ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Όπως ένιωθα σίγουρος, όταν με προστάτευαν το καλοκαίρι, έτσι θέλω να νιώθουν και αυτοί. Όταν βυθίζονται και χάνονται θέλω να ξέρουν πως κάποιοι νοιάζονται για αυτούς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σας μπήκε βαθιά η στρατηγική σχέση και η second to none;; Κάντε πολλές πλύσεις με το water jet στην επίμαχη περιοχή και κόψτε το κεφάλι σας να πάρουμε φρεγάτα aaw.

Μητσοτάκη, Παναγιωτό, Στεφανή , Φλώρε...Εκφυλίσατε τον διαγωνισμό. Οι MMSC δεν είναι φρεγάτες. Βασίστηκαν στα περιπολικά LCS. Δεν κάνουν για το ΠΝ. Ο Βασίλειος Μαρτζούκος μιλάει, οι άλλοι οι 16 του ΠΝ ήπιαν το αμίλητο νερό για να πάρουν πολιτική θέση;;

Μητσοτάκη είσαι  εθνικά επικίνδυνος και επιζήμιος.
Καταστρέφεις λίγο λίγο το ναυτικό κάθε μέρα που περνάει, επειδή εσύ έχεις καπρίτσιο να ικανοποιήσεις τον πρέσβη Pyatt και την LM που προσπαθεί να σώσει το σχέδιο της ,δίνοντας το σε άλλο ναυτικό, που οι επιτελείς του και οι ναύαρχοι του, αυτοί οι 16, έχουν μικρότερες μπάλες. Εσείς οι ναυαρχαίοι του ΠΝ άμα σας έβλεπε ο Κανάρης θα σας έφτυνε στη μάπα που ακόμα δεν το έχετε λήξει και ξεκαθαρίσει στην πολιτική ηγεσία, να επιλέξει ευρωπαϊκή φρεγάτα και όχι αμερικάνικη τράτα.

Προσβάλλεις τους πολίτες που σε ψήφισαν , για να ξεφορτωθούν τον άλλο αλήτη , αλλά εσύ μας προέκυψες ακόμα μεγαλύτερος. Ο χρόνος κυλά, η Τουρκία οπλίζεται και εσύ έχεις δώσει το τιμόνι της χώρας στον πρέσβη και σε μια εταιρία. Έχεις αφήσει μια εταιρία να καθορίσει την εξέλιξη του διαγωνισμού.


 Η πρόταση "Δεν θα μπορέσετε να πείτε όχι" έγινε "Δεν θα μπορέσετε να ΜΗΝ πείτε όχι". Λυπηρό, αναμέναμε πολύ περισσότερα.
Τέτοια προδοσία είχαμε να δούμε καιρό . Μένουμε με 3 επιλογές από τις 8.
Μακάρι να μπορούσα να πάρω εγώ τις αποφάσεις. Ένας απλός πολίτης είμαι. Το μόνο μου όπλο είναι να γράφω. Και καλώς ή κακώς μπορεί να έχουμε γίνει σπαστικοί σε σημείο που δεν αντέχουμε ούτε εμάς τους ίδιους, αλλά θέλουμε να αναδείξουμε το θέμα.

Δεν ξέρω εάν τα καταφέρουμε, αλλά θα ξέρω ότι προσπάθησα. Το κάνω για να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Το καλοκαίρι κάποιοι βγήκαν στην επιφάνεια μετά από μήνες. Είμαστε η φωνή τους και πλέον τα social media δεν επιτρέπουν στο να πεις δεν ήξερα τι γινόταν. Εγώ επειδή ξέρω δεν μπορώ να έχω καθαρή τη συνείδηση μου χωρίς να δώσω αυτή τη μικρή μάχη.

Όπως ένιωθα σίγουρος, όταν με προστάτευαν το καλοκαίρι, έτσι θέλω να νιώθουν και αυτοί. Όταν βυθίζονται και χάνονται θέλω να ξέρουν πως κάποιοι νοιάζονται για αυτούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: