ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο DIOR ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΆΡΙ ΠΈΔΙΛΑ ΜΟΥ ΑΞΙΑΣ 890€ (behind the scenes)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΠΟΥΛΆΕΙ Ο DIOR ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΈΔΙΛΑ ΜΟΥ ΑΞΙΑΣ 890€ (behind the scenes)

Ο οίκος Dior, αυτός ντε που θα κάνει τον Παρθενώνα διάσημο σε όλο τον κόσμο υπό τους ήχους της παράνομης μουσικής που θα σπάσει το εμπάργκο Χαρδαλιά στον κορονοϊό , ανήκει στον οίκο LVMH.
Υπό τον Bernard Arnault στο ίδιο επενδυτικό σχήμα ανήκουν η Louis Vuitton, τα κοσμήματα Tiffany's, η γαλλική οινοποιία Moert και δεκάδες άλλες μπράντες των λεγόμενων luxury προϊόντων.

Η εταιρία, που κάνει υπό κανονικές συνθήκες 54-56δισ τζίρο τον χρόνο, έγραψε ζημιές 16δισ κατά την διάρκεια της πανδημίας, όπως είναι και το φυσιολογικό.
Ο CEO όμως της εταιρίας Μπέρναρντ Αρνουλτ, που την ελέγχει μέσω ενός joint venture με την εξ ΗΑΕ ορμώμενη Amber Holdings, εταιρία που παράγει και το ημικρατικο κρυπτονόμισμα των ΗΑΕ που αντικαθιστά σταδιακά το δολλαριο στις συναλλαγες με την Σ. Αραβία, είδε την προσωπική του περιουσία να εκτινάσσεται στο ίδιο διάστημα της κρίσης του Covid19 στα 113δισ$, κατατασσοντας τον στην 4η θέση των πιο πλούσιων του κόσμου.


Ουαου βρε και μπράβο του.

Άλλος στρατηγικός συνέταιρος της LVMH είναι και η γνωστή μας Quatar Holdings, ιδιοκτήτρια του Harrods που ψωνίζει ο Τσιτσιπας. Ξέρετε, η κύρια μέτοχος της Volkswagen, της Deautcebank κλπ, η εταιρία που δανειζε τον Ερντογαν και χρηματοδοτεί και την Χαμας, μαζί με ένα ακροδεξιό κόμμα του Ισραήλ, για να πλακώνονται μεταξύ τους και για για να συντηρείται η διεκδίκηση της ΑΟΖ νότια του Καστελόριζου από την Τουρκία . Η ίδια που εμπλέκεται και στο πλυντήριο που έκανε ο Ερντογαν με τον χρυσό της Halkbank και το λαθραίο αέριο του Ιράν;; Αυτή!

Εκτός από το look "η θεία μου η Κουλα" που παράγει η αισθητική του ομίλου, παράγει όμως και ανδρικό πέδιλο! Ακριβώς σαν αυτό που φοράω τα καλοκαίρια όταν πηγαίνω στην θάλασσα (ευρώ 5 από ένα Σέρβο στις Ροβιες πριν 4 χρόνια, σκυλί. .. ).

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;;
Γιατί είμαι πολύ χαρούμενος που με το πεδιλάκι μου θα είμαι φέτος το καλοκαίρι, φευ, πολύ in fashion!

Ούτε που να πάει έτσι το μυαλό σας ποιος και πως ορίζει την τιμή των 890€ στο πεδιλάκι μου (όποιος πει "η ζήτηση", θα φάει καρπαζιές)

Ούτε πως στο καλό έγινε ο άλλος νο4, με την εταιρία του να κάνει ζημιές, και αφού δεν την πούλησε.

Αυτά τα ερωτήματα, ως γνωστόν, δεν πρέπει να φαίνονται πίσω από την γκλαμουριά που πουλάει ο οίκος, αυτήν που θα ανεβάσει, λέει, και την αξία του Παρθενώνα στο διεθνές real estate, μετά το τελευταίο του τσιμέντωμα.

Πως αλλιώς θες να πουληθούν, στην παράλληλη, και κάτι καλαθάκια του οίκου Zeus+Dion, ομοίως θεία-Κούλα look, 170€ προσφορά τώρα στον Καλογήρου, που μας έμειναν απούλητα στο ράφι;;
Σαν την θεία μου την Κούλα, ένα πράμα.

Δεν ξέρω για τον Παρθενώνα αλλά από πέδιλο φέτος, σκίζουμε!

 

Και για να μην είμαι άδικος, όλη η φετινή συλλογή που θα παρελάσει στην Ακρόπολη εδώ.
Σπεύσατε, τρελάθηκε το αφεντικό και τα έβαλε τζάμπα.!!
 
Περί τι εστί LVMH  εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: