ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΙΟΥΝΙΟΣ 2021... ΧΑΟΣ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΙΟΥΝΙΟΣ 2021...ΧΑΟΣ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.. 
 
Πιεστικός ο Ιούνιος περισσότερο από τον Μάη...γιατί στον Μάη ξεχυθήκαμε μετά το άνοιγμα από τον εγκλεισμό...αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε τα πραγματικά προβλήματα που προέκυψαν από τα όλα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος.
 
Ένας Ερμής ανάδρομος που μας κάνει νευρικούς και μας εμποδίζει στις μετακινήσεις μας..
Ένας αδύναμος Άρης στον καρκίνο έως τα μισά του μήνα..
 
Μία Έκλειψη που ήδη έγινε 26 Μάη...αλλά τα γεγονότα τα δίνει στον Ιούνιο..
Μία άλλη Έκλειψη 10 Ιουνίου θολή και απατηλή αφού συμμετέχει ο Ποσειδώνας..ο οποίος ενεργός όλο το μήνα..φέρνει τις ανάλογες βροχές και τα εμπλεκόμενα συμφέροντα.
 
Και το top της πίεσης το 2ο τετράγωνο Κρόνου Ουρανού στις 14 Ιούνη..που αφορά άμεσα την Ελλάδα ακουμπά τον Ήλιο της και τους φανερούς εχθρούς της..Θέματα και πάλι με Τουρκία να περιμένουμε..Ρόδο Κρήτη Καστελόριζο Θράκη Κύπρο..απειλητική γλώσσα θα βγάλουν..Συρία Λιβύη αποκαλύψεις...Ουκρανία Ισραήλ..βίαιες καταστάσεις..Αλβανία και εκεί θέματα..
 
Λάθη οικονομικά επίσης σκάνδαλα...βαδίζουμε για κορωνομνημόνια...
Προσοχή που τοποθετείτε τα χρήματα σας ..φούσκες με τα κρυπτονομίσματα..
 
3/6 η Αφροδίτη στον Καρκίνο..πιο τρυφερή ανάγκη για αγκαλιές..και ενασχολήσεις με το σπίτι..τους δικούς μας..σε τρίγωνο με Δία τύχη στο έρωτα και στα χρήματα..Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα..
 
5/6..ο Άρης και ο Πλούτωνας σε αντίθεση..βία και πίεση θα φέρουν..πολεμική διάθεση και ελεκτική.
Η Έκλειψη στις 10 φέρνει πολλές δυσκολίες..όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και διακρατικό επίπεδο..η Μεσόγειος φλέγεται..πολλά τα θέματα με όλα τα τριγύρω μας κράτη..Η κατάσταση στα άκρα...θερμά επεισόδια..Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα..
 
12/6 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό..ευκαιρίες αναπάντεχες..κάποιοι στα δύσκολα θα βγούν κερδισμένοι ερωτικά ή οικονομικά.Ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα..ένταση και εγωιστικές συμπεριφορές..κορυφώνονται οι καταστάσεις..
 
14 Ιουνίου ο Κρόνος σε τετράγωνο με Ουρανό..εκεί αρχίζει και η εξεταστική..πιεστική για τους μέλλοντες σπουδαστές..μια και οι εκλείψεις σε Δίδυμους Τοξότες ..έφεραν αλλαγές στο σύστημα εκπαίδευσης μέσω των τηλεργασιών..
Αναστάτωση λοιπόν στα μέσα του μήνα..κάποιοι θα έχουν και χωρισμούς Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες Υδροχόοι και όσοι έχετε εκεί πλανήτες..το πάτε στα άκρα..
 
16/6 Ερμής ανάδρομος με τον Άρη βγάζει θυμούς πολλούς ίσως τρομοκρατικές ενέργειες..
Προσοχή σε φωτιές και αέρα..ακόμη και θέματα με νερό..
 
21 /6 Αφροδίτη Ποσειδώνας είναι και κάτι έρωτες που τώρα χτίζουν τα παλάτια τους ..ίσως στην άμμο ..
Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο...και εδώ ξεκινά το καλοκαίρι..Ο Ερμής θα γυρίσει ορθός..
Λύσεις θα αρχίσουν να διαφαίνονται..βέβαια ο Ποσειδώνας θα γίνει ανάδρομος..άντε πάλι πίσω στα όνειρά μας..είναι τα σωστά ή λάθος;
 
24/6 Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας απέναντι..μοιραίοι έρωτες στο στόχαστρο..προσοχή πως θα πάρετε την επιβεβαίωση..κάποιοι ανασφαλείς εραστές..
 
27/6 η Αφροδίτη στον Λέοντα η φωτιά στον Λέοντα..και ο έρωτας αλλάζει τρόπο..
Συνάντηση με τον Άρη..και παίρνουν φωτιά τα σεντόνια...
Σίγουρα με τους δύο πλανήτες στον Λέοντα θα υπάρξει και άλλο άνοιγμα στα καλλιτεχνικά δρώμενα..
Ο Λέοντας το ζώδιο της χαράς της δημιουργίας θα ευνοήσει κέντρα διασκέδασης τραγουδιστές μουσικούς που είναι εδώ και καιρό στην αναμονή..πνιγμένοι στα οράματά τους.. 
 
⚠️Έτσι προσέχουμε πολύ
7 Ιουνίου έως 22 του μήνα..άν και το τετράγωνο του Κρόνου Ουρανού θα δώσει αποτελέσματα και τον Ιούλιο..σχετικά με τον .covid ..τα κρούσματα τις μεταλλάξεις του ιού τα εμβόλια...
Προσέχουμε αποστάσεις ..δεν τελειώσαμε.. 
 
Καλό μήνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: