ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ!! ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑΥΑΡΧΕ...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο κύριος Αδαλής λέει  ακριβώς αυτά που φωνάζουμε και εμείς εδώ και μήνες.!! Ο Ναύαρχος η μάλλον και οι 16 θέλουν ΞΗΛΩΜΑ κύριε Αδαλή. Γιατί πρέπει να πάρουμε τα σαπάκια των Ουσαίων;;; Μα για να επιτευχθεί ο τελικός τους στόχος που θα είναι το kazan kazan ή αλλιώς συνεκμετάλλευση ή αλλιώς συνδιάχείριση θα πρέπει με κάποιον τρόπο να δείχνουμε και να είμαστε αδύναμοι ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτά που ορίζουμε, αλλά για να περάσει στον κόσμο θα πρέπει να κρατήσουμε και τα προσχήματα... γιατί με φρεγάτες τύπου μπελάρα και κυβερνήτες σαν τον Σαλιάρη δεν κρατάς μόνο τα προσχήματα αλλά διαφυλάσσεις και τα εθνικά σου συμφέροντα... όμως με φρεγάτες που προσπαθούν να τις ξεφορτωθούν και οι ίδιοι που τις κατασκευάζουν πλασάροντας τες στους χρήσιμους ηλίθιους της ιστορίας, απλά κρατάς μόνο τα προσχήματα ότι αυτοί έκαναν το καθήκον τους και ανανέωσαν το στόλο...με κονσεεβοκούτια...

Την στιγμή που θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της αγοράς των Αμερικανικών Γρί- Γρί , θα είναι η επίσημη παραδοχή, ότι ξεπουληθήκανε τα πάντα !Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο ,επέκταση 12 ναυτικών μιλίων, πήγανε στα χέρια των Τουρκομογγολων!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ!! ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑΥΑΡΧΕ...
-
Ακούστε με εσείς εκεί στο Πολεμικό Ναυτικό. Από πέρισυ το καλοκαίρι επί ημερών της θρυλικής πράξης του καπετάνιου της Φρεγάτας Ελλη, Ιωάννη Σαλιάρη, ξέρετε ότι ξέρουμε, ότι εγκαταλείφθηκε η αγορά των Γαλλικών Φρεγατών και γενικότερα η σπουδαία Ελληνογαλλική στρατιωτική συμφωνία.
Ξέρετε και ξέρουμε ότι από τότε είχε αποφασίσει η πολιτική ηγεσία την αγορά Αμερικάνικων ΜΜSC της Lockheed Martin. Πλοία που ούτε καν το Ναυτικό των ΗΠΑ δεν θέλει και τα έχει απορρίψει πάνε να τα φορτώσουνε σε μας. Κόλαφος...
 
Ξέρετε και ξέρουμε ότι την ημέρα της 7μερούς μεσογειακής συνάντησης (Κορσική, Σεπ.2020), ο Μακρόν είχε ήδη καταλάβει ότι η Ελλάδα πούλησε την ιδέα της ΕλληνοΓαλλικής συμμαχίας.
Ξέρατε και ξέραμε ότι γι αυτό δεν ήρθε -τότε- όπως πολυδιαφημίζονταν το αεροπλανοφόρο Τσαρλς Ντε Γκωλ.
 
Οι Αμερικάνικες φρεγάτες είναι καταστροφική αγορά για το ΠΝ και για την χώρα γενικά.Από τότε μέχρι σήμερα, ούτε ένας δεν βρέθηκε από το ΠΝ να σπάσει τον κύκλο της σιωπής και να μιλήσει.
 
Εχτές έκραξα γιατί απλά γνώριζα αυτό που κι εσεις γνωρίζατε. Ολο το παιχνίδι με τις ντεμέκ Ολλανδικές, Ισπανικές και Αγγλικές φρεγάτες ήταν μια κίνηση σαν κι συτές που κάνει η σουπιά όταν ρίχνει μελάνι για να θολώσει τα νερά. 
 
Ξέρετε και ξέρουμε από πέρισυ ότι ήταν προαποφασισμένη η αγορά των Αμερικάνικων MMSC.
Εμείς οι λίγοι μιλήσαμε και μιλήσαμε πολύ!
 
Εσείς από τότε μέχρι σήμερα δεν καταφέρατε να αρθρώσετε ούτε μία λέξη!!!
Θέλω να σας δω τώρα, αν ω μη γεννοιτο γίνει η ζημιά στο Αιγαίο, πως θα πολεμήσετε με τα γκιρ γκίρια που σας αγόρασε η Κυβέρνηση!!!
 
Ανοίξτε το στόμα σας και μιλήστε. Ο κόσμος εσάς περιμένει να ακούσει!!!
Εμείς οι λίγοι, ότι ήταν να πούμε το έχουμε πει ήδη, από 500 φορές ο καθένας!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: