνδεση με μονάδες που κοντεύουν τα 20-30 χρόνια ας τις ξεχάσουν κάποιοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Κάθεται και γράφει ο άλλος υποθετικά σενάρια για πλοία που μπορούσαμε να ζητήσουμε (La Fayette, M, LCS, Tico, Type 23) για να πιάσουμε την οροφή των 18 πλοίων. Πρώτη επισήμανση η μη αναφορά στα ΑΒ (γιατί άραγε). 

Έπειτα για τα περισσότερα πλοία έχει επισημανθεί στο παρελθόν πως είτε δεν αποδεσμεύονται σε χρόνους που θα είχαν κάποιο επιχειρησιακό όφελος είτε αποτελούν βαρίδι στην ουσιαστική αναγέννηση του στόλου. Άμα κάποιος πιστεύει ότι με 5,5 δις φτιάχνεις από το μηδέν στόλο 18 πλοίων πρώτης γραμμής καλά θα κάνει να αναθεωρήσει.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Ή πληρώνεις και έχεις πλάνο δεκαετίας(+) με εγχώριες ναυπηγήσεις πέραν των έξω ναυπηγήσεων ή περιορίζεται ο στόλος σε αριθμό αναγκαστικά ή αγοράζεις ότι πλέει και λες ότι έχεις στόλο στα χαρτιά, μιας και είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Ένα από τα παραπάνω 3 σενάρια έχει να επιλέξει η επόμενη κυβέρνηση, όχι το ΠΝ. Το ΠΝ εισηγείται στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Δεν δίνει λεφτά όπως ψευδός έχει γραφτεί. Τέλος γράψανε ότι μπορεί να μπει SETIS στις FCX-30 (προσωπικά δεν το πιστεύω), άρα όλα λυμένα.

Είτε πάμε σε FCX-30 είτε σε GW θα πρέπει να μπει για διασύνδεση με τις FDI. Τις φαιδρότητες για διασύνδεση με μονάδες που κοντεύουν τα 20-30 χρόνια ας τις ξεχάσουν κάποιοι. Βέβαια αυτό μπορεί να γράφτηκε για λάσπη κατά των Γάλλων σε δεύτερη φάση. Έχει γίνει και στο παρελθόν εξάλλου.  

Y.Γ  Το ΠΝ κινδυνεύει να ηττηθεί χωρίς να πέσει σφαίρα λόγω επιλογών.Το έχουμε πει και παλαιότερα. Μην αφήνεται το ανιψάκι σας να γράφει στο διαδίκτυο και εσείς να διακοπάρετε λόγω τριημέρου. Δεν μαζεύονται αυτά μετά. Αναζητείται (μάταια) σοβαρότητα.


 

Κάπου εδώ να ευχηθούμε καλό κλείσιμο (εξάλλου δεν θα είναι και η πρώτη φορά). Αυτά γράφουν μέσα στο παραλήρημα τους οι  'έγκριτοι'. Επικοί ηλίθιοι και ψεύτες. Το ποσό ήταν 6,9δις για τις MMSC. Ας είμαστε καλόπιστοι και ακολουθήσουμε το παρακάτω. Έστω ότι μιλάμε για 5 πλοία και όχι 4. 6,9/5=1,38 και επειδή είμαστε άπλες κάντε και 10% έκπτωση, 1,38*0,9=1,24. Άρα γελοιότητες ότι θα έβγαινε πολύ πιο φθηνά που λένε και ξαναλένε.

Οπότε τελικά για 3 MMSC πάει στα 3,72δις, ενώ αν βάλεις και τα ταμεία(+10% όπως στις FDI) πάμε στο ωραίο 4,09δις. Άρα βλέπουμε ποιος έπραξε ως όφειλε (ΠΝ) και ποιος διέδιδε fake news για second to none προτάσεις από Αμερική.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν επίσης ξύλο για διασπορά παπαριών μετά συγχωρήσεως . 4 fdi για αρχή και όσες gowind 10-12 μπορούμε σαν αστακούς μαζί με drone καμικάζι ή θυσίας για προστασία των πλοίων . Στην εποχή της διασύνδεσης αυτοί έχουν μείνει στην επιτραπέζια ναυμαχία με τα πλοία του Περλ Χάρμπορ τρομάρα τους δεν θυμάμαι και τα ονόματα . Και το σάλιο τζάμπα είναι για μερικούς .

kakos04