ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Η Δύση/ΗΠΑ/ΝΑΤΟ έχει ήδη χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mε ρωτά ο Βρασίδας ποιος υποτίθεται ότι θα κερδίσει τον πόλεμο του ΝΑΤΟ, της Ουκρανίας/Ρωσίας και τι θα σημαίνει για την Ηγεμονία των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής το κίνημα στις ΗΠΑ για την ατζέντα του «κακού CO2» για το κλίμα , τις LGBT μπουρδίτσες ,δεν βοηθά να κερδίσουνε κανέναν πόλεμο - έτσι θα μπορούσε κανείς να μαντέψει ότι το σχέδιο για τη Δύση είναι πιο πιθανό να τον χάσει αυτόν... τον πόλεμο.

Η Δύση/ΗΠΑ/ΝΑΤΟ έχει ήδη χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και επάξια, καθώς ήταν η ενορχηστρωμένη επανάσταση του Μαϊντάν/Έγχρωμη Επανάσταση του 2014 που ενορχηστρώθηκε από τις ΗΠΑ/CIA που έφερε το φιλικό καθεστώς του Ποροσένκο στις ΗΠΑ στην εξουσία, ακολουθούμενο από το καθεστώς Ζελένσκι. Μέχρι το 2014 υπήρχε απόλυτη ειρήνη και αρμονία στη γειτονιά, μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας.  

Στη συνέχεια, οι ΗΠΑ πυροδότησαν τον πόλεμο και παρακινούν τους Ουκρανούς, σε σημείο που, παρά το σύνολο των φιλικών ΜΜΕ, οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και η Ουκρανία έχουν χάσει τον πόλεμο, αλλά η ύβρις του Ζελένσκι και η αποτυχία να διαπραγματευτεί με τους Ρώσους, θα εξακολουθήσουν και έτσι θα καταστραφεί περισσότερο η Ουκρανία και θα σκοτωθούν πολλοί περισσότεροι Ουκρανοί. Οι Ουκρανοί δεν πεθαίνουν για τη χώρα τους, πεθαίνουν για τον Ηγεμονικό Ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ.

Αν κοιτάξουμε την ειρηνευτική πρόταση που υπέβαλαν οι Ρώσοι τον Μάρτιο του 2022, απλά δεν ζητούσαν τίποτα παράλογο περίπλοκο, απλώς Όχι ένταξη στο ΝΑΤΟ για την Ουκρανία και εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ και των υποχρεώσεων που η Ουκρανία δεν είχε εκπληρώσει από το 2014 , ενώ η Κριμαία θα παρέμενε μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.  

Ωστόσο, όλα αυτά έχουν πλέον αλλάξει λόγω των ενεργειών των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και της Ουκρανίας, και οι Ρώσοι δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από την πλήρη προσάρτηση της περιοχής του Ντονμπάς για να αποτελέσουν μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας μαζί με την Κριμαία και μια αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη περίπου 150 χλμ από τα σύνορα του Ντονμπάς και καμία ένταξη στο ΝΑΤΟ. 

Στην πραγματικότητα, η Ρωσία μπορεί να το προχωρήσει ακόμη και ένα βήμα παραπέρα και να απαιτήσει πλήρη αποστρατικοποίηση ολόκληρης της Ουκρανίας, εάν ο Ζελένσκι δεν παραδοθεί σύντομα. Αλλά τυπικά για τις ΗΠΑ, και τις άλλες 33 παράνομες συγκρούσεις στις οποίες έχουν εμπλακεί από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, θα τρέξουν μακριά να το σκάσουν στη μέση της νύχτας (το Αφγανιστάν είναι ένα παράδειγμα) και θα αφήσουν πίσω τους την καταστροφή που έχουν προκαλέσει, όπως ακριβώς έχουν κάνει σε κάθε άλλη παράνομη σύγκρουση.  

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μια ενδιαφέρουσα μελέτη περίπτωσης, το οποίο υποβλήθηκε σε μια ενορχηστρωμένη αλλαγή καθεστώτος των ΗΠΑ τη δεκαετία του '90, η οποία άφησε τη χώρα σε απόλυτο χάος, αλλά από τότε που μπόρεσαν να πάρουν τον έλεγχο της μοίρας τους, εκτός της επιρροής των ΗΠΑ, η χώρα έχει γίνει ένα παράδειγμα επιτυχίας. Βλέπουμε αυτήν τη στιγμή το Πακιστάν να καταρρέει μετά την ενορχήστρωση της άκρως τεχνικής Αλλαγής Καθεστώτος των ΗΠΑ το 2021, αφαιρώντας τη νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση του Ιμράν Χαν από το αξίωμα, ο οποίος είχε σταθεροποιήσει τη χώρα και σιγά σιγά την ανέτρεπε. 

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία μετά από μια σειρά έμμεσων αποδεικτικών στοιχείων, ότι οι ΗΠΑ ανατίναξαν τον αγωγό Nordstream, μαχαιρώνοντας έτσι πισώπλατα* τους συμμάχους της ΕΕ, σε μια προσπάθεια να τους αναγκάσουν να αγοράζουν LNG από τις ΗΠΑ με τιμή μεγαλύτερη από το διπλάσιο του τιμή που πλήρωναν στο ρωσικό αέριο. Το έχω ξαναπεί, και το ξαναλέω, οι ΗΠΑ ΔΕΝ είναι φίλοι κανενός και πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Υ.Γ Αυτό που έγινε στην Ουκρανία από τη Στραουσιανή Νούλαντ, θα μπορούσε να ονομαστεί με θρησκευτικούς όρους ως μια κακή προγραμματισμένη αιματοχυσία.Ο Ζελένσκι ήταν απλώς ένας άλλος προγραμματισμένος ηθοποιός (10 χρόνια νωρίτερα), που μπήκε σε ένα εντελώς διεφθαρμένο σύστημα, ως ένα είδος υποψηφίου σωτήρα. Όλα αυτά ήταν καλά σχεδιασμένα και εκτελεσμένα, και οι Ουκρανοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τον ψηφίσουν (κάτι εβδομήκοντα δυο το έκαναν). Και οι δύο πλευρές, Ρώσοι και Ουκρανοί είναι θύματα σε αυτό το παιχνίδι και πληρώνουν ένα τίμημα, το οποίο μπορούσε να αποφευχθεί εντελώς - αν οι ΗΠΑ κρατούσαν το θανάσιμο χέρι τους μακριά από τις ουκρανικές υποθέσεις...

* Τέτοιοι μούλοι και σκατάδες είναι τα Τζόνια, πάντα προδίδουν τους συμμάχους τους....

Και ΕΔΩ : Πόσες φορές τα έχουμε πει και εμείς ΕΔΩ ,  και ΕΔΩ ότι δεν θέλουν η Ελλάδα να έχει αξιόλογο ΠΝ διότι πως αλλιώς θα επιτευχθεί ο τελικός τους στόχος που είναι το kazan kazan ή αλλιώς συνεκμετάλλευση ή αλλιώς συνδιάχείριση του Αιγαίου. Στην πραγματικότητα οι Ουσαίοι μας ζητάνε να αφοπλιστούμε εθελοντικά ...Τώρα μας ζητάνε και λεφτά από πάνω.!! Πόσες φορές έχω γράψει εδώ μέσα ότι οι Αμερικάνοι πάντα προδίδουν τους συμμάχους τους;; Από το 2018 το έγραφα ΕΔΩ, και ΕΔΩ ,δεν αφορούσε μόνο τους Κούρδους, αλλά και εμάς. Θα τα πούμε όμως με αυτά τα λαμόγια...όταν θα έρθει η ώρα οι Σίνες να τους επιτεθούν στρατιωτικά.

Οι ΗΠΑ θέλουν να θυσιάσουμε τα ελληνικά νησιά  ως άλλη Ιφιγένεια στον βωμό του ταταρομογγόλου Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: